ОТКРАДНАТ Facelift - награда 500лв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
kris4o написа:след 2 рия пат спаь на задната седалка с буьалка едмна ве4ер. и това стана в порядак на 1 месец пред блока 3 музиката из4езва един 6те го отнесе за вси4ки

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
ехр
колега искренно се надявам да си получат заслуженото защото ако на мен ми се случи ще ревна като бебе пред колата
лошото е че те набелязват и край изгорял си на един приятел му свиха от е36 с емковите лайсни първо шофюорската пред работата посред бял ден а след 2-3 дни и всички други явно първия път са го изплашили нещо ама на късмет върнали са се пак на неговата кола я де !ако фанем некои такъв авер ше има яко секс и 

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
колеги предлагам, ако някой хване някай такъв боклук да го заключи в мазето и веднага да пуска, че имаме виновник за всички злополучия и който иска да си ходи и да си го бийва ако трябва някой като хване аз ще го прибера при мен да го подаржа 3-4 несеца да му дойде акъла и да работи за мен и за всички вас пострадалите!!!

- ikatam
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: bmw e60 xd
съпричастен съм с болката ти ,и моита красавица постоянно я щавят.станал съм като донор,да умрат всички гепачи.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Днес колеги за добро утро
съм останал без лип спойлер и задна емблема ,това е то,поредната наркоманска проява
Давам награда 100 лв ,те толкова струват и двете нови ,но важно е да има наказани 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
мам.......ка им и идиоти вко може да направим по въпроса НИЩО!
То полицията нищо не прави та ние ли!
Снощи към 2:00 се прибирам и една кола пред блока пищи ли пищи викам си аз ще проверя гледам нищо! Качвам се у нас и след 1 час излизам на балкона и тая кла още пищи звъннах на 1-во РПУ нееее!!! Никой не идва пак звъня аз след 30-тина мин. а колата не спира да пищи дойдоха към 4:30 намериха собственика и той си оправи колата а!!!
Ако има некви наркоманчета за два часа и половина ще вземат и дукоментите от апартамента на собственика

То полицията нищо не прави та ние ли!
Снощи към 2:00 се прибирам и една кола пред блока пищи ли пищи викам си аз ще проверя гледам нищо! Качвам се у нас и след 1 час излизам на балкона и тая кла още пищи звъннах на 1-во РПУ нееее!!! Никой не идва пак звъня аз след 30-тина мин. а колата не спира да пищи дойдоха към 4:30 намериха собственика и той си оправи колата а!!!
Ако има некви наркоманчета за два часа и половина ще вземат и дукоментите от апартамента на собственика

Кофти случай и вече золумите по Е39 са масови - фарове, стопове, огледала, халогени и т.н. Обаче кофти е че сме всички в кюпа - един кръговрат, който няма да спре! Да спрем да купуваме крадени вещи - ДА това е повече от правилно, но една хипотетична ситуация! Карате с обикновените фарове с жълти мигачи - изпадат ви Оригинални Хелла с бял мигач Ангели - офертата е повече от изгодна за вас за комплекта - ще купите ли? Въпроса е повече от риторичен. Надали ще ви интересува откъде са и чии са! За съжаление това е реалния живот и това ни е манталитета
Оправията е ебане и бой за айдуците. Но парадокс е, че след зарастването на раните и дупенцето пак ще крадът деба
защото ще се купува! Това е живота в родината и не само за съжаление 

Оправията е ебане и бой за айдуците. Но парадокс е, че след зарастването на раните и дупенцето пак ще крадът деба

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Е какво значи "изпадат", нали виждаш от кого ги взимаш?
Според мен на всеки който получи (даже и без да е търсил) няква
невероянта оферта му е пределно ясно от къде идват нещата...
Въпросът опира до морал и интелект. И малките деца знаят, че като
купиш нещо крадено веднага даваш заявка за още кражби...
Оправданието че вече е гепнато въобще не важи.
Съвсем малко мозък трябва да имаш за да се светнеш, че ако се оборудваш
с гепани работи рано или късно можеш да се простиш с тях.
Познавам хора, които си купуват крадени неща, и след това реват
като им ги думнат... Ебаси! Есетствено най-лошото е когато абсолютно
невинни попадат в този кръговрат.
Обаче изход има (както винаги). Просто спрете да купувате неща за
които не сте сигурни. Рано или късно всеки купил крадени вещи го изяжда... Всичко се връща, просто понякога малко бавно и хората
забравят...
Според мен на всеки който получи (даже и без да е търсил) няква
невероянта оферта му е пределно ясно от къде идват нещата...
Въпросът опира до морал и интелект. И малките деца знаят, че като
купиш нещо крадено веднага даваш заявка за още кражби...
Оправданието че вече е гепнато въобще не важи.
Съвсем малко мозък трябва да имаш за да се светнеш, че ако се оборудваш
с гепани работи рано или късно можеш да се простиш с тях.
Познавам хора, които си купуват крадени неща, и след това реват
като им ги думнат... Ебаси! Есетствено най-лошото е когато абсолютно
невинни попадат в този кръговрат.
Обаче изход има (както винаги). Просто спрете да купувате неща за
които не сте сигурни. Рано или късно всеки купил крадени вещи го изяжда... Всичко се връща, просто понякога малко бавно и хората
забравят...
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
NetWar написа:Нема такива боклуци , колко бой могат да изядат ма.. им мръсна.
Аз съм казал "Всеки изкаран лев от кражби да го дадат за лекарства "
С теб съм братчет за лекарства или за свещи!!!
Оправия в тая държава нямааааа
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
....
колеги напълно съм съгласен с вас но има един друг проблем първо е много трудно да разбереш коя стока е крадена и коя е внос от някои десняк или челняк!?и второ повечето магазини за части втора употреба ра ботят с крадени вещи по поръчка давам прост пример арабите на симеон 90% повечето морги и още много други такива и господата бандата на чержените конци
няма как да ги хванат защото повечето номера са изтрити ,пренабити или нещо си А да не забравяме че и те играят с тях такаче проблема се решава собственоръчно от самите нас хванат тшак счупена главаи така докато не спрат да барат по колите

- Пакостин
- Потребител
-
- Кара: e-39
- Мечтае да кара: голям камион
Здравейте колеги,лично са ми предлагали на една автомивка в Бургас-'ако нещо ти трябва,само се обади'.Не са само дроги които пипат.А в София осъмнах с разбита ключалка,разбит патрон на запалването,две якета от задната седалка и 6 бр. гювечета за сирене по шопски.Но какво да правим,хората работят докато ние спим...
...нищо не е така както изглежда!!!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3