Карате ли след употреба на алкохол?
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
никога не помирисвам алкохол ако карам. Поне в България не го правя, за сметка на това пък във вегас карах пиян, но с 40 по главната улица със свалени прозорци и познати балкански ритми

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Вярно, че зачестиха тези теми....отговорих "случва се", по-конкретния ми отговор е " понякога", като под пила разбирам до 2 чаши вино.... или 1 ракия и 1 чаша вино...
това е максимума, с който се качвам в колата.........
Не трябва , знам.....но все си казвам "Не ми се прибира с такси", "Не искам друг да ми кара колата", "Едва ли точно сега ще има полицаи" и т.н......Вярно , че съм изключително адекватна при това количество, но по-скоро се страхувам не от себе си, а от полицаите.....Не съм виждала дрегер досега, говоря сега така, ама ако искат да ме проверят недай си Боже сигурно ще се разтреперя.....
Спирали са ме, но пък винаги гледам да има мъж на предната седалка, та да изглежда, че той е пилия и аз по този повод карам...но знам че изобщо не трябва....
И въпреки, че има разлика между пил и пиян, не се знае този пред нас, след нас или където и да е на колко салати е, както се казва и кой ще е виновен после....много рядко гледам да е, но не мога да кажа, че не се е случвало

Не трябва , знам.....но все си казвам "Не ми се прибира с такси", "Не искам друг да ми кара колата", "Едва ли точно сега ще има полицаи" и т.н......Вярно , че съм изключително адекватна при това количество, но по-скоро се страхувам не от себе си, а от полицаите.....Не съм виждала дрегер досега, говоря сега така, ама ако искат да ме проверят недай си Боже сигурно ще се разтреперя.....
Спирали са ме, но пък винаги гледам да има мъж на предната седалка, та да изглежда, че той е пилия и аз по този повод карам...но знам че изобщо не трябва....
И въпреки, че има разлика между пил и пиян, не се знае този пред нас, след нас или където и да е на колко салати е, както се казва и кой ще е виновен после....много рядко гледам да е, но не мога да кажа, че не се е случвало

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е как да се прибера кат не мога да ходя 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Преди 2 дни така се бях насветкал като животно че нямам спомен как съм се прибрал и откъде съм минал...спомням си само че целех пътя с едно око като снайперист защото иначе ми се раздвояваше...
сутринта даже не можех да се сетя къде ми е колата...
А миналия 8-ми декември толкова много алкохол изпих че на следващия ден пак не бях изтрезнял...а съм ходил с колата щото не мога да си се крепя на краката, кво остава да тръгна някъде на майната си
А момента с тва да седна и да се гъделичкам с 1 биричка или 1 малко гоп няма при мен...или се омазваме едно качествено или изобщо никой не пие алкохол...
Пък и доста мои познати са ми казвали че когато съм пил/пиян карам значително по добре отколкото трезвен
сутринта даже не можех да се сетя къде ми е колата...
А миналия 8-ми декември толкова много алкохол изпих че на следващия ден пак не бях изтрезнял...а съм ходил с колата щото не мога да си се крепя на краката, кво остава да тръгна някъде на майната си
А момента с тва да седна и да се гъделичкам с 1 биричка или 1 малко гоп няма при мен...или се омазваме едно качествено или изобщо никой не пие алкохол...
Пък и доста мои познати са ми казвали че когато съм пил/пиян карам значително по добре отколкото трезвен
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Явор написа:е как да се прибера кат не мога да ходя
да си слагаш колана , че да те крепи за седалката

It`s party time !
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Чаша вино 2-3 часа преди каране брои ли се? Един път са ме проверявали и дрегерът отчете 0.00 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
1-2 бири след киснене 3-4 часа някъде, гарнирани с яко плюскане - да...или лятото след един лекоалкохолен коктейл късно вечер - да....
иначе - не!
Веднъж преди години имах нещастието да ме хванат с 0.7 след 4 бързи малки туборга в клуб (т.е. без ядене), падна доволен пазарлък, но накрая си стиснахме ръцете с органите
Кофтито е че почти всички мои приятели или широк кръг познати карат и пили, и пияни....и са ме возили поради една или друга причина .... а сме хора вече на сериозни години....ама неведоми са пътищата...ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш...
иначе - не!
Веднъж преди години имах нещастието да ме хванат с 0.7 след 4 бързи малки туборга в клуб (т.е. без ядене), падна доволен пазарлък, но накрая си стиснахме ръцете с органите

Кофтито е че почти всички мои приятели или широк кръг познати карат и пили, и пияни....и са ме возили поради една или друга причина .... а сме хора вече на сериозни години....ама неведоми са пътищата...ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш...
F**k them all!
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Обче ако погледнете анкетата...50% когато пият карат и 50% когато пият не карат....ми къв е шанса да се удариш или да те ударят ? 50/50 ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
колко пъти съм се размазвал и като стигна някак си до нас,нямам сили да слезна,та удрям един релаксов сънчец в колата и кога слънчо ме озари,се изкатервам към банята и съм готов за старт
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче