Любими CD players

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Яну 2009, 14:46

Няма ли някой,който работи в техномаркет етц. да каже за новите промоций :mhihi:
И според мен 300/макс 400 лв е таван за СД,просто не си струва повече,ма като гледам темата няма никакво развитие конкретно с предложения в този ценови диапазон :confused:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 12 Яну 2009, 15:30

Pioneer DEH p700bt RULZZZZ
Имам го от към половин година и горещо мога да го препоръчам на всеки.
Има си амбър и на дисплея и на копчетата+ всички други гъзариики вкл. и Блутут :D
Aлпин не намерих толкова красив и вписващ се в таблото на БМВ за подобни пари.
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=&products_id=681

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 12 Яну 2009, 16:22

Slavi_m написа:Няма ли някой,който работи в техномаркет етц. да каже за новите промоций :mhihi:
И според мен 300/макс 400 лв е таван за СД,просто не си струва повече,ма като гледам темата няма никакво развитие конкретно с предложения в този ценови диапазон :confused:

и аз мисял горе-долу толквоа да дам и утре ще ходя до тояга да си купя 9880 ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 12 Яну 2009, 16:51

Много интересна тема, не разбирам хората ги мързи да пишат или се срамуват, че не са си купили музика за 2000 лева. Преди месец си строших панела на Pioneer KEH-P6900R (качествена техника служила дълги години без проблемно, но без мп3), сам естествено и започнах да гледам оферти за музика. Само от сайтове се спрях на Alpine iDA-X300 или Clarion FB289RBT, после се загледах по SONY CDX-GT620U заради цената и предлагания пълнеж и накрая се оказах с PIONEER DEH-P6000UB за което не съжалявам, и е на цена до 400лв. Цените на Alpine и Clarion ми се видяха малко повече от това което предлагат, не че и с Pioneer не е така, но ползвам марката повече от 10 години и не съм имал проблем. Модела на SONY ми изглеждаше добре и ако може някой да помогне на колегата с избора, но професионално :mhihi: . А иначе от постовете на колегата AGT може да се разбере любовта му към караудиото и ще се радвам ако някой ден се запознаем и чуя на живо какво е сътворил, но искам да го поправя, от тези 10 процента има поне 5 които никога не са използвали повече от функциите в скъпите си плеари или никога не са правили разлика между аудио и мп3 формат освен по обем(брой песни на диск). Мислих, че ще стане интересна тема, но..........Ако не се ползва развитие 300лв е тавана за музика.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 13 Яну 2009, 3:26

//Zender написа: А иначе от постовете на колегата AGT може да се разбере любовта му към караудиото и ще се радвам ако някой ден се запознаем и чуя на живо какво е сътворил, но искам да го поправя, от тези 10 процента има поне 5 които никога не са използвали повече от функциите в скъпите си плеари или никога не са правили разлика между аудио и мп3 формат освен по обем(брой песни на диск). Мислих, че ще стане интересна тема, но..........Ако не се ползва развитие 300лв е тавана за музика.

Sony телевизор ,двд,камера да ама car audio никога ама никога :evil:
Темата за MP3 няма да я коментирам защото ще се заформи един безскраен спор :mhihi: Аз лично тоя стандарт MP3 не го ползвам освен на компа :mhihi: А тези който не си ползват функцийте в скъпите плеъри са или такива които просто не са ги открили или са поредните гъзарчета с най скъпото което може да се купи само да сме на върха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
P.S.Колега на сегашната кола няма вече нищо монтирано .Като се прибера някой слънчев ден в БГ ще монтирам някой нещица :mhihi: и ще се обадя да се запознаем щом имаш мерак ;) :bchug: :bchug: Тъкмо ще поканим и колегата Icco от Варна ,че аз пък с него имам мерак да се запозная :D
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 13 Яну 2009, 9:50

За :bchug: :yes: любимия ми алкохол даже и зимата. За форматите няма да коментираме, но в България малко хора си позволяват оригинални аудио дискове, да не говорим, че част от тези "оригинални" също са минали през мп3 и то не през най-радостния битрейт :mhihi: Не разбрах само защо SONY са толкова лоши в кар аудиото, да не се окаже, че някой именити фирми използват дреболийки на SONY под капака. На мен лично пак пиша ми хареса модела CDX-GT620U който в Българската реалност ми се струва добър на цена 1/2 от ВЕЛИКИТЕ. На него едва ли ще се слуша нещо различно от сваляното от З.....а или А...а в любимия на цял народ формат :D .
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 13 Яну 2009, 13:56

AGT написа:.............Като се прибера някой слънчев ден в БГ ще монтирам някой нещица muhihihihi и ще се обадя да се запознаем щом имаш мерак Wink на бира на бира Тъкмо ще поканим и колегата Icco от Варна ,че аз пък с него имам мерак да се запозная Very Happy

Няма проблем да се видим и да обсъдим кар аудиото и има ли то почва у нас ;)

По темата, ако гледаме какво ми е на сърце, то това е само Алпин!
Пайнер и Кларион не са зле също но за нещата които ползвам мисля че най добре ми се вписва Алпинчето ;)
Дори и да не бях с Алпин, плеъра който бих сложил би трябвало да има следните характеристики :
3-лентов кросоувър.
Поне 5 лентов графичен/параметричен EQ.
Управление на iPod/iPhone 3G (през USB )
Тайм корекция 6-канала
Цвета на панела да е Кехлибар !!!!

Потребител
Аватар

Re: Любими CD players

Мнение от alpine-CD » 12 Май 2010, 15:51

Продавам CD Alpine 9880r за 250лева чисто ново без забележки. Продавам го защото ще заминавам за чужбина и ми трябват пари! Пък и блъснах колата! За контакти : 0894660877 гр. Плевен

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E9
Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.

Re: Любими CD players

Мнение от blackndecker » 03 Юни 2010, 15:46

Колеги, какво мислите за този модел - Pioneer DEH-6200BT (http://www.bg.pioneer.eu/eur/products/2 ... index.html), ще се впише ли в цветната гама на таблото на Е36? Знаете ли някой да има такова? Според мен има всичко необходимо за един отговорен шофьор :driving:

Предишна

Назад към Car аудио и видео