Колко ви горят бензинките (520) Е39? :::ОТНОВО ЛИ?:::
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колко ви горят бензинките (520) Е39? :::ОТНОВО ЛИ?:::
малко банален и тъп въпрос,ама мисля да си вземам такава и затова питам???
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Моята лично гори 12 ако се кара на по дълги разстояния.Но ако я карам на по къси(понеже от нас до работата ми е 1.5 км) ми гори към 14.Това е разход през зимата понеже колата я имам от месец.Лятото предполагам ще падне с 1 а дано и с 2 литра 

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Моята гори в София 12-14 а извън града 8-9.
Според мен 16 е много за нормално работещ двигател.
Са_Ma написа:много, поне 15-16, та по добре си земи 525 тдс щом гледаш разхода със сигорност 520 бензиново не е за тебе
Според мен 16 е много за нормално работещ двигател.
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Предварително се извинявам за леко резкия тон!
По темата - горят много и не вървят. Става въпрос за тези от по 6-7 хил. лв. по "автокъщите" /моргите по-точно/ Съответно "поддръжката" /основните ремонти по-скоро/ е адски скъпа. Та ако си се прицелил в "евтина" скъпа кола бъди сигурен, че разхода ще ти е последната грижа. Просто ако наистина имаш желание да притежаваш такава кола и да и се радваш помисли за това от къде и какво ще ти струва да се сдобиеш с подходящия екземпляр, а не колко ще ти е разхода. Теми за разход - валяло, ама цените на горивата се променят, освен това бензина минава на газ ако ти отърва и т.н.
По темата - горят много и не вървят. Става въпрос за тези от по 6-7 хил. лв. по "автокъщите" /моргите по-точно/ Съответно "поддръжката" /основните ремонти по-скоро/ е адски скъпа. Та ако си се прицелил в "евтина" скъпа кола бъди сигурен, че разхода ще ти е последната грижа. Просто ако наистина имаш желание да притежаваш такава кола и да и се радваш помисли за това от къде и какво ще ти струва да се сдобиеш с подходящия екземпляр, а не колко ще ти е разхода. Теми за разход - валяло, ама цените на горивата се променят, освен това бензина минава на газ ако ти отърва и т.н.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
здравейте
колата ми гори много добре около 8.5-9 със скорост средна 130-140 за пробег 500 км, номера е че от раз ми падна мощността, възможно ли е да е от тъпия катализатор или бензинов филтър. смених свещи, масло.
Ivanoff
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2