Семейство Адамс или май лайф
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- e pisna mi
- Потребител
-
Добре де като не ти харесва да си под контрол и да си с "2 лева", излизаш на квартира и се хващаш на работа.Тогава няма да има контрол, ще си правиш каквото си знаеш.На няколко пъти споменаваш лекциите си. Аз съм ходила на работа и съм учила едновременно и това не ми е попречило да завърша. Така, че вземи се в ръци и реши какво точно искаш.Сори, че пиша така, ама на тази зема няма място за мрънкане ако искаш да си добре.
П.П. Ника ти ме кефиии

П.П. Ника ти ме кефиии

- offpisnami
- Потребител
-
На никой никога не се оплаквам, дойде ми вповече и изплюх анонимно камъка.
Да пълниш главите на околните с твоите проблеми е повече от излишно. Асталависта

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
offpisnami написа:На никой никога не се оплаквам, дойде ми вповече и изплюх анонимно камъка.Да пълниш главите на околните с твоите проблеми е повече от излишно. Асталависта
мдам, сбъркал си форума май....пробвай в teenproblem.net

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате хубаво е да си излееш мъката някъде. Но ако нещо не ти отърва сменяш филма. В случая на теб не ти отърва с твоите родители ами игнор и тва е, както ти казаха повечето има квартири отиваш в София при твоето пиче, на квартирка двамцата. Хем ще сте заедно хем ще си далеч от ваши и хем ще бачкаш и си готов. Не мога да разбера какво го мислиш толкова. Или не ти отърва и те естрах да си далеч от мама и тати, ако е така това е друг въпрос. Бате аз на 17 почнах да бачкам и учех редовно и живях 6 години и нагоре сам без нашите. Бате повярваи идва момент в които писва и ти липсват на мама манджичките и започваш да се чудиш. Но при мен беше тва че аз бях в Бургас там завърших всичките си образования а нашите бяха в София, и като ми станеше тъпо и ми се приядеше си готвех сам. За тва се замисли сега си на 20 направи нещо, възможности много и много варянти само трябва да избереш правилния. Отидо при пичето си и си свиркай вашите винаги ще те приемат ама без да рискуваш няма как да разбереш. Айде успех и се вземи в ръце и стига си дразнил на вашите за глупости, и като ти звани пичето по хубаво вдигни и си кажи......
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
мисля , че наи удачния вариянт е да си намериш някаква работа от която сам да си вадиш пари , тогава никои нищо неможе да ти каже . Докато чакаш някои да ти даде еи така пари , винаги зависиш от него и може да ти мрънка. Ако пък си намериш по добра работа и вадиш повече пари можеш и да се изнесеш на квартира. Винаги има вариянти , само че нищо не е лесно.
It`s party time !
- offpisnami
- Потребител
-
Не те познавам, не искам да те обидя, ама поста ти прозвуча доста детски, ако се замислиш едно хубавко сам ще го осъзнаеш. Няма значение, всеки се оправя както може. По живо по здраво 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз като гледам май ти си нерешителен и мързелив може би
искаш всичко да ти се сервира наготово и тайничко завиждаш на твоите познати дето харчат по 100 лв на ден, ама ти нищо не правиш по въпроса да ги изкараш тия пари, за да почнеш да ги харчиш

искаш всичко да ти се сервира наготово и тайничко завиждаш на твоите познати дето харчат по 100 лв на ден, ама ти нищо не правиш по въпроса да ги изкараш тия пари, за да почнеш да ги харчиш

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
grape fruit написа:Ти си глезльо, а пък аз нека да съм развълнувана от емоции адреналинка.
човека мисля , че имаше нужда от окуражение
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
що нападате момчето бе , то на думи и отстрани като се гледа всичко е много лесно.
It`s party time !
С баща ми съм работил от 3 години в неговият бизнес и никога не съм харесвал неговата нерешителност и предпазливост. Преди година го продаде и сега хората които го купиха редовно идват в нас да се видят, да поискат акъл, дори понякога им взима смените.
Та като цяло тези хора оцениха какво е направил, докато аз навремето си мислех за съвсем други работи.
Уговорката ни беше аз уча и като има време му помагам, а той плаща. Но на мен ми писна и реших да се махна и да пробвам сам.
6 месеца бях на квартира в София и мислих как точно да се развият нещата и реших че Баща ми има какво още да ми даде, а и винаги ме е подкрепял.
Така че се върнах в нас, взех единият етаж от къщата, направих ремонт и живея при тях. Не знам просто това е човека който е стоял винаги зад мене. Когато избирах първа кола бях харесал едно БМВ и човека дето продаваше ми препоръчваше 2 други (не помня марката
), баща ми каза не знам едва ли е практичен избор, но ако бях на твойте години щях да взема БМВ-то
.
Най-добре е да издържиш и да изучиш, колкото и клиширано да звучи, а после да го мислиш.
Та като цяло тези хора оцениха какво е направил, докато аз навремето си мислех за съвсем други работи.
Уговорката ни беше аз уча и като има време му помагам, а той плаща. Но на мен ми писна и реших да се махна и да пробвам сам.
6 месеца бях на квартира в София и мислих как точно да се развият нещата и реших че Баща ми има какво още да ми даде, а и винаги ме е подкрепял.
Така че се върнах в нас, взех единият етаж от къщата, направих ремонт и живея при тях. Не знам просто това е човека който е стоял винаги зад мене. Когато избирах първа кола бях харесал едно БМВ и човека дето продаваше ми препоръчваше 2 други (не помня марката

Най-добре е да издържиш и да изучиш, колкото и клиширано да звучи, а после да го мислиш.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Виж са, на тея години трудно можеш да разполагаш с много пари дори и да работиш на две места. Просто няма работодател който да ти плаща толкова колкото плаща на служител с 10 год. трудов стаж. Както винаги съм казвал "живота не е песни танци и Син сити" и вариянти винаги има много. Като се хванеш да поработиш и навъртиш няколко години в "бизнес среда" ще усетиш на къде духа вятъра. А относно приятелите ти които харчат по сто лв. на ден - живота е такъв винаги има по-облагодетелствани хора, но пък чуството да харчиш изработените от самия теб пари е супер! Горе главата!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3