Семейство Адамс или май лайф

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от e pisna mi » 12 Яну 2009, 16:11

Добре де като не ти харесва да си под контрол и да си с "2 лева", излизаш на квартира и се хващаш на работа.Тогава няма да има контрол, ще си правиш каквото си знаеш.На няколко пъти споменаваш лекциите си. Аз съм ходила на работа и съм учила едновременно и това не ми е попречило да завърша. Така, че вземи се в ръци и реши какво точно искаш.Сори, че пиша така, ама на тази зема няма място за мрънкане ако искаш да си добре.

П.П. Ника ти ме кефиии :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от offpisnami » 12 Яну 2009, 17:37

На никой никога не се оплаквам, дойде ми вповече и изплюх анонимно камъка. :mhihi: Да пълниш главите на околните с твоите проблеми е повече от излишно. Асталависта

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 12 Яну 2009, 18:01

offpisnami написа:На никой никога не се оплаквам, дойде ми вповече и изплюх анонимно камъка. :mhihi: Да пълниш главите на околните с твоите проблеми е повече от излишно. Асталависта

мдам, сбъркал си форума май....пробвай в teenproblem.net
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 12 Яну 2009, 18:01

Бате хубаво е да си излееш мъката някъде. Но ако нещо не ти отърва сменяш филма. В случая на теб не ти отърва с твоите родители ами игнор и тва е, както ти казаха повечето има квартири отиваш в София при твоето пиче, на квартирка двамцата. Хем ще сте заедно хем ще си далеч от ваши и хем ще бачкаш и си готов. Не мога да разбера какво го мислиш толкова. Или не ти отърва и те естрах да си далеч от мама и тати, ако е така това е друг въпрос. Бате аз на 17 почнах да бачкам и учех редовно и живях 6 години и нагоре сам без нашите. Бате повярваи идва момент в които писва и ти липсват на мама манджичките и започваш да се чудиш. Но при мен беше тва че аз бях в Бургас там завърших всичките си образования а нашите бяха в София, и като ми станеше тъпо и ми се приядеше си готвех сам. За тва се замисли сега си на 20 направи нещо, възможности много и много варянти само трябва да избереш правилния. Отидо при пичето си и си свиркай вашите винаги ще те приемат ама без да рискуваш няма как да разбереш. Айде успех и се вземи в ръце и стига си дразнил на вашите за глупости, и като ти звани пичето по хубаво вдигни и си кажи......
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Яну 2009, 20:30

:ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Яну 2009, 20:31

:ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Яну 2009, 22:26

мисля , че наи удачния вариянт е да си намериш някаква работа от която сам да си вадиш пари , тогава никои нищо неможе да ти каже . Докато чакаш някои да ти даде еи така пари , винаги зависиш от него и може да ти мрънка. Ако пък си намериш по добра работа и вадиш повече пари можеш и да се изнесеш на квартира. Винаги има вариянти , само че нищо не е лесно.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от offpisnami » 12 Яну 2009, 22:46

Не те познавам, не искам да те обидя, ама поста ти прозвуча доста детски, ако се замислиш едно хубавко сам ще го осъзнаеш. Няма значение, всеки се оправя както може. По живо по здраво ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Яну 2009, 22:51

аз като гледам май ти си нерешителен и мързелив може би ;)
искаш всичко да ти се сервира наготово и тайничко завиждаш на твоите познати дето харчат по 100 лв на ден, ама ти нищо не правиш по въпроса да ги изкараш тия пари, за да почнеш да ги харчиш ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 12 Яну 2009, 23:03

Ти си глезльо, а пък аз нека да съм развълнувана от емоции адреналинка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 12 Яну 2009, 23:12

grape fruit написа:Ти си глезльо, а пък аз нека да съм развълнувана от емоции адреналинка.

човека мисля , че имаше нужда от окуражение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Яну 2009, 23:24

що нападате момчето бе , то на думи и отстрани като се гледа всичко е много лесно.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от Miliev » 13 Яну 2009, 11:30

С баща ми съм работил от 3 години в неговият бизнес и никога не съм харесвал неговата нерешителност и предпазливост. Преди година го продаде и сега хората които го купиха редовно идват в нас да се видят, да поискат акъл, дори понякога им взима смените.
Та като цяло тези хора оцениха какво е направил, докато аз навремето си мислех за съвсем други работи.

Уговорката ни беше аз уча и като има време му помагам, а той плаща. Но на мен ми писна и реших да се махна и да пробвам сам.
6 месеца бях на квартира в София и мислих как точно да се развият нещата и реших че Баща ми има какво още да ми даде, а и винаги ме е подкрепял.
Така че се върнах в нас, взех единият етаж от къщата, направих ремонт и живея при тях. Не знам просто това е човека който е стоял винаги зад мене. Когато избирах първа кола бях харесал едно БМВ и човека дето продаваше ми препоръчваше 2 други (не помня марката :mhihi: ), баща ми каза не знам едва ли е практичен избор, но ако бях на твойте години щях да взема БМВ-то 8) .
Най-добре е да издържиш и да изучиш, колкото и клиширано да звучи, а после да го мислиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Яну 2009, 12:22

Виж са, на тея години трудно можеш да разполагаш с много пари дори и да работиш на две места. Просто няма работодател който да ти плаща толкова колкото плаща на служител с 10 год. трудов стаж. Както винаги съм казвал "живота не е песни танци и Син сити" и вариянти винаги има много. Като се хванеш да поработиш и навъртиш няколко години в "бизнес среда" ще усетиш на къде духа вятъра. А относно приятелите ти които харчат по сто лв. на ден - живота е такъв винаги има по-облагодетелствани хора, но пък чуството да харчиш изработените от самия теб пари е супер! Горе главата!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 13 Яну 2009, 16:55

тва със стоте лева ..тинтири минтири ала бала .....
живота е непредвидим ,днеска имаш утре нямаш ....
няма да се сдухваш ,горе главата и смело напред :D
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории