"Вдървяване" на предницата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

"Вдървяване" на предницата

Мнение от b2 » 13 Яну 2009, 21:53

От тази сутрин забелязах нещо много неприятно в колата. Видимо предницат ми е клекнала с около 3-5см и е зверски "вдървена"! Ама зверски! като натискам предницата не мърда! Сега разбирам как щеше да е ако бях сложил така мечтаните конита на Е30-ката :mhihi: Като карам по прекрасните софийски улици цялата предница скача на неравностите - ужасно е. А не се чува никакво несвойствено чукане и тропане.
Възможно ли е да ми "замръзнат" амортесьорите от якия студ!? Възможно е да бъдат някви пълни ментета, не съм ги сменял откакто купих колата не съм ги гледал даже ква марка са.. Сигурно голяма глупост питам, но е много странно е така от веднъж. Да са изпуснали изведнъж ама и двата? Пък и да изпуснат по-скоро ще се люлее, а тя е камък!? А и двата едновременно? пружина да съм счупил ма пак и двете едновременно ли и то вечерта докато спя
:mhihi: иначе седи равномерно не носи наляво надясно също и двете страни са еднакво ниски и твърди..
То е ясно, че е за сервиз работата и така по разказ във форума едва ли ще стигнем до истината ма от любопитство споделям.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 13 Яну 2009, 22:03

напълно възможно е да замръзнат, като се прецакат и почва да влиза вода в тях и замръзва, утре си направи експеримент, както е замръзнала отиди на мивка и ги накарай да измият с топла вода предните колела, ще се оправи на момента, а после като я оставиш да постои пак ще стане на дъска :) със 80-тката имах същата случка преди две години, слизам от един бордюр и колата остана клекнала, отивам на майстор и тои вика "чакай с пароструиката да измия снега че не виждам нищо" зе да я мие и тя се надигна изведнъж и се оправи и докато я чакахме да се оттече водата, тя пак замръзнала, вкарвам я в гаража и тя пак на една страна остана. :) почти 100% че амортисьорите са ти за смяна

кандидат ентусиаст
Аватар

aham

Мнение от Hammerfall » 13 Яну 2009, 22:28

:yes:
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 14 Яну 2009, 2:23

spacepl написа:напълно възможно е да замръзнат, като се прецакат и почва да влиза вода в тях и замръзва, утре си направи експеримент, както е замръзнала отиди на мивка и ги накарай да измият с топла вода предните колела, ще се оправи на момента, а после като я оставиш да постои пак ще стане на дъска :) със 80-тката имах същата случка преди две години, слизам от един бордюр и колата остана клекнала, отивам на майстор и тои вика "чакай с пароструиката да измия снега че не виждам нищо" зе да я мие и тя се надигна изведнъж и се оправи и докато я чакахме да се оттече водата, тя пак замръзнала, вкарвам я в гаража и тя пак на една страна остана. :) почти 100% че амортисьорите са ти за смяна

Явно си прав :yes: Излизах пак и ей сега се прибирам и няма помен и от проблема, ама и се постопли около -1 е и явно се е размекнало :mhihi:
Ясна работата - виждам ги вече 500те кожи как отлитат.. :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 14 Яну 2009, 9:56

язък са вместо кожено салонче да имаш на колата, то каманите че отидат за амортесиори :mhihi:
аз кво да кажем като съм още с фабричните т.е тия от завода :uups: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 14 Яну 2009, 12:42

от модераторския екип:
Такива съобщения на ЛС!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 15 Яну 2009, 15:19

Ами газови амортисьори, с тая газова криза, как да не останат и те без газ :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Назад към E39