За малко един кон и две букачки!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
titto написа:Добре сте си прекарали!
От както има сняг Денис-чо май спи на Узана вече!?![]()
П.П.Какво е това "букачки"бре колега?
Какво да правиш трябва да се покарва

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Денис! написа:titto написа:Добре сте си прекарали!
Ти с коя колица пързаляш , Денис ?

Тука в Габрово е голямо шоу вчера и днеска ... докато не изчистиха улиците

А по-нататък на един светофар (светофара на Брянска) като спряхме и гледам некво е46 излиза с вратите от центъра и после като тръгна надолу ... ту в дясно - ту в ляво ... на арабски дрифт го кара. И майче беше нарочно де

M - The most powerful letter in the world
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
h4ckED написа:Денис! написа:titto написа:Добре сте си прекарали!
Ти с коя колица пързаляш , Денис ?
Тука в Габрово е голямо шоу вчера и днеска ... докато не изчистиха улицитеЕдно блъснато е36 видях... май беше с ВТ регистрация и черно
![]()
А по-нататък на един светофар (светофара на Брянска) като спряхме и гледам некво е46 излиза с вратите от центъра и после като тръгна надолу ... ту в дясно - ту в ляво ... на арабски дрифт го кара. И майче беше нарочно де![]()
С Е30-та

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Re: За малко един кон и две букачки!!!
E34 - Fanatic написа:Закачаме колата и се почва! ЛАШ ЛАШ ЛАШ ееее е*ах му мамата и кенеф, излезе. Почанаха се едни благодарности и айде на масата.![]()
![]()
май и това за масата си си го окрасил...щото познавам момчето със исузуто и той не ми спомена за маса.... като цяло филма мяза повече на фантасика отколкото на действителен случай.... но важното е че си прибрал сеатчето......поздрави..

- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Re: За малко един кон и две букачки!!!
stillo написа:E34 - Fanatic написа:Закачаме колата и се почва! ЛАШ ЛАШ ЛАШ ееее е*ах му мамата и кенеф, излезе. Почанаха се едни благодарности и айде на масата.![]()
![]()
май и това за масата си си го окрасил...щото познавам момчето със исузуто и той не ми спомена за маса.... като цяло филма мяза повече на фантасика отколкото на действителен случай.... но важното е че си прибрал сеатчето......поздрави..
Знам, че го познаваш и не съм си украсил нищо!

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
abfit67 написа:titto апашите поне имат сърце да направят нещто с живота си ти със тоя лешник във гърдите още дълго щте си исплащаш жигулката и не се притесхявай дори и на хемодиализа/ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ КАКВО Е ТОВА/ще живея по добре от тебе
Алооо, апашааа, май си объркал нещо рейса, а? Я го карай по-спокойно в тоя форум, ако обичаш, че като ти чета всичките мнения до сега... Май не си от феновете, да не кажа, че може и да си от една доста омразна на всички хора тук прослойка...
А специално за На Титто "жигулката", айде помечтай си още малко за такава като неговата... Докато ти пречистват кръвта

БАСИ ХЕЙТЪРА

Мога и да съм малко по..."учтива", но тия неща тука за забранени

- DoctorMotors
- Потребител
-
и сега цялата истина от момента когато се появих аз:
карам си аз нагоре към узана с компанйката и изведнъж всички спират и гледам един SEAT CORDOBA тъмно син в пропаста на един завой на кантар да се обърне по таван на две дървета и идва един пич и ме пита имам ли важе (понеже никой друг не е искал да му даде и да му помогне) и аз естествено нали съм добър викам имам и му дадох само че вазникна друг проблем никой не искаше да го дърпа защтото не му се трошеше колата пак и нямаше шанс да го извади и аз викам айде аз щте го издърпам, закачих го бам 4x4 бавните и гас,половин час голямо лашкане беше чак ми подпуши саединитела но с 300-а зора го извадих и пича май беше повикал такси плати му за дето се бе6е разкарвало дойде при мен стисна ми раката каза едно благодаря на барзо и изчезна до колкото разбрах да се черпят с компанйката му за дето са се отървали така
но в крайна сметка важното е че няма пострадали 
карам си аз нагоре към узана с компанйката и изведнъж всички спират и гледам един SEAT CORDOBA тъмно син в пропаста на един завой на кантар да се обърне по таван на две дървета и идва един пич и ме пита имам ли важе (понеже никой друг не е искал да му даде и да му помогне) и аз естествено нали съм добър викам имам и му дадох само че вазникна друг проблем никой не искаше да го дърпа защтото не му се трошеше колата пак и нямаше шанс да го извади и аз викам айде аз щте го издърпам, закачих го бам 4x4 бавните и гас,половин час голямо лашкане беше чак ми подпуши саединитела но с 300-а зора го извадих и пича май беше повикал такси плати му за дето се бе6е разкарвало дойде при мен стисна ми раката каза едно благодаря на барзо и изчезна до колкото разбрах да се черпят с компанйката му за дето са се отървали така

Ако приятелката ми я е*е някой друг-ЗАРЯЗВАМ Я
Ако колата ми я кара някой друг-ПРОДАВАМ Я
Ако колата ми я кара някой друг-ПРОДАВАМ Я
- E34 - Fanatic
-
-
DoctorMotors написа:и сега цялата истина от момента когато се появих аз:
карам си аз нагоре към узана с компанйката и изведнъж всички спират и гледам един SEAT CORDOBA тъмно син в пропаста на един завой на кантар да се обърне по таван на две дървета и идва един пич и ме пита имам ли важе (понеже никой друг не е искал да му даде и да му помогне) и аз естествено нали съм добър викам имам и му дадох само че вазникна друг проблем никой не искаше да го дърпа защтото не му се трошеше колата пак и нямаше шанс да го извади и аз викам айде аз щте го издърпам, закачих го бам 4x4 бавните и гас,половин час голямо лашкане беше чак ми подпуши саединитела но с 300-а зора го извадих и пича май беше повикал такси плати му за дето се бе6е разкарвало дойде при мен стисна ми раката каза едно благодаря на барзо и изчезна до колкото разбрах да се черпят с компанйката му за дето са се отървали такано в крайна сметка важното е че няма пострадали
Колега, аз съм момчета със Сеат-а и беше точно така!

Ако някой ме е разбрал погрешно моля да бъда извинен!

ало титенце нали се сещаш колко ме боли..... за всички тук опериран съм от комплекси/онова нещо дето е главна движеща сила в живота ти/и да -не съм фен за разлика от вас няма модел на bmw от 25 год насам който да не съм карал или да не съм имал ако и ти беше като мен сега нямаше да си фен а щеше да се забавляваш по моя начин / гледам ви пуберските изцепки /..........браточко с темата извинявай ама цървула май нещо ме повдига
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
abfit67 написа:ало титенце нали се сещаш колко ме боли..... за всички тук опериран съм от комплекси/онова нещо дето е главна движеща сила в живота ти/и да -не съм фен за разлика от вас няма модел на bmw от 25 год насам който да не съм карал или да не съм имал ако и ти беше като мен сега нямаше да си фен а щеше да се забавляваш по моя начин / гледам ви пуберските изцепки /..........браточко с темата извинявай ама цървула май нещо ме повдига
Човек, ти сираче ли си или просто кофти детство?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- E34 - Fanatic
-
-
Еми мерси, че мойта тема намерихте да усерете (с извинение)! Има ЛС, скайп и т.н.! Други места на които да си оправяте личните дразги!
П.П.Аре писна ми само да се спами!

П.П.Аре писна ми само да се спами!

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
E34 - Fanatic написа:Еми мерси, че мойта тема намерихте да усерете (с извинение)! Има ЛС, скайп и т.н.! Други места на които да си оправяте личните дразги!
П.П.Аре писна ми само да се спами!![]()
![]()
![]()

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3