Нова кола
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Нова кола
Колеги от няколко дена съм собственик на Е60 525д 05'.Много арна кола,ама няма автопилот.Дали някои от вас знае дали може да се сложи допълнително,за щото старата ми 3ка имаше и много съм свикнал с тази екстра.Мерси 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Здравей колега и добре дошъл в нашия подфорум. Да си караш количката със здраве и без нерви, милиони безаварийни километри и много усмивки.
По темата за автопилота няма невъзмойни неща, но трябва да семниш SZL или казано на български централната конзола на волана и след това да се прерограмира колата. Удоволствието ще ти излезе доста скъпо, ти си прецени дали си заслужава.
По темата за автопилота няма невъзмойни неща, но трябва да семниш SZL или казано на български централната конзола на волана и след това да се прерограмира колата. Удоволствието ще ти излезе доста скъпо, ти си прецени дали си заслужава.

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
понеже продавам 4асти втора употребе и са ми порь4вали за е34 та знам голям зор е и доста работи трябват , смятай за Е60
- stoni
- младши ентусиаст
-
и ква е разликата от обк. и активенvwfan написа:stoni написа:понеже продавам 4асти втора употребе и са ми порь4вали за е34 та знам голям зор е и доста работи трябват , смятай за Е60
За Е60 ако иска обикновения автопилот, а не активния, ще му трябват по-малко работи от на Е34

stoni написа:и ква е разликата от обк. и активенvwfan написа:stoni написа:понеже продавам 4асти втора употребе и са ми порь4вали за е34 та знам голям зор е и доста работи трябват , смятай за Е60
За Е60 ако иска обикновения автопилот, а не активния, ще му трябват по-малко работи от на Е34
Активния спира и ускорява сам, а обикновения само поддържа желаната скорост.
Честито , със здраве да си караш колата!!!
Мисля , че няма да има проблем да се постави тази екстра , поне не виждам причина , която да не позволява. Доколкото съм запознат , само , че за друга кола , но предполагам , че и тук може да е така , за да се постави допълнително автопилот на кола , на която заводски не е поставен, е необходимо да се смени и таблото.

Мисля , че няма да има проблем да се постави тази екстра , поне не виждам причина , която да не позволява. Доколкото съм запознат , само , че за друга кола , но предполагам , че и тук може да е така , за да се постави допълнително автопилот на кола , на която заводски не е поставен, е необходимо да се смени и таблото.
- stoni
- младши ентусиаст
-
не мисля ,сигурно има доста други работиvwfan написа:Трябва само лостчето за автопилота, кабелите и пластмасите около кормилната конзола с дупка за, допълнителното лостче и отключване през компютър.
stoni написа:не мисля ,сигурно има доста други работиvwfan написа:Трябва само лостчето за автопилота, кабелите и пластмасите около кормилната конзола с дупка за, допълнителното лостче и отключване през компютър.
Двигателя е със електронна газ при всички положения, сензор на спирачката задължително също има, заради DSC-то и спирачния асистент. С други думи само трябва нещо, което да ги управлява (лостчето и софтуера). Поне при Е38, Е39, Е46 и Е53 е така.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Нова кола
Абе с други думи не става. Трябвало е като си си я купувал отнекъде там да си проверил а не сега в интернет.
Тоя под форум не треаше да се пълни с тъпи проблеми като при Е36 например.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Благодаря за пожеланията и помоща колеги!Все пак ще отида и до Камор за да ги питам и тях,защото предния път като ходих го нямаше човека които отговара за тези неща.Скоро ще пусна и няколко снимки 

Re: Нова кола
Huku написа:Абе с други думи не става. Трябвало е като си си я купувал отнекъде там да си проверил а не сега в интернет.
Копеуе, адски много ме кефиш

А иначе до колегатас новата придобивка - честито с здраве да си я позлваш и само приятни мигове !
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series