НИКОИ НА СИЛА НЕ Е НАСИЛЕН ДА ЧЕТЕ МОИТЕ ТЕМИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vassport7 » 15 Яну 2009, 23:17

сигурно миризмата на смолника и при неговата изработка са се дишали яко изпарения и те са дали отражения на ZENEDER МАНИАКА

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 15 Яну 2009, 23:25

А при теб сигурно е от миризмата на фекалиите, с които си ториш градинката предполагам, та и затова се чудиш дали на борсата да отидеш да продаваш или край пътя. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 15 Яну 2009, 23:31

Илюжанка тоа надпис на стъклото на копторката колко коня дига ве мой?
Гледам че си на вълна ламарини и немаш прагчета,ако немате ламаринка там в Обзор,недей да плющиш смуличка ми си кажи,тук имам читав апкант и щи врътна два по 10 кинта парчето,пък и тебе моа те изработя от ламарина,само свирни ве мой :winky:
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 15 Яну 2009, 23:36

Васенце, пристигна нова супер ултра яка смоличка , а и малко силиконче на саламче кат топено сирене е, да ти донеса ли утре малко да поклепаш малко на е30-ката, белем заприлича на някои зендерска тунингиска е21-чка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 15 Яну 2009, 23:38

Смуличка и втвърдителче от Юнайтед Стейтс :mhihi: :mhihi:
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 15 Яну 2009, 23:46

ge_a написа:Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас :evil:

Защото сигурно от сичката тая маса народ във форума сигурно едва 5 процента са истински фенове.
Повечето си мислят че е достатъчно да си купиш БМВ и си най-големия фен.
Повечето са хал хабер от коли и само пълната форума със сякви теми за проблеми.
Няма я тръпката нещо.
Чат пат като имам време пускам търсачката и чета теми от 2003-4 година.Проекти разни,дръпки,случки.Сумати истории са ми разправяли и чак понякога ме хваща яд че не съм с 10 години по-възрастен за да изживея тва което са изживяли тия пичове.
Сега скукаааа.
И то не е само във форума.
The power is nothing without control.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vassport7 » 15 Яну 2009, 23:47

ако не се разтече силикончето и смоличката с китчето не се пукнат,на сьбора ще се мярнат сбирщаините Е21,ама манията Е30 ще е голяма и няма да се забележат тея цапаници,наподобяващи антика

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Яну 2009, 23:51

GRINGO написа:
ge_a написа:Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас :evil:

Защото сигурно от сичката тая маса народ във форума сигурно едва 5 процента са истински фенове.
Няма я тръпката нещо.
Чат пат като имам време пускам търсачката и чета теми от 2003-4 година.Проекти разни,дръпки,случки.Сумати истории са ми разправяли и чак понякога ме хваща яд че не съм с 10 години по-възрастен за да изживея тва което са изживяли тия пичове.
Сега скукаааа.

:yes: :yes: :yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Яну 2009, 5:04

и какво да правим сега ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 16 Яну 2009, 11:56

GRINGO написа:

Няма я тръпката нещо.
Сега скукаааа.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 16 Яну 2009, 12:19

GRINGO написа:

Няма я тръпката нещо.
Сега скукаааа.

На това ако викаш скука .... представям си кво значи весело.
ииии кво праим ся ?
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 16 Яну 2009, 12:46

GRINGO написа:Чат пат като имам време пускам търсачката и чета теми от 2003-4 година.Проекти разни,дръпки,случки.Сумати истории са ми разправяли и чак понякога ме хваща яд че не съм с 10 години по-възрастен за да изживея тва което са изживяли тия пичове.

ако повечето правеха като тебе положението щеше да е друго

да не говорим че преди дори и търсачка нямаше с толкова много информация която я има благодарение на тези няколко ентусиаста който повечето не познават дори ;)

но защо да си блъскам сивото вещество да помръзна малко навън или най-малкото да се поровиш из търсачката като мога да си пусна поредната повтаряща тема и да чакам ;)

затова е тази търсачка а инфото вътре не е дръпнато от гугъла или някъде другаде а е събирано от една шепа хора от самото начало :!:

а за изживяването то не е спряло и сега ;)

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 16 Яну 2009, 16:38

БАТЕТА обещах на Мода и на дъщерята да не се занимавам с доволни или обидени, но обиждате доста хора, че даже и последователи се намериха. Слабо се вълнувам от определенията по мой адрес, може би съм сгрешил, че първо разглобих двигател на БМВ и 20 години по-късно се регистрирах,или след това сглобената М20-ка тръгна когато доста именити сервизи днес се чудеха(тогава) що им се кривят главите, няма начин да не се сещате за какво говоря. Изчел съм всички стари теми и предполагам знаете колко съм се смял на 80 процента от така наречените сега СТАРШИ ЕНТУСИАСТИ в началото на форума, ако някой не вярва да пробва.
    Та вземете си решете най-накрая кой с кого ква обич или НЕсподелени чувства е имал, ако трябва направете забележка или накажете такива като мен КАНДИДАТ ЕНТУСИАСТИ, но направете този форум като хората, все пак се води ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ.
    Предполагам никой не е регистриран на сила и никой на сила не е направен МОД или АДМИН.
    Айде поздрави, дано този път не съм обидил някой. Въпроси за марулите, доматите, чушките и пипереца на лично или в специализираните форуми.
Изображение

Предишна

Назад към E30