Проблем с фара
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Проблем с фара
Имам проблем с един от фаровете ми. като ги цъкна, само единият се вдига автомати4но а другият не. От какво може да е? Някой има ли идея?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Чел съм някъде във форума,че има някакви щипки(Вътре във фара),който не са скъпи а се прецакват често.Потърси,не мога да си спомня темата,но доколкото помня те се продават само в оторизираните сервизи,така че ако отидеш в такъв веднага ще ти решат проблема.Успех!
joropc написа:Чел съм някъде във форума,че има някакви щипки(Вътре във фара),който не са скъпи а се прецакват често.Потърси,не мога да си спомня темата,но доколкото помня те се продават само в оторизираните сервизи,така че ако отидеш в такъв веднага ще ти решат проблема.Успех!
Благодаря, ще се разровя
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
имах подобен проблем. Рефлектора на фара който се мърда от машинките се държи на три пласмаси (3 точки правят една равнина
). Моя на моя фар бяха счупени две от тях. А третата пласма е свързана с машинката за регулиране.
За да провериш: хвани буксата на дългите или късите и започни да мърдаш лекичко. При здрав фар нищо не се мърда. При счупени пласмаси отвътре си личи.
Лошото е че тези пласмаси не се продават поотделно. Виж в реалоем.ком Нямат каталожен номер. Трябва да купиш половината фар заради тях .... Мъка мъка. От БМВ знаят как се печелят пари ... ИЛИ да си ги направиш от метал като мен.
(3 часа играчка)

За да провериш: хвани буксата на дългите или късите и започни да мърдаш лекичко. При здрав фар нищо не се мърда. При счупени пласмаси отвътре си личи.
Лошото е че тези пласмаси не се продават поотделно. Виж в реалоем.ком Нямат каталожен номер. Трябва да купиш половината фар заради тях .... Мъка мъка. От БМВ знаят как се печелят пари ... ИЛИ да си ги направиш от метал като мен.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
има си ги частите по отделно - ето това е комплекта щангички за един фар http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
цената в дару е:
Номенклатурен номер : 63120027924
Описание : РЕМОНТЕН К*Т
Ед.цена (с ДДС) : 28.34 BGL
Има наличност
Х2 за двата фара = около 60 кинта, сменят се за 15 минути
цената в дару е:
Номенклатурен номер : 63120027924
Описание : РЕМОНТЕН К*Т
Ед.цена (с ДДС) : 28.34 BGL
Има наличност
Х2 за двата фара = около 60 кинта, сменят се за 15 минути
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
- Пакостин
- Потребител
-
- Кара: e-39
- Мечтае да кара: голям камион
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Момчетата `DaRkMaN и Воденичаров ще ида до аптеката но да ви купя възелин за да ви се порадвам!
Мноооо сте отворени селски пръчки! Във Бургас ако нямате магазини за части и пазарувате от аптеките то в София има
Айде успех селяцииии

Мноооо сте отворени селски пръчки! Във Бургас ако нямате магазини за части и пазарувате от аптеките то в София има
Айде успех селяцииии

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
vaaseetoo написа:Момчетата `DaRkMaN и Воденичаров ще ида до аптеката но да ви купя възелин за да ви се порадвам!![]()
![]()
![]()
Айде успех селяцииии![]()
колега ми лятото каде си печеш задника на село ли ???
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4