малък въпрос за казанчето за спирачна течност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
малък въпрос за казанчето за спирачна течност
Привет на всички колеги, съжалявам за малко тъпия въпрос който ще задам(чак ме е срам
). Вчера един приятел с Е39 98' 520и си купил спирачна течност че нещо му светвала лампата и иска да си долее. Отваряме ние предния капак да наливаме спирачна течност, ама половин час се дупим и са кьораме ама казанче за спирачна течност
ЙОГ
.Честно казано на мойта кола съм и изучил и най малките пинизи и простотийки и даже сам си я правя ама такова нещо не ми се беше случвало
. Надявам се да не бъда брутално
нареден просто ако има някой който може да обясни или най-добре да покаже със снимка ще съм много благодарен.
П.П.Търсих с търсачката ама нищо не намерих и в разни други сайтове гледах схеми ама......
Благодаря предварително

П.П.Търсих с търсачката ама нищо не намерих и в разни други сайтове гледах схеми ама......

Благодаря предварително

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Колата има 2 филтъра за климатика. Под кутията на филтъра от шофьорската страна се намира казанчето.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Mерси много за бързия отговор колега, ама това означава ли че трябва да се вади цялата кутияВоденичаров написа:Колата има 2 филтъра за климатика. Под кутията на филтъра от шофьорската страна се намира казанчето.

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
ето една тема която ми помогна.
и аз търсех каде е туй казанче. браво на колегите.
ама искам да питам и друго. трябва ли да се прави нещо по специално когато искам да си сменя спирачната течност? искам да я сменя само на предните спирачки. Доколкото съм гледал има едно болче за обезвъздушаване на спирачкта. На него се нахлузва прозрачен маркуч и един развива малко а друг натиска педала. Педала се държи натисната докрай а другия завива. и т.н. докато излезе нова течност без мехурчета.
ше съм благодарен на колеги дето да ме светнат ако има по лесен начин.
виждал съм и как се прави с машина дето прай налягане в казанчето и е много по лесно ама нямам такава.
мерси предварително

ама искам да питам и друго. трябва ли да се прави нещо по специално когато искам да си сменя спирачната течност? искам да я сменя само на предните спирачки. Доколкото съм гледал има едно болче за обезвъздушаване на спирачкта. На него се нахлузва прозрачен маркуч и един развива малко а друг натиска педала. Педала се държи натисната докрай а другия завива. и т.н. докато излезе нова течност без мехурчета.
виждал съм и как се прави с машина дето прай налягане в казанчето и е много по лесно ама нямам такава.

мерси предварително

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Toni Montana написа:ето една тема която ми помогна.и аз търсех каде е туй казанче. браво на колегите.
![]()
виждал съм и как се прави с машина дето прай налягане в казанчето и е много по лесно ама нямам такава.![]()
мерси предварително
Без да има налягане няма да стане иди направо в некой сервиз ще ти я сменят не е скъпо.

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
7 мнения
• Страница 1 от 1