Семейство Адамс или май лайф

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Яну 2009, 21:05

00Cool написа:тва със стоте лева ..тинтири минтири ала бала .....
живота е непредвидим ,днеска имаш утре нямаш ....
няма да се сдухваш ,горе главата и смело напред :D
мдаа,съглсен съм :) Аз също съм харчил по 100-200 лв на ден,(еех къде си лято.. :lol: ),сега харча по 100 лв на седмица(макс,при това ако има- и дават се за ляп,кисело мляко,ток,кюмюр,мазут и корабно гориво за голфа и т.н. :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Яну 2009, 13:05

Колега, истината за твоя е една - трябва да намериш начин да станеш самостоятелен. Ти ще си го измислиш как и по какъв начин. И друго важно нещо - тоя номер да не вдигаш на приятелката си не го прави. Кофти е. Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 23 Яну 2009, 14:04

Пич, всички (или поне повечето) са минали по този път. Особено тези, чиито семейства работят за да изкарват пари, не реститути, наследници, кредитни милионери и т.н и т.н
И потта която се хвърля за 'прехрана' е право-пропорционална на скандалите за всеки изхарчен лев.

Аз нямам много повече опит от теб сигурно, защото аз самия съм на 23 без малко... ама тия неща, за които пишеш ти са ми били на главата на 18-19г. и аз съм се пенявил като теб по абсолютно същия начин при много,ама много идентични ситуации. Едно мога да ти кажа - горе главата и не се отчайвай. Старай се да бъдеш самостоятелен, но не стигай до крайности, защото много хора мечтаят да могат да се подпрат на рамото на родителите си, особено когато става дума за пари. Мога и да ти дам пример с мен. По същия начин бях и аз. Учих в частно училище, не от най-скъпите, но бедни съученици нямах, нито пък разни милионери, в общи линии средна класа хора. На всички техните им угаждаха за всичко - компютри, дрехи, телефони, абе всичко... на мен... кво да ти кажа - необходимите работи. Примерно харесам си некви готини дънки и полудявах наще като ми кажат : "Е , нали си имаш дънки!" :evil: :shock: ... след 2 дни някой съученик се появи с такива ;) Но никога не съм навеждал глава и това никога не ми е пречило да си излизам с въпросните хора и те да си ме обичат, да не говорим за момичетата :lol: Постоянно съм се чудил и съм се и карал с наще, защо при положение, че имат кинти ме лишават от разни глезотии и ме карат да си правя сметка за всяко левче, и ми бучат, че жиевя уж "охолно" и като бохем, като през това време аз вися в нас без пукнат лев, а мои приятели обикалят дискотеките. Правих какви ли не глупости да изкарам някой лев и бързо наваксвах с излизанията и GSM-ите :lol: и не съжалявам за нищо. Яд ме е само, че съм се карал с наще, защото ей така докато се чудех, аджеба защо не ми дават, така на 20-тия рожден ден ТУП - чисто ново апартаментче... а приятелите ми, които имаха всичко като тийнеджъри сега живеят под наем... Скоро след това почнах и да изкарвам добри пари, МОИ пари, и то не малко... и наще продължаваха да ми държат сметка за тези МОИ пари и да ми дават акъл къде и кога да ходя, кво да правя и т.н... И си викам, абе я да събирам пари да си обзаведа апартамента... е да, ама не - харесах си БМВ-то и заминаха парите Изображение , сещаш се - наще пак недоволни Изображение

Идеята ми е, че докато живееш с ваще - не очаквай нищо друго освен да ти се държи сметка. Това е BG REALITY, за съжаление, хората живеят до 40 годишни с родителите си... предполагам си гледал рекламата за жилищните кредити "Чао мамо, чао татко..." Изображение.
2 неща са важни да ги знаеш

1. Винаги има по-зле от теб ;)
2. Майка ти и баща ти ти мислят единствено и само доброто, радвай се че ги има, бъди благодарен и го оценявай, защото някои хора мечтаят да имат родители, които да им помогнат макар и с малко ;)

P.S: И 2 пъти повече пари да изкарваш от ваще, докато живвеш под техния покрив ти си им дете и ще те третират като такова... независимо на колко години си, колко жени си изе*ал, колко алкохол си изпил и колко гуми си скъсал. Хвани се на работа, изкарвай пари и излез на квартира с твойта мацка, без излишни скандали с ваще. Това е решението - и вярвай ми, ще има ефект... пробвано е :lol:

P.S2: Това ми харесва на тоя форум, никога разговорите не се ограничават до кардани, валове, лагери, джанти и тенекиджийска работа, като по другите форуми. ЕВАЛАТА, ЗА КОЕТО :bowdown:

P.S

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 24 Яну 2009, 2:11

Колега гледай си родителите и не се пъчи толкова.
Незнаеш какъв късмет имаш,че си със двама родители!
Че и пък и бизнес имате.Стой до бащаси не се оплаквай гледай какво прави той и го прави и ти.Какви са тези квартири при приятели?
Да знаеш,че от приятел най-се страда.
А щом се дразниш,че нямаш пари - ами изкарайси.
Аз се дразнех,че от 15 човека компания 14 имаха коли, а аз нямах.
И си купих тва е.Това естествено не е най-важното но в този момент това ми беше целта и аз си я осъществих.А както каза един колега,да харчиш собствени пари наистина си е голям кеф.
Като чета постати явно не си още за самостоятелен живот.
Знаеш ли препоръчвам ти да гледаш един филм по реални събития е.
Казва се Rich Kids.Да видиш какво става със богатите 20 годишни момчета и момичета които не са си мръднали пръста да изкарат някой лев.Филма е много як и много поучителен.
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории