starbucks.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ka1ZeR » 05 Яну 2009, 0:01

И аз бях в Старбъкс преди 2 седмици за първи път. Много е скапо за едо кафе и една курабийка дадох близо 8 лева. Кафето горе-долу беше хубаво. Но там беше супер неудобно на малките масички, неможеше да се пуши и атмосферата беше много гадна - чуваше се английска реч и всички там бяха някакви аристократи облечени много необичайно....

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Яну 2009, 19:05

((:BuKcu:)) написа: Абе нещо като Бъргър Кинг в Сити Центъра дето не струва нищо, сравнение в Барселона, където го ядох.

А ти какво очакваш от такава верига заведения,нещо перфектно.В САЩ ги водят за долнопрбни вериги,нещо като нашите дюнери.Като влезнеш вътре само можеш да видиш черни или пък разни брадясали тракажии,пък да не говорим за кенефите,където смърдят на...Вярно в американскят макдоналдс менюто е доста по-богато и ефтино,отколкото нашето,за 5$ преяждаш и постояно можеш да си сипваш кола,демек плащаш веднъж и пиеш колкото искаш.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 08 Яну 2009, 19:20

evans написа:
((:BuKcu:)) написа: Абе нещо като Бъргър Кинг в Сити Центъра дето не струва нищо, сравнение в Барселона, където го ядох.

А ти какво очакваш от такава верига заведения,нещо перфектно.В САЩ ги водят за долнопрбни вериги,нещо като нашите дюнери.Като влезнеш вътре само можеш да видиш черни или пък разни брадясали тракажии,пък да не говорим за кенефите,където смърдят на...Вярно в американскят макдоналдс менюто е доста по-богато и ефтино,отколкото нашето,за 5$ преяждаш и постояно можеш да си сипваш кола,демек плащаш веднъж и пиеш колкото искаш.

Най накрая един на моето мнение. Разправям им аз че разни Бъргър Кинг, Макдоналдс, КФЦ и Старбъкс са долнопробни, ма нещо ми се сърдят

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Яну 2009, 12:40

Escape написа:
evans написа:

Най накрая един на моето мнение. Разправям им аз че разни Бъргър Кинг, Макдоналдс, КФЦ и Старбъкс са долнопробни, ма нещо ми се сърдят
Не знам какъв трябва да си за да си мислиш че макдоналдс е висок клас верига.Имах един приятел в Америка,който преди години му вадиха жлъчка,заради ей тия вериги,сега и пари да му даваш не влиза.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Яну 2009, 12:58

ka1ZeR написа: чуваше се английска реч и всички там бяха някакви аристократи облечени много необичайно....
Или по точно някакви глупаци,които си мислят че като влезне в такова заведине е номер едно, и е най-големият гъзар.Хайде стар бъкса по става,ама като ми влезне някой тъпанар у макдоналдс и си поръча някакво ядене за 20лв и започне да ми се прави на европеец...направо след това не може да се говори с него,по хубаво от софийска баница няма никъде,300гр+една бозичка-машала

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 13 Яну 2009, 16:02

Старбъкс в САЩ е верига кафета,която не претендира с лукс,но е доста посещавана,не забравяите,че всяка БГ интерпретация е долно менте........китаиските маратонки които купувате на Витошка не са китаиските маратонки,които ще купите от които и да е Американски мол.....В САЩ не мое си купиш SONY правено в Словакия или Toshiba made in Hungary........то като погледнеш и текилата е скапана кактусова боза,НО с редбул и си наи великия.....
бе важното е да правиш впечатление-малките к**ва се връзват,кво толко лаете.....тва скъпо,онова кофти :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Яну 2009, 18:50

evans написа:

Не бе, аз не казвам, че Бъргър Кинг-а е великото заведение, просто направих сравнение с ресторанта в София и този в Барселона.
На мен ми е пределно ясна тази картинка с всичките тези вериги ресторанти, как тука се правят ебаси лозунгите и реклами...все едно ще ядеш в 5* ресторант, докато хората по света общо взето не се впечатляват толкова много.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 19 Яну 2009, 18:22

evans написа:...и постояно можеш да си сипваш кола,демек плащаш веднъж и пиеш колкото искаш.

Ей сега вече ми стана ясно защо колата е толкова газирана...ако не беше така можеше да "препиеш" с нея :mhihi:

На мен от цялата работа със Старбъкс, единствено ми стана криво, че вече няма Пица Хът. Едно време работех в кооперацията точно над заведението и тези гадни пици имаха сантиментална стойност за мен :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 21 Яну 2009, 20:58

vectra написа:Колкото до Бг в Сити Центъра в Кофи Хевън не е лошо...за мен този Старбъкс е обречен

Само недей да си вземаш сандвич! Имат едни завити в хартиен плик и аз налетях че бях умрял от глад. Хубаво, ама се оказа сух и студен. И отидох на пангара, помолих момичето да ми го стопли в микровълновата. Познай:
"Господине, вие вече сте го отворили, не можем да го стоплим". :!: :?: WTF :shock: :shock: :shock: .
"Ама госпожо, аз ако знаех, че е умрял от студ и немотия нямаше изобщо да го отворя, щото нямаше изобщо да си го купя. А и от кога микровълновите не топлят сандвичи в отворени пликове да го Е****************ААААА????".

Имали си правилник, не можело отворен сандвич да го топлят. А на него никъде не пишеше "ВАРНИНГ! КОЛД САНДВИЧ ФРОМ ИЕСТЪРДЕЙ! ИИТ ОН ОУН РЕСПОНСИБИЛИТИ!".
Ако отидеш и ги питаш сигурно още помнят какво им обесних за евро изискванията им, вътрешния им ред и местата, където е най-подходящо да си ги напъхат. А не съм такъв човек бе! Ама като съм гладен и ме цакат със студен сандвич за 3 кинта, обесняват ми че трябва да го ям сух и много сериозно отказват да ми върнат парите се оказа че превъртам! Ми да продават само кафе баси!

Предишна

Назад към Страхотни истории