"Вдървяване" на предницата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
"Вдървяване" на предницата
От тази сутрин забелязах нещо много неприятно в колата. Видимо предницат ми е клекнала с около 3-5см и е зверски "вдървена"! Ама зверски! като натискам предницата не мърда! Сега разбирам как щеше да е ако бях сложил така мечтаните конита на Е30-ката
Като карам по прекрасните софийски улици цялата предница скача на неравностите - ужасно е. А не се чува никакво несвойствено чукане и тропане.
Възможно ли е да ми "замръзнат" амортесьорите от якия студ!? Възможно е да бъдат някви пълни ментета, не съм ги сменял откакто купих колата не съм ги гледал даже ква марка са.. Сигурно голяма глупост питам, но е много странно е така от веднъж. Да са изпуснали изведнъж ама и двата? Пък и да изпуснат по-скоро ще се люлее, а тя е камък!? А и двата едновременно? пружина да съм счупил ма пак и двете едновременно ли и то вечерта докато спя
иначе седи равномерно не носи наляво надясно също и двете страни са еднакво ниски и твърди..
То е ясно, че е за сервиз работата и така по разказ във форума едва ли ще стигнем до истината ма от любопитство споделям.

Възможно ли е да ми "замръзнат" амортесьорите от якия студ!? Възможно е да бъдат някви пълни ментета, не съм ги сменял откакто купих колата не съм ги гледал даже ква марка са.. Сигурно голяма глупост питам, но е много странно е така от веднъж. Да са изпуснали изведнъж ама и двата? Пък и да изпуснат по-скоро ще се люлее, а тя е камък!? А и двата едновременно? пружина да съм счупил ма пак и двете едновременно ли и то вечерта докато спя

То е ясно, че е за сервиз работата и така по разказ във форума едва ли ще стигнем до истината ма от любопитство споделям.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
напълно възможно е да замръзнат, като се прецакат и почва да влиза вода в тях и замръзва, утре си направи експеримент, както е замръзнала отиди на мивка и ги накарай да измият с топла вода предните колела, ще се оправи на момента, а после като я оставиш да постои пак ще стане на дъска
със 80-тката имах същата случка преди две години, слизам от един бордюр и колата остана клекнала, отивам на майстор и тои вика "чакай с пароструиката да измия снега че не виждам нищо" зе да я мие и тя се надигна изведнъж и се оправи и докато я чакахме да се оттече водата, тя пак замръзнала, вкарвам я в гаража и тя пак на една страна остана.
почти 100% че амортисьорите са ти за смяна

- b2
- старши ентусиаст
-
spacepl написа:напълно възможно е да замръзнат, като се прецакат и почва да влиза вода в тях и замръзва, утре си направи експеримент, както е замръзнала отиди на мивка и ги накарай да измият с топла вода предните колела, ще се оправи на момента, а после като я оставиш да постои пак ще стане на дъскасъс 80-тката имах същата случка преди две години, слизам от един бордюр и колата остана клекнала, отивам на майстор и тои вика "чакай с пароструиката да измия снега че не виждам нищо" зе да я мие и тя се надигна изведнъж и се оправи и докато я чакахме да се оттече водата, тя пак замръзнала, вкарвам я в гаража и тя пак на една страна остана.
почти 100% че амортисьорите са ти за смяна
Явно си прав

Ясна работата - виждам ги вече 500те кожи как отлитат..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
от модераторския екип:
Такива съобщения на ЛС!
Такива съобщения на ЛС!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ами газови амортисьори, с тая газова криза, как да не останат и те без газ 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
7 мнения
• Страница 1 от 1