ПРОБЛЕМ!!! 520и 97
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПРОБЛЕМ!!! 520и 97
имам проблем с клучаси забравихго в багажника в кутията за истументи и викнах клучари но немогат да отворят багажника сички брати са заклучени нз кво да правя и ел.а на багажника не работи в кържали е ж момента колата ако знаите клучар в този район даитеми номера . иначе отворих отзаде кората има дупки но са малки не е възможно да се стигне до там задното стъкло пречи неудобное помогнете но единствено клучар шперц .. 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колега,аз съм ключар,но съм чак от Варна.Тряба наистина някой мои колега да ти помогнеи да ти отключи ключалката на багажника,за което обаче се изисква специален инструмент.Другия варянт е да ти отвори шофиорската врата с телове през прозореца или през колонката и да отключиш от бутона който е в купето.Незнам обаче дали колата не трябва да е на контат за да отключиш от там.Успех
kuch
emı neznam kolegı butona na kupeto vıtre ne ba4ka trqbva da e na kontakt na kraya 6te zema 6layfa ı reja lamarınata otzade na nz daıte o6te ıdeı
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Ако ти се свалят задните седалки си счупи някое стъкло влез в багажника и си вземи ключа. Само един ключ ли имаш?
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
фг
пич като влезеш в колата натисни копчето до авариките за заключване и отключване на колата и си готов
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
тур
хора сьс 90% сигурност твьрдя че тази ламарина горната под задния прозорец е малко или много носеща така че не препорьчвам резане!!! 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Re: тур
paco1999 написа:хора сьс 90% сигурност твьрдя че тази ламарина горната под задния прозорец е малко или много носеща така че не препорьчвам резане!!!
Аз тази ламарина я нямам. Както и всички коли на които им се сгъват задните седалки.
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
кгх
да и аз я нямам и на мен ми се свалят седалките обаче горната под задния джам е друа не е като на другите които не им се свалят седалките демек оригинално не се реже или дупчи за басове или тем подобни поне аз така мисля!незнам може и да бъркам така съм чувал
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако имаш само един ключ недей се оплаква тука ,сам си си виновен .. и другия път да си направиш още 1 ключ ,или си купи кола с нормален брой ключове ,например 3-4 + 2 дистанционни ...
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
...
а ако може не си го метаи в багажника а в джоба
по сигурния вариант че вече спряха да дават повече от един и ти като питаш за другите ти казват че и един ти е достатъчен и ги олесняваш след месец най многоте ползват другия клуч и ти я продават за втори път в същото състояние в която си я оставил на паркинга без разбита ключалка даже а ти си викаш еееебати добрите майстори а
така че каско булстрад при миленчо и смело с 1 бр. ключ в ДЖОБА а не в багажника 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2