ускорение на BMW 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
DjFace колега какво ти пука ? сваляш една предавка надоло и данните се променят коренно =)
а ако искаш да е по добре, просто сложи чип !
колата на колегата РАСи има , и в по ниските обороти е по добра !!! във високите не откривам разлика, но в ниските си е по добра и това доускорение ще е по добро ! само едно чипче
колата на колегата РАСи има , и в по ниските обороти е по добра !!! във високите не откривам разлика, но в ниските си е по добра и това доускорение ще е по добро ! само едно чипче
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
дзбндрн
колега върви прилично колицата в малките обороти,но имам съмнения че чипа нее слаган в бг,имах 320 и е36 ванус смея да кажа че не можеше да набира така,но всеки си има мнение разбирасе аз съм много доволен от старта 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
DjFace написа:...................
пп: Осем цяло и осем секунди е за 528 с автомат, но като го напиша се получава... някакъв тип с тъмни очила
Остави разстояние между 8.8 и скобата и си готов

8.8 ) или 8.

Извинявам се за офф-а.
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Ca_Ma написа:DjFace колега какво ти пука ? сваляш една предавка надоло и данните се променят коренно =)
А, аз не се оплаквам от вървенето и така ми е добре. Може да не е особено бърза (на ускорение), но и при 200+ се чувстваш спокойно и комфортно (не и се чува мотора, не ти свири вятъра, не се тресе и пр.). Освен това съм я пуснал в "Продава" че съм намислил една магария

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
сдщ
колеги миналата година пьтувах с колегата кик777 до приморско аз си бях с моита е39 а тои с неговата е36 (много е красива)320м52б20 след макдоналдс на магистралата ни приштрака релето и газ до ламарините това става в 3 или4 часа през ноща аз на 230 бях на 6100 уборота и не смях повече че не знаех дали ще стигна до приморско моя приател НЕ можа да ме изпревари и после каза че на 230 бил вече в прекьсвач а аз имах още газ и двете коли бяха с еднакви товари 2 човека и горе долу еднакьв багаж и 17 цола джанти ! За мен това е напьлно достатьчно дали от 0 до80 за 0,3 или от 80 до 120 за 10,7 това е лимозина не е спортна кола тя предлага комфорт и класа а не като моя приятел като пристигнахме тои си легна да почива а батко демек аз на плажа с бира в рька 

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: сдщ
Колега ти все едно си лятял със самолетpaco1999 написа:колеги миналата година пьтувах с колегата кик777 до приморско аз си бях с моита е39 а тои с неговата е36 (много е красива)320м52б20 след макдоналдс на магистралата ни приштрака релето и газ до ламарините това става в 3 или4 часа през ноща аз на 230 бях на 6100 уборота и не смях повече че не знаех дали ще стигна до приморско моя приател НЕ можа да ме изпревари и после каза че на 230 бил вече в прекьсвач а аз имах още газ и двете коли бяха с еднакви товари 2 човека и горе долу еднакьв багаж и 17 цола джанти ! За мен това е напьлно достатьчно дали от 0 до80 за 0,3 или от 80 до 120 за 10,7 това е лимозина не е спортна кола тя предлага комфорт и класа а не като моя приятел като пристигнахме тои си легна да почива а батко демек аз на плажа с бира в рька

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
йът
маи ще доидеш прав защото до сега сьм имал 1бр.е30 1,8 ,1бр.е36 1,8 седан 1бр.е36 купе 2,0 ванус и малко покарах е34 525 тдс на бащами и сега с е39 та сьм верно като в самолет много сьм доволен и много си ми харесва а че не е е90 илие60 или е нещо си!!!прав си дьрт кокал е ама за мен е най добратА ми кола и си ме кефи мама му да е.а! 

- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
Re: сдщ
paco1999 написа:колеги миналата година пьтувах с колегата кик777 до приморско аз си бях с моита е39 а тои с неговата е36 (много е красива)320м52б20 след макдоналдс на магистралата ни приштрака релето и газ до ламарините това става в 3 или4 часа през ноща аз на 230 бях на 6100 уборота и не смях повече че не знаех дали ще стигна до приморско моя приател НЕ можа да ме изпревари и после каза че на 230 бил вече в прекьсвач а аз имах още газ и двете коли бяха с еднакви товари 2 човека и горе долу еднакьв багаж и 17 цола джанти ! За мен това е напьлно достатьчно дали от 0 до80 за 0,3 или от 80 до 120 за 10,7 това е лимозина не е спортна кола тя предлага комфорт и класа а не като моя приятел като пристигнахме тои си легна да почива а батко демек аз на плажа с бира в рька
Е това е !!

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
йлк
айде и от мен
до припадък

- BMW-Poklonnik
- Потребител
-
Е направих си и аз тест с моята е39-ка и ето ви резултатите (без чип е)
1-ва - 60 км/ч
2-ра - 100км/ч и малко отгоре
3-та - 140 км/ч
4-та - м/у 180 и 190 км/ч
5-та 230 и свърши пътя
имаше още газ за подаване, но нямаше на къде вече
Надявам се да съм бил полезен
Edit: Наистина не е много бърза кола. Виждъл съм каде каде по пъргави коли от нея, но пък съотношението возия/икономия/вървене си е перфектното за този автомобил, а сега нака отделно прибавя цена... Защото къде 20тина к да си направиш тунинг/ фейс лифтче лекичко(вътре/вън) и къде са 100к примерно да си вземеш 530 или нещо по-голямо
пък и за България чак толкова...Мене лично ще ме боли сърцето за лека кола от 2008 да я карам из България
П.С. Моята на паркинг са я удряли поне 8 пъти до тук, като миналат аседмиа ми потрошиха бронята и калника заедно с нея леко пострада, какво да кажа ако бях с 2008 модел, нямаше оня да може да кара никога през живота си
1-ва - 60 км/ч
3-та - 140 км/ч
5-та 230 и свърши пътя

Edit: Наистина не е много бърза кола. Виждъл съм каде каде по пъргави коли от нея, но пък съотношението возия/икономия/вървене си е перфектното за този автомобил, а сега нака отделно прибавя цена... Защото къде 20тина к да си направиш тунинг/ фейс лифтче лекичко(вътре/вън) и къде са 100к примерно да си вземеш 530 или нещо по-голямо

П.С. Моята на паркинг са я удряли поне 8 пъти до тук, като миналат аседмиа ми потрошиха бронята и калника заедно с нея леко пострада, какво да кажа ако бях с 2008 модел, нямаше оня да може да кара никога през живота си

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
хх
е колега като каза паркинг щети днес сутринта си пия кафето с едни приатели на омв в дреужба и какво да видя жена с рено 11 дава на заде да излезе от паркинга а отзад няколко пичове бутат една 80ка яице и мацката разбира се не ги вижда и се спира в преден ляв калник на аудито и си помисли че и е загаснала колата и тръгна да върти ключа да пали!
а ние смех вътре обаче ако беше моята хубавица да си я помпам изодзазе и до сега тая кифла така че имаш право в БГ не е за нови или по скъпи коли за жалост 

- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
BMW-Poklonnik написа:Е направих си и аз тест с моята е39-ка и ето ви резултатите (без чип е)
1-ва - 60 км/ч
3-та - 140 км/ч
5-та 230 и свърши пътя
братле добре ти върви баварката
само на 2-ра немоа ти стигна 100км ..но съм на газ и на икономичен режим (85км)
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4