Веселбата - невъзможна!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 24 Дек 2008, 15:11

Evelin Cotsev написа:
VarVariN написа:Всеки ден стават такива панаири из цялата страна.Много добре си направил че не си се разправял.И аз съм попадал много пъти в такива ситуации но аз много бързо паля и се почва търкала още вътре и въобще не чакам да излизаме навън.Докато ни изкарат отвън и аз вече съм го натупал.В случая биле са повече и затова са се направили на мъже.Като са повече връткаш някой друг телефон на твоите хора и после ги виж какви са мъже.И мен така искаха да ме бият 15 човека и при това без причина просто се правеха на мъже.При което врътнах няколко телефона и за бързо събрах групата от 20 биячи и "мъжкарите" отнесоха страхотен бой.Това не е геройство но просто понякога няма друг изход.Опитваш с добро но като не става тогава с лошо.

а мани , така по дискотеки работи кадето има много хора не се правят такива неща , че много свидетели после може да го ядеш . Ако толкова си набрал на някои , издебваш го каде няма хора една качулка , един бокс и му обръщаш хастара. Иначе , аз като видя , че ще става екшън , си изпращам приятелката по наи културния начин , тва не е женска работа. После като съм си сам , поне знам , че само мене ще бият. А иначе колегата питбул е прав , не знаеш отсрещния кво има , на боя кантар няма. Един път се бяхме сбили в селското син сити , те трима ние 2ма и едно момиче , уж ги набихме и веече ще си тръгваме , единия стана и докато разбера кво стана ме наръга в крака , та ще си хода с белега цял живот . После го намерихме и пак го бихме , ама кел фаида , ходих 1 месец шит . Други поражения не съм имал от такива простотии. Наи добре да си пиеш и да си ядеш и да не се занимаваш с глупости. Познавам много такива пичове които са биячи ама биячи , един няма дето да не е бит пребиван , то все да биеш неможе.

Тук си много прав , че трябва да не правя панаири вътре в дискотеките че както каза ти като нищо после ще ме викат по дела и глупости.Добре че от както почнах като охрана и аз се запознах с доста от охранителите по дискотеките та като има проблем и не можем да се разберем като нормални хора ми го изкарват на вън но само проблемния "тарикат" да се разберем ек ек и тогава много бързо смекчава тона и ми вика "няма нужда да се бием като може се напием. Извинявай пийнал съм няма се повтори" И в повечето случаи ставаме големи приятели.
Няма нужда от такива глупости , защото всички ние видяхме какво се случи в студентски град.И как от един бой стана трагедия. За това в повечето случаи е по-добре да не отвръщаме на предизвикателството.Че току виж и ние сме влезнали в криминалната хроника.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Дек 2008, 15:11

Баси майката....много биячи в тоя форум ве :mhihi: м/у снощи в брилиантин некъф калъф ме гледа на ястреб и по едно време се задава и ми вика цитирам "аре дай тоа стол щом нема да стоиш вееее" и стои и ми диша във врата като носорог :mhihi:
Не се "запалих" даже смешно ми стана и културно му отказах, но тоя беше много настоятелен и понеже видя че съм "културен човек" си помисли че ще му мине номера......помолих го да внимава, защото ако сега го "приберат" ще изпусне баницата с късмети на майка си и ще излезе чак за Иванов ден! :mhihi: Тоя се обърна и си тръгна.....даже после на няколко пъти го гледам от страни и ми вика наздраве........ Като се замисля май аз провокирах нещата щото се усмихвах на няква девойка от неговата компания :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 24 Дек 2008, 15:34

hemicharger написа:Баси майката....много биячи в тоя форум ве :mhihi: м/у снощи в брилиантин некъф калъф ме гледа на ястреб и по едно време се задава и ми вика цитирам "аре дай тоа стол щом нема да стоиш вееее" и стои и ми диша във врата като носорог :mhihi:
Не се "запалих" даже смешно ми стана и културно му отказах, но тоя беше много настоятелен и понеже видя че съм "културен човек" си помисли че ще му мине номера......помолих го да внимава, защото ако сега го "приберат" ще изпусне баницата с късмети на майка си и ще излезе чак за Иванов ден! :mhihi: Тоя се обърна и си тръгна.....даже после на няколко пъти го гледам от страни и ми вика наздраве........ Като се замисля май аз провокирах нещата щото се усмихвах на няква девойка от неговата компания :mhihi:

сигурно е сметнал че си ченге като си му намекнал за килиите и е размислил то ся от ченгелите да те е страх :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Дек 2008, 15:37

t_andonov написа:
hemicharger написа:Баси майката....много биячи в тоя форум ве :mhihi: м/у снощи в брилиантин некъф калъф ме гледа на ястреб и по едно време се задава и ми вика цитирам "аре дай тоа стол щом нема да стоиш вееее" и стои и ми диша във врата като носорог :mhihi:

сигурно е сметнал че си ченге като си му намекнал за килиите и е размислил то ся от ченгелите да те е страх :mhihi:

По-скоро е сметнал,че е травматолог и си е представил ония "килий" с белите плочки и бутон над геглото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 24 Дек 2008, 15:49

и така става :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 24 Дек 2008, 19:57

Въпреки всичко ,трябва не със сила да победиш противника си ,ами със слова...поне това е моето виждане .Не "да пия ,да стана мъж и да се бия "се пееше в една песен ...въпреки ,че има говеда извини се и да не ти дреме ...продължат ли да се правят вече нямаш избор ....остава боя
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Дек 2008, 21:20

Е, нали знаеш - БМВ-тата само мутри ги карат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе просто ситуацията в тая нашата държава е такава, че на всеки му се е налагало понякога да раздава шамари и респективно да ги отнася! Докато живеех в Германия най-много от такива изцепки съм се пазил, защото там в дискотеката те хваща охраната, вика полицията и после ти се ебава майката. Пишат ти акт и аз като правист после нямаше да мога да си карам държавния изпит - демек за 1 глупост си ебавам майката на бъдещето. Да не говорим, че при 2 такива акта излиташ с 300 от държавата и ти се налага забрана за минимум 5 г. да минаваш или пребиваваш в Германия. Докато тук като го одрусам някой или той мен ме одруса - най-много да ни изгони охраната и да се допродължим отвън!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 24 Дек 2008, 22:59

plradev написа:Не исках дори да споменавам за пистолети,щото притежавам такъв :confused: ,но никога не е излизал от вкъщи и никога няма да излезе :!: Да не живеем в дивия запад бе мама му стара :evil: А кажи ми как са го вкарали тоя пистолет вътре :shock: .На некоя п*тка в чантата ли.... :confused: Живеем в абсурдна държава :!:

Старая се никога да не създавам конфликти в заведенията, винаги ходя с повече хора и с резервация, интерес към чужди жени никога не проявявам, като на мойта и предложат да я черпят я оставям тя да ги отреже(това много добре го умее :mhihi: ) досега проблеми не съм имал и все пак подбирам заведенията де

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 13 Яну 2009, 21:03

Когато започнеш да мислиш в свой интерес - света е твой.

При ситуация в която някой идва и ти заговаря мацката се прави така:
Ставаш, обясняваш му че не е прав, ако покаже свръхпростащина, ставаш и си заминаваш. Ако приятелката ти те помисли за мишок, то думата преди "ти" трябва да бъде с заменена с ку*ва. Би трябвало приятелката ти да усети че маймуняка е прекалено прост за да му обръщаме внимание.. Абе кво да говоря, намерете си хубави приятелки, не ходете на места където ходят селяндури и всичко ще е наред.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 20 Яну 2009, 5:06

Аз поради тази причина повече от година вече не съм стъпвал в дискотека. Или някой те гледа лошо, или почва да ти се звери, ако си загледал някое момиче.. Абе в кофти държава живеем, не ми се коментира.. Една приятелка я напада някакъв психопат на 20м от патрулка без последствия за него и с доста синини за нея.. Какво да говорим :confused: :help:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Яну 2009, 9:14

///M3-E36 написа: Абе в кофти държава живеем

:yes:
Тука си е бий да те уважават, ако си добряк и се държиш културно всеки те тъпче(в 90% от случаите) за това с рогата напред и това е :D

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 20 Яну 2009, 10:53

LizarD написа:Когато започнеш да мислиш в свой интерес - света е твой.

При ситуация в която някой идва и ти заговаря мацката се прави така:
Ставаш, обясняваш му че не е прав, ако покаже свръхпростащина, ставаш и си заминаваш. Ако приятелката ти те помисли за мишок, то думата преди "ти" трябва да бъде с заменена с ку*ва. Би трябвало приятелката ти да усети че маймуняка е прекалено прост за да му обръщаме внимание.. Абе кво да говоря, намерете си хубави приятелки, не ходете на места където ходят селяндури и всичко ще е наред.

И аз гледам на нещата през същата призма. :winky: :clap:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 330; FX 35

Мнение от Dboy » 21 Яну 2009, 11:02

павката написа:кви боища бе,то тва преди години беше...ся ще ти излезе някой предрусал,вади пищофа и те прай вечната нинжа
и аз гледам да бягам от такива ситуации,щото после няма кой да ми плаща,дето няма как да бачкам

Ето това е горчивата истина!
Миналата година пред заведение в Студ град застреляха мой колега. Сбил се някакъв и добре го подредил, в последствие оня вади пищов и го прави на решето с пет куршума! Абсолютно безмислен завършек на живота на едно 20 годишно момче заради едно пиянско сбиване!
Колеги замислете се...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 21 Яну 2009, 12:34

Pitbull_Germany написа:

Е, нали знаеш - БМВ-тата само мутри ги карат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе просто ситуацията в тая нашата държава е такава, че на всеки му се е налагало понякога да раздава шамари и респективно да ги отнася! Докато живеех в Германия най-много от такива изцепки съм се пазил, защото там в дискотеката те хваща охраната, вика полицията и после ти се ебава майката. Пишат ти акт и аз като правист после нямаше да мога да си карам държавния изпит - демек за 1 глупост си ебавам майката на бъдещето. Да не говорим, че при 2 такива акта излиташ с 300 от държавата и ти се налага забрана за минимум 5 г. да минаваш или пребиваваш в Германия. Докато тук като го одрусам някой или той мен ме одруса - най-много да ни изгони охраната и да се допродължим отвън!

Колега колко си прав за нещата в другите държави ....

Преди 4 години мой приятел бивш борец(15 г борба ) работеше в Мадрид като охрана и през ноща 4 пияници пред дискотеката хващат едно момиче и почват нещо да я дърпат ,моя приятел уж да предпази момичето тия му налетят и :help: оня луда тиква разхвърли ги четеримата . ТО па се оказало че тия били полицаи и глей ти четири години вече не може се оправи от съдилища дела и простотиии.....

Та моя съвет ако моеш да избегнеш сбиването най добре ....
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 21 Яну 2009, 16:51

аз се замислям напоследъм като ходя по барове да си зимам 2 анаболни говеда , само да плашат селяните и да ме карат като се напия. Тука в тая джунгла оправия няма. :roll:
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории