Парктроник/4 сензора/е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5
- Мечтае да кара: Камаро
- Детайли за колата: x5 3,0d 2003
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5
- Мечтае да кара: Камаро
- Детайли за колата: x5 3,0d 2003
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Колеги, аз съм се спрял на този модел: http://www.parkingdynamics.co.uk/
Вместо отделни сензори - антена, която се залепя от вътрешната страна на бронята.
Изглежда доста прилично решение, на приемлива цена (в еBay e още по-евтино) особено като се има предвид, че няма да се налага да се дупчат бронята и/или лайстните.
Поздрави!
Вместо отделни сензори - антена, която се залепя от вътрешната страна на бронята.

Изглежда доста прилично решение, на приемлива цена (в еBay e още по-евтино) особено като се има предвид, че няма да се налага да се дупчат бронята и/или лайстните.
Поздрави!
- glendower
- кандидат ентусиаст
-
...
колеги и аз си слагах парктроник и никак даже не е трудно има само малко кабели за връзване ама те са на букси и си пише всеки кабел накъде отива. А пробиването го направих то4но на лаисната и стана доста лесно със свредела който ми дадоха в компректа. ЛСД дисплея си го сложих то4но до огледалото , залепих го и стана доста добре ...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
NikiNikolov написа:Е, па това ако не си сложите сами и отидете в сервиз евала ВИ пичове.
Защо да не отидат в сервиз за поставяне на парктроници , като в сервиза е по сигурно , че ще го направят без да счупят нищо , а и доколкото знам в тези сервизи правят сензорите в цвета на панела на , който са поставени?

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Една малка бутилка спрей от където трябва, свободно време и най-вече желание. Ама като съм стиснат, какво да се прави. А да покажа как се прави подгрев на дупето - китайски, общо за 25 лв., де го хилещото се животно, бре. 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2