Издирва се BMW
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Издирва се BMW
Издирва се BMW 518i,N на рама WBAHA11080BA20776
дв.184Е100797735
рег.н. ВР 2771 ВА,черен металик,03,1994,седан.
Ако някой знае нещо.моля да се обади.
дв.184Е100797735
рег.н. ВР 2771 ВА,черен металик,03,1994,седан.
Ако някой знае нещо.моля да се обади.
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Тел.0887744046
Колата,както казва колегата,вече е на части.Иначе тамън я
бях взел от продавача и нямаше застраховка,беше по празниците.Оставих я долу пред блока/за Зона Б-5 говоря/ за 10мин. и я гепиха.
Собственика е Враца...Ей голям мерак беше... Малкия цял ден я лъска,чисти.Или са ме следили или е собственика.Голям панаир беше-то бяха заплахи,то беше чудо.Майната му-
сега си имам друга.Искам да ви кажа, че всичко се връща-няма човек,дето ме е прецакал и да не пострадал после много яко.
Би било много хубаво,ако хората, дето продават части,могат да
докажат по някакъв начин произхода им.
Сега по-оптимистично- стоплил съм сърцата на няколко BMW фена с готини части и съм обогатил някакъв мизерник - голям принос за форума.
В общи линии това е-яд ме е,че се навъди гадна сган,дето
живее на наш гръб
Колата,както казва колегата,вече е на части.Иначе тамън я
бях взел от продавача и нямаше застраховка,беше по празниците.Оставих я долу пред блока/за Зона Б-5 говоря/ за 10мин. и я гепиха.
Собственика е Враца...Ей голям мерак беше... Малкия цял ден я лъска,чисти.Или са ме следили или е собственика.Голям панаир беше-то бяха заплахи,то беше чудо.Майната му-
сега си имам друга.Искам да ви кажа, че всичко се връща-няма човек,дето ме е прецакал и да не пострадал после много яко.
Би било много хубаво,ако хората, дето продават части,могат да
докажат по някакъв начин произхода им.
Сега по-оптимистично- стоплил съм сърцата на няколко BMW фена с готини части и съм обогатил някакъв мизерник - голям принос за форума.
В общи линии това е-яд ме е,че се навъди гадна сган,дето
живее на наш гръб
Колега, знам че е късно да ти се караме, пък и ти вече си го знаеш...за чий... не си направи каско веднага щом я взе!? Дано поне бъдещите купувачи на коли си извадят поука от твоята небрежност. Аз мойта и направих каско още преди да излезне от автокъщата, а даже докато беше с транзитни номера, седеше в платен паркинг.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Е добре бе човек,кажи ми каква е сметката да си правиш каско на кола '94та година?Много рядко крадат коли над 10год.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Overburner - NX написа:Е добре бе човек,кажи ми каква е сметката да си правиш каско на кола '94та година?Много рядко крадат коли над 10год.
Прав си - много рядко крадат коли над 10 год., ама доста по-често ги удрят! И каква е сметката, някой да ти плати ремонта, вместо да си извадиш ти парите от джоба... а, и редките случаи в които може да ти я откраднат, пак не пиеш студена вода... е, все пак това си е мое мнение.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Hugo Boss написа:колите над 10г. ги крадат точно за части. една кола която струва към 8к., на части може да и вземеш към 18к.
Да бе как го изчисли пък това, давайте да си разпродаваме тогава колите на части по на далавера ще сме

А иначе колегата едвали вече ще си купи кола и нама да и направи каско, просто пробва по-трудния начин
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
horhef написа:Hugo Boss написа:колите над 10г. ги крадат точно за части. една кола която струва към 8к., на части може да и вземеш към 18к.
Да бе как го изчисли пък това, давайте да си разпродаваме тогава колите на части по на далавера ще сме![]()
А иначе колегата едвали вече ще си купи кола и нама да и направи каско, просто пробва по-трудния начин
Ами... за дъртите коли така излиза... Колега, ти колко мислиш, че ти струва колата в момента, 92 г... 3500, 4000...? Аз на мойта не мисля, че повече от 3000 ще и взема, така че...
А към Колегата, който не е направил Каско - виж я мойта в Галерията как я размазах... ако нямах Каско направо за части щях да я дам... То и така беше Смислов дали изобщо да я правя... за кола, която струва 3000 ремонт за почти 2000...
Така че... това "нямало смисъл от Каско", хахахах... ами ЧЕСТИТО на изгорелите. Познавам още един младеж, който се е простил с наточената си незастрахована Е36-ца купе... През деня - в Центъра на София... ни вест ни кост от колата... естествено

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2