Малко StreetRacer !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 13 Яну 2009, 1:01

Zippo написа:Няма лошо радвай се нормално е :D само внимавай и несе вързвай много се 1 и те неправят така :mhihi:

Ама ние не се хвалиме нали! :mhihi: Не че не правиме!
А и помна кога и аз имах бръз автомобил е36 купе 1.6м43 матор.
Малии каква сила беше.Лека като птица.1300кила има няма.
Бръза като самолет.(от първата световна в музея :mhihi: )
И само като я изрежааааа!Охааа а тя нова та нова.94 набор беше. :mhihi: Самолет бе!Самолет ви казвам.
Това пасат,голф,жигула недай боже некоя астра гси ги късах като гащите на студентка първокурсничка в НБУ от Павликени ви казвам!
Сила са това 4 цилиндровите мотори с многото коне и малката маса!
И си завивайте краката като си лягате! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 13 Яну 2009, 1:09

Леле човек ако погледне тука ще реши, че има няколко балъци с четирицилиндрови миксери и всичко друго е с огромни шестаци, М-ки и т.н и т.н..... Аман :confused:
темата, че е тъпа тъпа е.. ама ебавките са още по-тъпи и плоски ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 13 Яну 2009, 1:13

аз не казвам нито че имам истрибител нито че е много бърза колата , казах милион пъти искефих се на колата (все пак ми е и нова) и ми се прииска да го споделя , точка по въпроса и по хубаво някой мод да истрие темата извинявам се за пореден път че я написах !!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 13 Яну 2009, 1:32

Много весело еххх -четери цилиндрови 5 цилиндрови
Не ви беше много зававно когато под форум "Стрийт рейсърс"
беше отворен.Тогава обиждахте на Майки и бащи щото да обиждате на коли някак си не се връзваше :mhihi:
А със съфорумец,притежател на кола от марката БМВ който е спазил правилата на форума се отнасяте по такъв начин!!!! Не ви е срам :!:
На половината сигурно ви вият дифовете и ви тракат ванусите,наливате газчица и пестите от хуваво масло ама нали трябва да се ебаате с някой.
Не визирам всички писали в тази тема :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Яну 2009, 1:33

без лоши чувства си пуснах мнението , колега не се засягаи , маитап да става , няма лошо да се радваш.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 13 Яну 2009, 8:16

djpamboss написа:аз предположих че може да има такива мнения , затова много се чудих дали да напиша темата , но както казах беше ми готино пък и колата ми е нова все още и и се радвам !!! :driving:

Е със 140 в града и още повече е и зима, незнам какво очакваше :?
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Яну 2009, 9:40

:welcome: Хубаво е, че се радваш на колицата си...колко силна, колко слаба, няма нужда да убеждаваш аудиторията, важното е на теб да ти харесва! Със здраве да си я караш :D
Само по-внимателно зимата, не е много подходящ момента да се вдига 140 в града ;) Много има да те дразнят по кръстовищата, не означава, че на всеки трябва да се връзваш....гледаш ги малко от високо, все пак ти си с БМВ-то :mhihi: :mhihi: :mhihi: и само ако искаш, тогава се състезаваш :mhihi: :mhihi: Те нека ръмжат :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 13 Яну 2009, 10:02

:shock:
Ако се видите отстрани ще ви се дореве!!!
Какво се подигравате с пича,нали сте сектанти???Все пак той кара БМВ!!!
Недейте да обвинявате другите хора че дразнят като вие сте по-големи дразнители от всички гости на форума!
Пич кефи си се на колата,но не се хвали тук пред тарикатите с 28-ците и М-ките

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 13 Яну 2009, 10:31

bubsa написа::shock:
Ако се видите отстрани ще ви се дореве!!!
Какво се подигравате с пича,нали сте сектанти???Все пак той кара БМВ!!!
Недейте да обвинявате другите хора че дразнят като вие сте по-големи дразнители от всички гости на форума!
Пич кефи си се на колата,но не се хвали тук пред тарикатите с 28-ците и М-ките

А после пича недай боже като му видиме и снимката в Нощен Труд на последната страница и някакво подобие на кола останало в страни от него дали ще се радваме и ние.По тия задръствания и хлъзгави участъци не е за 140.Особенно зимата!Това си е мое мнение!
Просто е хуваво да се радва на колата си,но не толерирам катастрофите на пътя нито причинителите им!Винаги може нещо да се обърка и е по-добре да се има едно на ум,но тая тема сме я дъвкали,дъвкали,дъвкали като циганче дъвка Турбо!
Но пиис брадърс!Стрийтрейсинг подфорума е отворен така,че.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 13 Яну 2009, 10:38

Отворен е само за някои :mhihi:
И аз не толерирам безрасъдното каране,но също така не толерирам и злобните нападки и ироничното отношение отстрана на повечето колеги!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 13 Яну 2009, 12:09

bubsa написа:И аз не толерирам безрасъдното каране,но също така не толерирам и злобните нападки и ироничното отношение отстрана на повечето колеги!

Aдски си прав !!! Силно те подкрепям !!! Точно и намясто казано ... !
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Яну 2009, 14:24

супер си пич :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 13 Яну 2009, 15:33

квото го наредихте момчето ше кажеш на вас ако ви застане няма да тръгнете браво направо съм горд 2 страници с мнения на примерни шофиори които карат с 50 в града даже сега зимата и с 40 мале чак се комплексирах. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата