Инвертори за CCLF,от къде?
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Инвертори за CCLF,от къде?
Колеги въпросът ми е продават ли се някъде или някой само инвертори за ццлф?Рингове не ми трябват щото имам резервни,но инверторите се оказаха по-неиздръжливия компонент от кита
Смених ги един път,но при повторно изгаряне не ми се купува 3-ти кит...че вече като гривни тряя ги нося
Благодяря предварително за отговори и препоръки!!Ако има някаква алтернатива(поне аз не знам за такава) също може да споделите... 

- plradev
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Махни тея декорации от сергията и си карай колата, както са я извадили от завода
Паричките в апликациите и гривните могат да се наврат доста по-смислено в ходова част
Колега,ходовата ми част ще се изненадаш в какво състояние е ,ако я видиш и не само тя

п.п. Мерси за препоръката

Бъзикам те бре човек
Колата е твоя, слагаш каквото ти харесва.
По въпроса ти, не съм виждал в eBay отделно баласти. Явно само хора, на които са им останали баласти в излишък могато да ти помогнат. Изолирани ли са ти всички връзки, че така ти горят? Сложи им по един бушон следващия път ако нямат, някакъв слаб и виж дали няма да ти гръмне бушона някой път...

По въпроса ти, не съм виждал в eBay отделно баласти. Явно само хора, на които са им останали баласти в излишък могато да ти помогнат. Изолирани ли са ти всички връзки, че така ти горят? Сложи им по един бушон следващия път ако нямат, някакъв слаб и виж дали няма да ти гръмне бушона някой път...
- plradev
- старши ентусиаст
-
Бате,всичко е направено както трябва...Кабелите са запоени,има прдпазител ,но след 8-9 месеца работа,не само мойте,а и на един приятел дадоха фира....през една седмица изгърмяха..
.Поръчах от еBey от човека от които сме купили вече 4 кита,но този път се издъни и не прати инвертори...Та затова питам...
п.п.Не работете с латвийци
..шегувам се..

п.п.Не работете с латвийци

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- plradev
- старши ентусиаст
-
Дам,мерси има вече няколко отзовали се колеги с оферти на лични и ще свършим работа..

Инверторите вече са закупени от колегата Alexbmw,за което му благодаря

п.п.Само да вметна за другите колеги,че явно в нашия форум е "меката" на ЦЦЛФ-ите (по разбираеми причини :mha: ) и няма смисъл да се обикаля и търсят другаде части за китовете

7 мнения
• Страница 1 от 1