Въпрос за жълтите светлини на Е60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Въпрос за жълтите светлини на Е60?
Здравейте, имам едно въпросче относно жълтите светлини отстрани на предните фарове, които светят заедно с тях.
Приятел си взе завчера Е60 525д '04 като моето. При него обаче няма жълти предни светлини. Има ли възможност въобще колата му да няма тази "екстра" или има някакъв ел.проблем евентуален?
Мерси!
Приятел си взе завчера Е60 525д '04 като моето. При него обаче няма жълти предни светлини. Има ли възможност въобще колата му да няма тази "екстра" или има някакъв ел.проблем евентуален?
Мерси!
BMW 5-series POWER!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз до сега не съм виждала е60 без тия диодчета, мисля че са си фабрични.....и няма начин да ги няма, освен ако не са махани след това...ако има такава възможност 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Един приятел като си взе 5цата и не му светеха тия диоди...после влезна някъде в менюто ии ги влю4и,но нз къде и как...
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
тва е фабрй4но като габарити е ,мисля 4е няма настрйки, всики книжки и саитове из4етох ама за тва не сьм срещал никаде нищо, Американския пазар е за Америка тука са вси4ки си иматр понеже ми ме кефят много и все се взирам в другите коли не е имало Е60 без тва, имаш проблем някаде
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не си прав-две съм видел в софия и нямаха ...
едната беше с нормални халогенни фарове,а не ксенони ,а другата не успях да видя фаровете.....
едната беше с нормални халогенни фарове,а не ксенони ,а другата не успях да видя фаровете.....
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3