Леко возене...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Леко возене...

Мнение от GaD » 24 Яну 2009, 4:43

Момчета, току що имах удоволствието да се повозя аз и колега абсих на ноши нисан гт-р...

НЯМА ТАКАВА МАШИНА!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто колата е веднъж....Как завива, как спира...няма нещо което да се доближи до нея....просто съм без думи и исках да го споделя с вас... :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Яну 2009, 9:26

това е суперкар на суперкарите
бордовият компютър е проектиран от същия тим който е отговорен за графиките на Гран Турисмо
двигателят е ръчно сглобен от един човек под вакуум за да осигурят че няма да има никакво мърдане или боклукче по време на сглобката..затова разните ГТР имат различни конски сили в диапазон от 480 до 507
по време на маршрут в писта трябва да имаш много здрав врат иначе ще получиш контузия на прешлените (без майтап това)
една екстра липсва в тази кола и това са адаптивните светлини..причината е че колата завива и поема новата посока толкова бързо че светлините не могат да завият толкова бързо...в едно предаване казват че завива по-бързо и от електричеството
аз само искам да кажа че японците са направили втора революция в автомобилостроенето с тази кола :lol:
гумите са помпани с азот
окачването е монтирано последно и когато колата е на земята с гумите за да докарат перфектен баланс и хандлинг....

това е засега

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Re: Леко возене...

Мнение от absix » 24 Яну 2009, 15:51

GaD написа:Момчета, току що имах удоволствието да се повозя аз и колега абсих на ноши нисан гт-р...

НЯМА ТАКАВА МАШИНА!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто колата е веднъж....Как завива, как спира...няма нещо което да се доближи до нея....просто съм без думи и исках да го споделя с вас... :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Вече всичко е различно.... официално карам баничарка (~300 коня).

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Благодарности, че го уреди. Нема такъв самолет. Просто нема.

Искам...

ПП: Влязох в колата на ~половин бутилка Бушмилс, излязох трезвен.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2009, 16:38

Не разбирам за какво говорите :lol: Аз най -бръзите каруци дето съм се возил са един сл500(99г.)-и го карах де, и един избушен Кайен 250 к.с. :confused: ма мен е92 като дизайн ми харесва повече,ГТР не толко,ама и май е близо 500 к.с. второто,не помня веке :roll: Па и май е конкуренция на М3,не му разбирам де :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от absix » 24 Яну 2009, 16:40

Тука не говориме за дизайн... още ми треперят капачките на коленете.... ебаси майката.

Са като се кача на мойта, ше ми е адски ... тъпо.

Конкуренция на М3? И в двете съм се возил (благодарности на г-н Коларов), ама изобщо няма място за сравнение...

Луда работа.

GaD написа:Момчета, току що имах удоволствието да се повозя аз и колега абсих на ноши нисан гт-р...

Ебати возенето... 20км/ч -> 220км/ч -> 20км/ч... и така 30мин из София....... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 24 Яну 2009, 16:55

дайте някаква снимка да го видим това чудо...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Аватар

Мнение от absix » 24 Яну 2009, 17:00

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Яну 2009, 17:08

Браво момчета :winky:
Дал Господ на всички ни такова удоволствие :lol: :mha:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Яну 2009, 17:11

момчета, за белия гт-р ли говорите, защото вчера го засякох из софия да му правят разтривки :D :D :D

абе, колата е един път честно казано :)
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от absix » 24 Яну 2009, 17:13

Бял, да :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Яну 2009, 17:16

сигурно е същия, таман му дадоха жега и на вапцаров ги спряха некви полицаи, после пак ме настигна
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от absix » 24 Яну 2009, 17:19

BadAngel написа:сигурно е същия, таман му дадоха жега и на вапцаров ги спряха некви полицаи, после пак ме настигна

Не са ни спирали... и по-добре :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 24 Яну 2009, 18:20

Имал съм удоволствие да пробвам такова.....
Наистина японците са си японци.....
Лудо ускорение... Страхотен звук.. Удобна за каране кола, но мнооооооого малък просвет...
Снимки може да видите тук към края на страницата: http://www.toyotabg.net/viewtopic.php?t=764&start=480

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Яну 2009, 23:02

е тва на кви коне на другите коли тря да отговаря,че чак такова ускорение :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 24 Яну 2009, 23:17

Такова нисанче гледах в една автокъща до Спортна София. Останах без думи при гледката :uups: 8) За същото ли иде реч :roll:

Следваща

Назад към Страхотни истории