Айде пак да оплюем новата "тройка"
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
marti the pi4 написа:абе незнам защо да не я покарам??? имам чест всяка година да бъда канен на представянето на новите модели на БМВ и със сигурност ще я покарам ... е ще кажа после как е .. а за цената според мен не е много като се има в предвид какви талиги се продават по-скъпо или на тази цена ( не искам да изреждам , че някой може да се засегне)
а сега пазаря една М5 за догодина и лично аз няма да си я купя..
ей човече наистина ли те канят
ей това е страхотно... сигурно
си много вътрешен при тия как
им беше името Карир ауто ли...
Камер май беше

Ще може ли като те поканят пак
да пуснеш малко снимки от
новата М5-ца и ний да раберем нещо
от тез коли че само по бул. Витоша
сме ги виждали пък те там не дават
да се качваш в тях...

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе ще гледам да направя и да ги пусна ( ако ме научи някой как?)
а иначе от предишни представяния на модели но от тях имам само касетки и ще ви ги пусна на някоя от сбирките или в Банско защото със сигурност ще се видим там

Гледам си аз телевизия...превключвам на нова тв - авто хит.Виждам някаква изключителна кола - елегантна, агресивна, просто великолепна!!!Само мога да си представя колко невероятно ще изглежда на живо. И познайте коя беше? Новото А6 на Ауди - неееееееее, новата тройка. За всички които не я харесват се чудя как може да съдят само по снимки??? Като я видим наживо пак ще говорим...
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- Penchev
- Сватбаря
-
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища

PS. Това е леко фотошопнато - колата е снижена малко, мигачите са бели (на оригинала са оранжеви), и предната броня е малко по-агресивна в стил М-Техник. Нищо сериозно като промени (сигурно като излезе спортния пакет след време ще изглежда нещо подобно), но колата перфектно така!
абе, изобщо колата не е лоша. И кое по точно не ви харесва за това че е различна от старата ли? май ще е по добре като "ауди" от б4 до наи новото а4 невиждам сериозна разлика линията на колата си е същата. На мен ми харесва BMW защото те променят почети цялата форма на колата не искам да си купя такава кола живот и здраве и да не намирам разлика от е46. И ПАК СПОРЕД МЕН колата е невероятна нямам търпение да я видя на живо.
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги

Вече ще спа спокоен

E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- Penchev
- Сватбаря
-
kay написа::mhihi:
PS. Това е леко фотошопнато - колата е снижена малко, мигачите са бели (на оригинала са оранжеви), и предната броня е малко по-агресивна в стил М-Техник. Нищо сериозно като промени (сигурно като излезе спортния пакет след време ще изглежда нещо подобно), но колата перфектно така!
Абе аз бая се позачудих какви са тези джанти,почти влизащи в калниците на сериен модел

Георги Пенчев
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5