Турбо миражите??????????????

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Турбо миражите??????????????

Мнение от Шарампоя » 14 Яну 2009, 21:00

Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Турбо миражите??????????????

Мнение от Onqka » 14 Яну 2009, 22:25

Шарампоя написа:Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?

Бате ще ти кажа к'во стана.Поглени темите само от тази страница и кажи в колко се говори за тунинг.Погледни юзърите,които имат понятие как се отнасят с въпросите на по-незнаещите и фани си направи един извод :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Яну 2009, 22:36

разбити миражи батка,дручко си е стъклопласта

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vassport7 » 14 Яну 2009, 23:44

е това е резултата
http://www.youtube.com/watch?v=_74J6kJaYHY

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 15 Яну 2009, 0:04

Тука става въпрос за пари, ентусиазмът не е проблем. Информация има много. Сигурен съм, че има поне още 50 човека на Stand by(и аз се слагам там), които само да им дойде пара за харчене и свободно време и по цял ден и цяла нощ в гаража ще стоят.
По долу има една тема на Добри Банков и бмв маняк, която е много радваща, бялата йеска, Slavianko скоро ще турбинира. Миражите не са разбити, дори и в другата тема дето се заяждахме, най-накрая се оказа, че проект има и върви на добре ;) Пък Ludiagsm беше написал по-долу в една тема, че няма място пред блока за още коли :) не може да очакваме да си купува коли и да пише теми непрекъснато.

В youtube.com дето показа vassport7, във страницата с всички клипчета от ludiagsm има още много материал за гледане
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Шарампоя » 15 Яну 2009, 13:28

Информация има много.
А що да няма още пове4е, както и да е темите бяха интересни и доста полезни.инфо събрано на едно място.
Ключ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 15 Яну 2009, 14:48

Шарампоя написа:Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?
Колега скоро ще има и друга тема ама не е за 3-ка ами за 5-ца :mhihi: :mhihi: вече ще има и Е34 турбо. Само здраве да е, работя по въпроса ;) А за Лудия не се притеснявайте той дава съвети така че ще има пръст и в моят проект макар и не пряко ;) Но да мине тая пуста зима че тук в Русе на -20* ми се убива всякакъв ентусиазъм :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Яну 2009, 20:31

slavianko написа:
Колега скоро ще има и друга тема ама не е за 3-ка ами за 5-ца :mhihi: :mhihi: вече ще има и Е34 турбо. Само здраве да е, работя по въпроса ;) А за Лудия не се притеснявайте той дава съвети така че ще има пръст и в моят проект макар и не пряко ;) Но да мине тая пуста зима че тук в Русе на -20* ми се убива всякакъв ентусиазъм :mhihi: :mhihi:

турбинирани е34-ки има още от едно време
п.с. справки Иво (нафтабоя) ;)

освен да очакваме да стават повече и да радват нас редовите юзери :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Яну 2009, 22:05

Тука става въпрос за пари, ентусиазмът не е проблем. Информация има много. Сигурен съм, че има поне още 50 човека на Stand by(и аз се слагам там), които само да им дойде пара за харчене и свободно време и по цял ден и цяла нощ в гаража ще стоят.

Точно го каза колегата ,въпрос на пари!И аз смених работата много странични проблеми и нещата по-колата боксуват!Но живот и здраве в бъдеще едно турбо и една генерацийка не ми мардат! :D
Аиде ключ и стига с тия малоумни теми,много ясно че тунинга ще позаглъзне покрай кризата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Яну 2009, 22:30

е как ще е заглъхнал бе,броните и гърненцетата са в стихията си

Назад към Tuning