интересува ли го някой?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lineikata
- Потребител
-
- Кара: Е39 525TDS
- Мечтае да кара: E 60
интересува ли го някой?
здравейте колеги,
бих искал да ви попитам ако не съм в нарушение на правилата.
Имам идея да за отваряне на автоматична автомивка на страхотно комуникативно място тук в София.
Бихте ли се възползвали от услугите на това съоражение, като времето за измиване е 3 мин(влиза и изсушаване в тях) цената ще е около 8 лв. и най важното няма да драска колите- по последна немска технология е на най- големия производител в Европа и с най- голям дял на пазара Wash tec.
можете да хварлите едно око по долу
ще се радвам да споделите и да видите малко истина на:
http://play.vbox.bg/a6a6vf0oa6g9/New-So ... utsch.html
бих искал да ви попитам ако не съм в нарушение на правилата.
Имам идея да за отваряне на автоматична автомивка на страхотно комуникативно място тук в София.
Бихте ли се възползвали от услугите на това съоражение, като времето за измиване е 3 мин(влиза и изсушаване в тях) цената ще е около 8 лв. и най важното няма да драска колите- по последна немска технология е на най- големия производител в Европа и с най- голям дял на пазара Wash tec.
можете да хварлите едно око по долу
ще се радвам да споделите и да видите малко истина на:
http://play.vbox.bg/a6a6vf0oa6g9/New-So ... utsch.html
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
иггиуи
сигурно ще бъде добра мивка щом е нова немска,на едно омв докараха една такава немска с четки и съм много доволен косъма е перфектен няма дране на боя има разни вакси и пяна,абе добра е.Ако кажеш къде ще бъдв няма да е лошо-УСПЕХ 

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
да няма да е лошо да кажеш къде ще бъде! И аз бих я ползвал!
Аз знам за тези мивки че ако колата е много мръсна е по-добре парво едно допълнително изпръскване с водоструика на ръка!
Аз знам за тези мивки че ако колата е много мръсна е по-добре парво едно допълнително изпръскване с водоструика на ръка!
- lineikata
- Потребител
-
Здравейте колеги отново,
надявам се че наистина ще ви хареса тъй като съм решил да я отварям, Ще бъде на един от най-големите булеварди в софия близо да Арена Запад.(не че го пазя в тайна ама има вероятност предо договора да стане проблем. Има 2 такива в БГ ама са в Балканстар и Порше и за това никой няма инфо. Наистина има програма за много мрасна кола и няма проблем за драскане.
Вижте клипчето на линка ако имате време. Мил съм в Германия на такава и само нови коли миеха там с нея.
надявам се че наистина ще ви хареса тъй като съм решил да я отварям, Ще бъде на един от най-големите булеварди в софия близо да Арена Запад.(не че го пазя в тайна ама има вероятност предо договора да стане проблем. Има 2 такива в БГ ама са в Балканстар и Порше и за това никой няма инфо. Наистина има програма за много мрасна кола и няма проблем за драскане.
Вижте клипчето на линка ако имате време. Мил съм в Германия на такава и само нови коли миеха там с нея.
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Късмет колега значи на Бул. Тодор Александров като стане готова пиши да се събираме да пробваме новата мивчица
Хубаво местенце дано да нямаш проблеми с договорите на мен специално ми е малко далечко но за каузата

Хубаво местенце дано да нямаш проблеми с договорите на мен специално ми е малко далечко но за каузата

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз от време на време си вкарвам колата на Top Wash на OMV, така че бих пробвал и друга автоматична мивка. По принцип крайния резултат от ръчното измиване е по-добър, но Top Wash-а пръска и с някакви пасти, а и е единствената мивка (която аз знам), която пръска колата и отдолу, а това си е необходимост с тези химикали по пътищата през зимата.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- lineikata
- Потребител
-
еми какво да ви кажа, ще има и вътрещно както и миене на пода на колата. Мисля че ще ви хареса и най вече няма да се чака по 30-40 минути, което според мен си е нещо за София-града на задръстванията дори и по автомивките!
- lineikata
- Потребител
-
ами трябва да има, но се надявам да не се затоява никой там
Мисля си че процеса ще е бърз.
В България тези които ги има и са добри са на места където не се виждат(мерцедес и Порше). Надявам се да остане доволен всеки, тъй като мисля да се направи нещо за което да говорят хората положително а не че ходят там поради това че навсякаде е пълно и затова са принудени там.

Мисля си че процеса ще е бърз.
В България тези които ги има и са добри са на места където не се виждат(мерцедес и Порше). Надявам се да остане доволен всеки, тъй като мисля да се направи нещо за което да говорят хората положително а не че ходят там поради това че навсякаде е пълно и затова са принудени там.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2