странен случай с автомивка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
странен случай с автомивка
Пичове, карам 525Д, вчера го измих, всичко ок, обаче, сега, гледам температурата навън -40
Като странното е, че я мих безконтактно (естествено) - но от вчера, навън си показва, че е минус четиридесет градуса.
Знам, че датчика е някъде в подкалниците, но незнам в това ли е причината или другаде, та реших да попитам, имало ли е други подобни явления, някой знае ли нещо по въпроса.
Също, къде точно седи този термометър, и в кой подкалник е, лесно ли се вади, буксата може ли да се е развалила...

Като странното е, че я мих безконтактно (естествено) - но от вчера, навън си показва, че е минус четиридесет градуса.
Знам, че датчика е някъде в подкалниците, но незнам в това ли е причината или другаде, та реших да попитам, имало ли е други подобни явления, някой знае ли нещо по въпроса.
Също, къде точно седи този термометър, и в кой подкалник е, лесно ли се вади, буксата може ли да се е развалила...

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
в десния под калник се намира !!! сваляш частта от под калника оято е закачена за бронята и там стои термометъра !!
Успех
Успех
колега не си мии колата безконтактно, това е голяма химия и смърт за лака/боята, казано ми е от наи големия професионалист на пастиране на коли !
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86861
а за датчика, веднага след автомивката ли ти показа -40 ? да не са ти го гепили
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
За хром лайсните да не говорим, стават шадоулайн :mha: :mha: :mha:Ca_Ma написа:колега не си мии колата безконтактно, това е голяма химия и смърт за лака/боята, казано ми е от наи големия професионалист на пастиране на коли !
Нищо лично ,Просто бизнес !
i4koo написа:За хром лайсните да не говорим, стават шадоулайн :mha: :mha: :mha:Ca_Ma написа:колега не си мии колата безконтактно, това е голяма химия и смърт за лака/боята, казано ми е от наи големия професионалист на пастиране на коли !
мойта е шадоу лайн, няма проблем

аа иначе, как да я мия, няма начин, на четките като спра, сама минава на задна :mha:
Не са го гепили, днес за малко проработи, когато запалих по едно време, издаде звук - бинг и изписа след другите глупости, че е 2 градуса, борда ми вика - "леко, оно навънка е 2 градуса, оууу, искаш ли да ти подгреем седлата", но сега, като гледам как вървят нещата, може би ща почне да ми вика "дай парии"

- ickata16
- Потребител
-
- Кара: 530 dA
- Мечтае да кара: M5 G-power
начи колега датчика ти е отишал на кино така стана и при мойта преди 2 години не си спомням колко пара ми излезна ... смениха го... попринцип е под десния калник моя беше под левия

всяка права-DRAG,секи завой-DRIFT
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
60лв е датчика в дару.
Аз си купувах след като успях да оставя датчика + подкалник в някакъв бордюр.
Аз си купувах след като успях да оставя датчика + подкалник в някакъв бордюр.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Valdio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 Coupe 318is
- Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
- Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Valdio написа:Колеги .. я ми кажете какво е "безконтактно" миене ,че нещо изобщо не съм в час
Значи като идеш на мивка и започнат безконтактното ти пръскат колата с пароструика след тожа с препарат оставаят малко да разкисне след това изплакват!Без гъби и тем подобни
- Valdio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 Coupe 318is
- Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
- Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)
WALL написа:vaaseetoo написа:Valdio написа:Колеги .. я ми кажете какво е "безконтактно" миене ,че нещо изобщо не съм в час
Значи като идеш на мивка и започнат безконтактното ти пръскат колата с пароструика след тожа с препарат оставаят малко да разкисне след това изплакват!Без гъби и тем подобни
Да добавя и аз нещо ... никелираните лайсни за 2-3 мивки се матират някакси (като бели петна), но пък по- малко се драска лака на боята. Важно е точно да се спазва колко конц се слага от препарата. Най много се надрасква с подсушаването с тия парцали....
Да щото са евтини вълнени гюдерии и направо си дерат

Към автора - датчика или е клеясал, тоест го свали, почисти доколкото можеш и ако не тръгне бягай за нов. Направо купувай нов - защото щом прави тия мизерии, дори и след почистване пак ще почне

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
13 мнения
• Страница 1 от 1