Инвертори за CCLF,от къде?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Инвертори за CCLF,от къде?

Мнение от plradev » 19 Яну 2009, 16:39

Колеги въпросът ми е продават ли се някъде или някой само инвертори за ццлф?Рингове не ми трябват щото имам резервни,но инверторите се оказаха по-неиздръжливия компонент от кита :confused: Смених ги един път,но при повторно изгаряне не ми се купува 3-ти кит...че вече като гривни тряя ги нося :mhihi: :mhihi: Благодяря предварително за отговори и препоръки!!Ако има някаква алтернатива(поне аз не знам за такава) също може да споделите... :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 19 Яну 2009, 16:46

Махни тея декорации от сергията и си карай колата, както са я извадили от завода ;)
Паричките в апликациите и гривните могат да се наврат доста по-смислено в ходова част :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 19 Яну 2009, 17:08

liloff написа:Махни тея декорации от сергията и си карай колата, както са я извадили от завода ;)
Паричките в апликациите и гривните могат да се наврат доста по-смислено в ходова част :)

Колега,ходовата ми част ще се изненадаш в какво състояние е ,ако я видиш и не само тя ;) .Пък и в момента декорацийте си работят :winky: .Идеята ми е да си оплета кошницата преди да са стрели пак да светят :mhihi:

п.п. Мерси за препоръката ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 19 Яну 2009, 17:15

Бъзикам те бре човек ;) Колата е твоя, слагаш каквото ти харесва.
По въпроса ти, не съм виждал в eBay отделно баласти. Явно само хора, на които са им останали баласти в излишък могато да ти помогнат. Изолирани ли са ти всички връзки, че така ти горят? Сложи им по един бушон следващия път ако нямат, някакъв слаб и виж дали няма да ти гръмне бушона някой път...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 19 Яну 2009, 17:26

Бате,всичко е направено както трябва...Кабелите са запоени,има прдпазител ,но след 8-9 месеца работа,не само мойте,а и на един приятел дадоха фира....през една седмица изгърмяха.. :confused: .Поръчах от еBey от човека от които сме купили вече 4 кита,но този път се издъни и не прати инвертори...Та затова питам... :D

п.п.Не работете с латвийци :mhihi: :mhihi: ..шегувам се..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 19 Яну 2009, 18:09

Изображение
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 19 Яну 2009, 19:05

|`oTuH написа:Изображение

Дам,мерси има вече няколко отзовали се колеги с оферти на лични и ще свършим работа.. :D Е затва го обичам тоя форум :mhihi: :mhihi:

Инверторите вече са закупени от колегата Alexbmw,за което му благодаря ;) .Така че темата може да бъде заключена или изтрита по преценка на модераторите :D

п.п.Само да вметна за другите колеги,че явно в нашия форум е "меката" на ЦЦЛФ-ите (по разбираеми причини :mha: ) и няма смисъл да се обикаля и търсят другаде части за китовете :D
Изображение

Назад към Tuning