Не свети лампа за еърбега....help?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не свети лампа за еърбега....help?
Колеги, а ако въобще спре да свети лампата за еърбега, какво означава? В началото на лятото леко се блъснах, като не ми изкочиха възглавниците, удара беше в десния фар, помислих, че за това не са ми изкочили, но от тогава не ми свети лампата, може би в сервиза са направили нещо?
BMW E39 - 520i
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега ако си се блъснал лекичко няма да ти изкочат възглавниците,а ако има проблем най добре иди да си направиш диагностика и ще излезе ако има някакъв проблем.Успех!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Има вероятност самата лампичка да е изгоряла.Провери си всички кафеви бушони, защото не съм много сигурен , че са точно 40 и 42, гледах ги от ТУК.Виж си на твоята бележка кои номера са.
Провери ги хубаво, защото тези, които имат една прозрачна пластмаска отпред трудно се виждат ако са изгорели
Обикновено тези предпазители изгарят, ако кабелите под седалката се прекъснат и дадат на късо.
Провери ги хубаво, защото тези, които имат една прозрачна пластмаска отпред трудно се виждат ако са изгорели

Обикновено тези предпазители изгарят, ако кабелите под седалката се прекъснат и дадат на късо.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Значи бушон много малко вероятно по скоро или изгоряла лампа или тоя преди тебе му е светел и е сложил тиксо над лампата на една диагностика ще си покаже кое от двете е
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ICE написа:Може да са ти свалили еърбега и с него и лампата, за да не ти свети. Дамо съм в грешка. Успех!
От този сервиз, всичко може да се очаква.....смениха ми акумулатора, единия ксенон + баласта, сложиха ми само китайски части (може би защото е от каското, а не си плащам) та еърбега ли няма да ми вземат.....
BMW E39 - 520i
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2