Любими CD players
Модератор: Icco
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Pioneer DEH p700bt RULZZZZ
Имам го от към половин година и горещо мога да го препоръчам на всеки.
Има си амбър и на дисплея и на копчетата+ всички други гъзариики вкл. и Блутут
Aлпин не намерих толкова красив и вписващ се в таблото на БМВ за подобни пари.
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=&products_id=681
Имам го от към половин година и горещо мога да го препоръчам на всеки.
Има си амбър и на дисплея и на копчетата+ всички други гъзариики вкл. и Блутут

Aлпин не намерих толкова красив и вписващ се в таблото на БМВ за подобни пари.
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=&products_id=681
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Slavi_m написа:Няма ли някой,който работи в техномаркет етц. да каже за новите промоций![]()
И според мен 300/макс 400 лв е таван за СД,просто не си струва повече,ма като гледам темата няма никакво развитие конкретно с предложения в този ценови диапазон
и аз мисял горе-долу толквоа да дам и утре ще ходя до тояга да си купя 9880

Tux0 Ca !

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Много интересна тема, не разбирам хората ги мързи да пишат или се срамуват, че не са си купили музика за 2000 лева. Преди месец си строших панела на Pioneer KEH-P6900R (качествена техника служила дълги години без проблемно, но без мп3), сам естествено и започнах да гледам оферти за музика. Само от сайтове се спрях на Alpine iDA-X300 или Clarion FB289RBT, после се загледах по SONY CDX-GT620U заради цената и предлагания пълнеж и накрая се оказах с PIONEER DEH-P6000UB за което не съжалявам, и е на цена до 400лв. Цените на Alpine и Clarion ми се видяха малко повече от това което предлагат, не че и с Pioneer не е така, но ползвам марката повече от 10 години и не съм имал проблем. Модела на SONY ми изглеждаше добре и ако може някой да помогне на колегата с избора, но професионално
. А иначе от постовете на колегата AGT може да се разбере любовта му към караудиото и ще се радвам ако някой ден се запознаем и чуя на живо какво е сътворил, но искам да го поправя, от тези 10 процента има поне 5 които никога не са използвали повече от функциите в скъпите си плеари или никога не са правили разлика между аудио и мп3 формат освен по обем(брой песни на диск). Мислих, че ще стане интересна тема, но..........Ако не се ползва развитие 300лв е тавана за музика.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
//Zender написа: А иначе от постовете на колегата AGT може да се разбере любовта му към караудиото и ще се радвам ако някой ден се запознаем и чуя на живо какво е сътворил, но искам да го поправя, от тези 10 процента има поне 5 които никога не са използвали повече от функциите в скъпите си плеари или никога не са правили разлика между аудио и мп3 формат освен по обем(брой песни на диск). Мислих, че ще стане интересна тема, но..........Ако не се ползва развитие 300лв е тавана за музика.
Sony телевизор ,двд,камера да ама car audio никога ама никога

Темата за MP3 няма да я коментирам защото ще се заформи един безскраен спор

P.S.Колега на сегашната кола няма вече нищо монтирано .Като се прибера някой слънчев ден в БГ ще монтирам някой нещица

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
За
любимия ми алкохол даже и зимата. За форматите няма да коментираме, но в България малко хора си позволяват оригинални аудио дискове, да не говорим, че част от тези "оригинални" също са минали през мп3 и то не през най-радостния битрейт
Не разбрах само защо SONY са толкова лоши в кар аудиото, да не се окаже, че някой именити фирми използват дреболийки на SONY под капака. На мен лично пак пиша ми хареса модела CDX-GT620U който в Българската реалност ми се струва добър на цена 1/2 от ВЕЛИКИТЕ. На него едва ли ще се слуша нещо различно от сваляното от З.....а или А...а в любимия на цял народ формат
.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
AGT написа:.............Като се прибера някой слънчев ден в БГ ще монтирам някой нещица muhihihihi и ще се обадя да се запознаем щом имаш мерак Wink на бира на бира Тъкмо ще поканим и колегата Icco от Варна ,че аз пък с него имам мерак да се запозная Very Happy
Няма проблем да се видим и да обсъдим кар аудиото и има ли то почва у нас

По темата, ако гледаме какво ми е на сърце, то това е само Алпин!
Пайнер и Кларион не са зле също но за нещата които ползвам мисля че най добре ми се вписва Алпинчето

Дори и да не бях с Алпин, плеъра който бих сложил би трябвало да има следните характеристики :
3-лентов кросоувър.
Поне 5 лентов графичен/параметричен EQ.
Управление на iPod/iPhone 3G (през USB )
Тайм корекция 6-канала
Цвета на панела да е Кехлибар !!!!
Re: Любими CD players
Продавам CD Alpine 9880r за 250лева чисто ново без забележки. Продавам го защото ще заминавам за чужбина и ми трябват пари! Пък и блъснах колата! За контакти : 0894660877 гр. Плевен
- blackndecker
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E9
- Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.
Re: Любими CD players
Колеги, какво мислите за този модел - Pioneer DEH-6200BT (http://www.bg.pioneer.eu/eur/products/2 ... index.html), ще се впише ли в цветната гама на таблото на Е36? Знаете ли някой да има такова? Според мен има всичко необходимо за един отговорен шофьор 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2