Въпрос към Turturelo.
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Въпрос към Turturelo.
Снощи прекарах три часа време в Интернет в търсене на owners manual за Е30 но никъде не го намерих. Намерих обаче в разни форуми хора писали, че ако се регистрираш в www.bmwusa.com в секцията за BMW Owner's Circle ще получиш достъп до над 2000 такива книжлета за всички възможни модели на БМВ за сваляне. Т.е. ако човек си я е загубил или си е купил колата без такава, ще може да си я свали свободно от там. Е да но там няма как да се регистрирам поради ред причини. А някъде хората бяха писали, че тази услуга вече я има и в локалните сайтове на представителствата на БМВ в различните страни. Уви, в сайта bmw.bg не намерих такава опция.
Иде реч за книжлето, което идва заедно с колата...
Владо, можеш ли да получиш достъп до тези файлове по някакъв начин? Търся пустата книжка вече две години но само на немски съм я намирал. Тези на английски са тотален дефицит и никъде не си намерих за моята кола.
Съжалявам, че те занимавам с глупости но много ама много искам да я имам пустата книжка... Това си е направо реликва.... като свещенния граал е за собствениците на Е30
Иде реч за книжлето, което идва заедно с колата...
Владо, можеш ли да получиш достъп до тези файлове по някакъв начин? Търся пустата книжка вече две години но само на немски съм я намирал. Тези на английски са тотален дефицит и никъде не си намерих за моята кола.

Съжалявам, че те занимавам с глупости но много ама много искам да я имам пустата книжка... Това си е направо реликва.... като свещенния граал е за собствениците на Е30

- Azrail
- UFO Pilot
-
Интересно...
В www.bmw.de предлагат книжлета (след като се регистрираш, за което изискват И Nо. на рамата
) за колата ти, но... Има един лек проблем - аз съм с Е34 и не намерих, предлагаха само за Е39 и Е60, представям си за Е12 и Е28 какво ще е 
В www.bmw.de предлагат книжлета (след като се регистрираш, за което изискват И Nо. на рамата

MORE BEER!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Обикновено се плаща за тия неща - в Owners Circle може да влезеш само ако си си купил BMW съвсем наскоро.

Относно BMW USA силно възможно е да потребителска библиотека САМО за автомобили произведени или доставени за Америка .. Нищо не пречи да пробваме да се регистрираме .. VIN-ове на нови автомобили Дал Господ .. Ако трябва и Американски такъв ще намерим ..
Принципно мога да я намеря, НО ми е неудобно да я искам от ДаруКар .. имат запазени единични бройки от почти всички .. включително 850CSi, М635CSi и Е34 .. на български

!!Asen_X .. по информацията, за твоята кола, която ти е в профила в ETK .. излиза това ..
заповядай в Дару или при нас да ни спонсорираш
-> ако не ме лъже паметта имах E30 user's manual в pdf формат, но след като си архивирах 4gb BMW related information се оказа, че тъпата DVD подложка не се чете след записа и .. май всичко се загуби безвъзратно! Поне го бях изчел ..

-> ако не ме лъже паметта имах E30 user's manual в pdf формат, но след като си архивирах 4gb BMW related information се оказа, че тъпата DVD подложка не се чете след записа и .. май всичко се загуби безвъзратно! Поне го бях изчел ..

- Новини
-
Ах, значи и така няма да стане...
Владо, много благодаря, че си направи труда да опиташ
Ще търся значи други начини.
Докато ровех из нета да търся за Е30, намерих няколко други owners manuals, ще ги изтегля всичките, които намерих и ще ги кача някъде та да си направим една прилична библиотека от тези книжлета макар и в електронен вариант.
Владо, много благодаря, че си направи труда да опиташ

Ще търся значи други начини.
Докато ровех из нета да търся за Е30, намерих няколко други owners manuals, ще ги изтегля всичките, които намерих и ще ги кача някъде та да си направим една прилична библиотека от тези книжлета макар и в електронен вариант.

Добрия написа:Колега, пробвай в руските сайтове. Доколкото знам братушките имат страхотна информация за автомобилите.
Crazy russians :-) Братушките са велики, жалко, че не знам руски, иначе.. един приятел казваше:
Don't fuck with the god, don't fuck with mother nature and don't fuck with mother Russia

No bling at the Ring
14 мнения
• Страница 1 от 1