относно музиката в колата!
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
относно музиката в колата!
Колеги взех компакт вече официално съм пристрастен и направо мислех да си спим в колата не ми се слиза от нея просто съм очарован от всяко едно нещо... само имам един въпрос относно музиката, значи сложих си едно ЦД Сони за 130 лева обаче свири само когато колата е на контакт смисъл проблем ли е да седи на контакт и дали може да се направи така че да си свири без колата да е на контакт... може да й е мястото на темата тука ама направо съм шашардисан от тая кола взе ми акъла. Благодаря на всекои който отговори.
поздрави!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Темата ти е за кар аудио форума, където ще я преместя.
Иначе проблема ти е много лесно разрешим, просто трябва да отидеш някъде където поставят плеъри и да им обясниш какво искаш. Не е работа за повече от 5 минути.
Иначе проблема ти е много лесно разрешим, просто трябва да отидеш някъде където поставят плеъри и да им обясниш какво искаш. Не е работа за повече от 5 минути.

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Аз на моята и пуснах един кабел с бушон от запалката, стана много бързо и почети нищо не се разглобява и прекарах кабела зад панела с копчетата за парното и си стана" ток и жица" и не се виждат кабели и така от къде си ?
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
От Перник съм а дали е проблем колата да стои на контакт когато си седя и си слушам музика смисъл нещо дали нема да прави проблем ако стои повечко време на контакт, защото аз обичам да си седя и се случва да седиме по повече от час с приятелката ми дали ще има проблем нещо по токовете?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Приятел колата съм сигорен че не ти е на контакт завартиял си ключа на първа степен и няма проблем да слушаш музика.А какво общо има това че си от Перник. 

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Еми да на първа степен ама се съмнявах да не би да стане некой фал ако стои дълго време така а колегата отгоре ме пита откъде съм затова писах... и още един въпрос нали отзаде си имам колони мога ли да ги откача да си наставя кабела и да вържа други слагайки ги на кората, с същите кабели или трябва да се прокарват нови кабели...
Поздрави!

- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
SvetlyoSvetlyo ще се опитам да ти обесня. Маята ИСка съм я направил така. Когато колата не е на контакт свири CD- то. Мисля че това искаш. Само че коагато я гасиш трябва да изключваш CDто ръчно като задържиш off бутона за по-дълго време или да и сваляш панела. Ако ще слагаш по - мощна музика, мисля че не е добре да свири без да работи двигателя щото ще падне акумулатора.
Та значи като си свлиш Сонито отзад има една камара жици - дето му влизат в гадната японска евро букса. Търсиш жълтата и червената. Жълтата е за памета на CDто и е постоянно вързана към акумулатора, независимо от тва дали си на контакт или не. Червената ти е вързана към контактният ключ и когато го завъртиш ти дава захранване към Сонито. Та трябва да срежеш червената и да я свържеш към жълтата - най добре да ги запоиш и да изолираш хубаво всички оголени места. най добре с термо шлаух.
Ми това е, понеже го правих преди година, може да съм позабравил нещо. Нека колегите да си кажат мнението.
Та значи като си свлиш Сонито отзад има една камара жици - дето му влизат в гадната японска евро букса. Търсиш жълтата и червената. Жълтата е за памета на CDто и е постоянно вързана към акумулатора, независимо от тва дали си на контакт или не. Червената ти е вързана към контактният ключ и когато го завъртиш ти дава захранване към Сонито. Та трябва да срежеш червената и да я свържеш към жълтата - най добре да ги запоиш и да изолираш хубаво всички оголени места. най добре с термо шлаух.
Ми това е, понеже го правих преди година, може да съм позабравил нещо. Нека колегите да си кажат мнението.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Gerch, благодаря ти за отговора ще видя какво ще измисля музиката не е нищо мощно според мене две е такива колони http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09030011 и е такова ЦД http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024551 ,а по въпроса за колоните отзаде как е най добре да се вържат с кабелите дето са си на оригиналните колони или да прокарвам други? 

- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
Според мен най- добре е да си останеш с оригиналните кабели. Ето тука един линк за горния ми пост http://www.pelicanparts.com/bmw/techarticles/E36-Radio/E36-Radio.htm
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
1.Най вероятно колата не ти е на контакт а на първа степен на ключа.Ако е така не го пипай а ако не е направи го.
2.Желателно е да не се удължават кабелите за колоните.Ако се налага удължаване за предпочитане е подмяна с нови.
2.Желателно е да не се удължават кабелите за колоните.Ако се налага удължаване за предпочитане е подмяна с нови.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Колега по добре избери друга марка че нещо напоследък тия сонита хич ги няма.SvetlyoSvetlyo написа:Gerch, благодаря ти за отговора ще видя какво ще измисля музиката не е нищо мощно според мене две е такива колони http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09030011 и е такова ЦД http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024551 ,а по въпроса за колоните отзаде как е най добре да се вържат с кабелите дето са си на оригиналните колони или да прокарвам други?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
\MITETO\ DSB написа:Колега по добре избери друга марка че нещо напоследък тия сонита хич ги няма.
Абе то никога не ги е имало.......ама не исках да го споменавам.
Съвет от КАТ !
13 мнения
• Страница 1 от 1