Турбо миражите??????????????
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Турбо миражите??????????????
Шарампоя написа:Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?
Бате ще ти кажа к'во стана.Поглени темите само от тази страница и кажи в колко се говори за тунинг.Погледни юзърите,които имат понятие как се отнасят с въпросите на по-незнаещите и фани си направи един извод

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Тука става въпрос за пари, ентусиазмът не е проблем. Информация има много. Сигурен съм, че има поне още 50 човека на Stand by(и аз се слагам там), които само да им дойде пара за харчене и свободно време и по цял ден и цяла нощ в гаража ще стоят.
По долу има една тема на Добри Банков и бмв маняк, която е много радваща, бялата йеска, Slavianko скоро ще турбинира. Миражите не са разбити, дори и в другата тема дето се заяждахме, най-накрая се оказа, че проект има и върви на добре
Пък Ludiagsm беше написал по-долу в една тема, че няма място пред блока за още коли
не може да очакваме да си купува коли и да пише теми непрекъснато.
В youtube.com дето показа vassport7, във страницата с всички клипчета от ludiagsm има още много материал за гледане
По долу има една тема на Добри Банков и бмв маняк, която е много радваща, бялата йеска, Slavianko скоро ще турбинира. Миражите не са разбити, дори и в другата тема дето се заяждахме, най-накрая се оказа, че проект има и върви на добре

В youtube.com дето показа vassport7, във страницата с всички клипчета от ludiagsm има още много материал за гледане

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колега скоро ще има и друга тема ама не е за 3-ка ами за 5-цаШарампоя написа:Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
slavianko написа:Колега скоро ще има и друга тема ама не е за 3-ка ами за 5-цаШарампоя написа:Кoлеги к'во стана с темите на ludiaGSM за турбо проектите на 3-ките?![]()
вече ще има и Е34 турбо. Само здраве да е, работя по въпроса
А за Лудия не се притеснявайте той дава съвети така че ще има пръст и в моят проект макар и не пряко
Но да мине тая пуста зима че тук в Русе на -20* ми се убива всякакъв ентусиазъм
![]()
турбинирани е34-ки има още от едно време
п.с. справки Иво (нафтабоя)

освен да очакваме да стават повече и да радват нас редовите юзери

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Тука става въпрос за пари, ентусиазмът не е проблем. Информация има много. Сигурен съм, че има поне още 50 човека на Stand by(и аз се слагам там), които само да им дойде пара за харчене и свободно време и по цял ден и цяла нощ в гаража ще стоят.
Точно го каза колегата ,въпрос на пари!И аз смених работата много странични проблеми и нещата по-колата боксуват!Но живот и здраве в бъдеще едно турбо и една генерацийка не ми мардат!

Аиде ключ и стига с тия малоумни теми,много ясно че тунинга ще позаглъзне покрай кризата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
10 мнения
• Страница 1 от 1