как си поддържате кожата ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
как си поддържате кожата ?
Едната ни кола е с бежав салон и одеве видях , че целия е почернял от дрехите
с какъв препарат да го оправя , или да го закарам на някоя мивка ?

It`s party time !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
С тоя дет го продават в М-Кар..! Аз съм много доволен, и аз съм със светла кожа(бежав салон), и до онзи ден бях на ски, и кат си видях колко е черна седалката..!
И с този препатат за 10-тина минути всичко светна 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Преди време ме научиха на една тънкост при почистването на кожата, но от тогава е много студено и не смея да я пробвам, та тя е следната:
1. Кожата се напръсква с пулверизатор пълен с вода и се изчаква да попие, около 10-ина минутки.*
2. След това кожата се напръсква повторно и отново се чака да попие.*
3. Вече е време да вземем препарата /аз ползвам този на БМВ/ и нанасяме обилно с мека гъба, тази която е в комплекта.
4. Избърсваме, и кожата свети.
5. Чакаме да исъхне и се возиме.
*Обясниха ми, че стъпки 1. и 2. се правят за да умекне кожата и да се запълнят порите с влагата, а не с препарата и мръсотията.
1. Кожата се напръсква с пулверизатор пълен с вода и се изчаква да попие, около 10-ина минутки.*
2. След това кожата се напръсква повторно и отново се чака да попие.*
3. Вече е време да вземем препарата /аз ползвам този на БМВ/ и нанасяме обилно с мека гъба, тази която е в комплекта.
4. Избърсваме, и кожата свети.
5. Чакаме да исъхне и се возиме.
*Обясниха ми, че стъпки 1. и 2. се правят за да умекне кожата и да се запълнят порите с влагата, а не с препарата и мръсотията.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
absix написа:MaXimal написа:И аз я поддържам моята с препарата на БМВ, но като, че ли не се цапа много червената. Зависи от дрехитет сигурно.
Цапа се, просто не личи толкова много, докато не стане адски мръсна
Точно така..! Черното и сивото като цвят са най-добрите

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз съм много доволен ,че случих на варианта кожа с текстил. кожа са ми страничните опори и под колената и за главата-всъщност където се трие най-много и текстила! а там ,дето е дупето ми е плат и не ми е студено зимата или начено лятото.
нищо никога не съм поддържал за тия близо две години ,но не виждам проблем.веднъж май натрих кожата само с некво силиконово за да омекне ,но не съм я чистил и си е екстра.
нищо никога не съм поддържал за тия близо две години ,но не виждам проблем.веднъж май натрих кожата само с некво силиконово за да омекне ,но не съм я чистил и си е екстра.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
До сега нямам проблем с кожата. Целият салон е черен и даже да е изцапано някъде, то не си личи и никакви по-специални грижи не съм полагала 

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
блазе ви с тея тъмни салони. аз нося само тъмни дрехи и като се потъркам малко в светлата кожа става мазало. Тея дни ще мина да взема от мкар тоя препарат.
It`s party time !
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
GaD написа:Аз съм с сив кожен салон, и да ви кажа нямам никакви проблеми, не се цапа често, може би веднъж на 2-3 месеца я чистя....
Сивата кожа рулз! Преди бях с бежава и беше лек кошмар, за седмица след чистене излизаше нов цвят. Сега трябва да направиш ей такива

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series