The time machine
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е12 520 1979,Е30 318и 1989
The time machine
Незнам до колко е свързано заглавието с историйката, но така ми дойде:)
Та локейшъна - пътя Радомир-София(през Перник),там пътят е много добър,един новичък и правичък:)Аз следвам колона от коли които се качват на магистралата....а зад мен двама бързаци дето напират да минават цялата колона(за протокола:Голф3 и Патфайндер),ама не стана шото пиков час,в насрещното много коли,и бяха принудени да се влачат с колоната .
След 10 мин аз вече се включвах в дясната лента на магистралата и плавно се изтеглях напред ,редяйки във възходящ ред четрите си скорости:)През това време нашите момчета се изтреляха напред,подсвирквайки ми с насмешка(щото малко карах и в двете ленти,не за друго....
Ако разгледате снимките в профила ми ще видите за какаъв кош става дума(Е12 1979,М20 125 к.с.),обаче....като видях тази картинка и пренебрежението с което ме изгледаха,перничанин с Голф и перничанин със семеен SUV ама с маниерите на мутра......напрово откачих.
След 3-4 мин аз съм на четвърта на около 3500-4000 оборота 140 км/ч и усещам как продължавам да набира доволно,пред мен се изтипоса една доста права отсечка и реших да се отдам до край:)
до 180 засилвах(че усетих халката почва да се открехва,все пак и за първи път карах извън сф)изпреварвам някаква колона в дясната лента а в началото и наще двама образи кротнали на 120км/ч,веднага си представям учудването им след като профучах покрай тях,щом след това се активизираха пак и с цената на многолевови актове ме изпревариха(щото влязохме в родния им град и намалих до 60):)
Е,може заглавието да е предвещавало наистина интересна история,
но аз реших да си споделя преживвяването ,и как 28 годишно БМВ може да скрие шапките на доста нови ,но долнокачествени коли
Мерси за търпението:)
Та локейшъна - пътя Радомир-София(през Перник),там пътят е много добър,един новичък и правичък:)Аз следвам колона от коли които се качват на магистралата....а зад мен двама бързаци дето напират да минават цялата колона(за протокола:Голф3 и Патфайндер),ама не стана шото пиков час,в насрещното много коли,и бяха принудени да се влачат с колоната .
След 10 мин аз вече се включвах в дясната лента на магистралата и плавно се изтеглях напред ,редяйки във възходящ ред четрите си скорости:)През това време нашите момчета се изтреляха напред,подсвирквайки ми с насмешка(щото малко карах и в двете ленти,не за друго....

След 3-4 мин аз съм на четвърта на около 3500-4000 оборота 140 км/ч и усещам как продължавам да набира доволно,пред мен се изтипоса една доста права отсечка и реших да се отдам до край:)
до 180 засилвах(че усетих халката почва да се открехва,все пак и за първи път карах извън сф)изпреварвам някаква колона в дясната лента а в началото и наще двама образи кротнали на 120км/ч,веднага си представям учудването им след като профучах покрай тях,щом след това се активизираха пак и с цената на многолевови актове ме изпревариха(щото влязохме в родния им град и намалих до 60):)
Е,може заглавието да е предвещавало наистина интересна история,
но аз реших да си споделя преживвяването ,и как 28 годишно БМВ може да скрие шапките на доста нови ,но долнокачествени коли
Мерси за търпението:)
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
acer написа:Селски изцепки и когато патфайндъра е долкокачествена кола, аз съм трамвай... Ех, тая завист...
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
Аааа,молим за патфайндера неказах че е долнокачествена кола(голфа е такава,според мен),а че не е кола с която да се правиш на лош 4и4ко
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Вие тук май пак се събрахте моралистите
Точно на двамца от тук изказалите се как това са детски работии и простотии, съм им чел истории в стил "Бия пета и къртя павета". И аз съм против такива ексцесии, но като знам, че ми се е случвало да ме засече някое лекенце просто, защото така му е кеф и да ми падне пердето...просто си трайкам и не коментирам. А и то по принцип да ви светна само - на края на нивото няма да ни дадат по левче за коментар, така че не прекалявайте 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Според мен колегата не се е 'перчил' и гонил с юнаците, а просто си е пробвал какво може колата
Вие бихте ли се правили на 'спортисти' и да се гоните с 30годишна кола?!
Като имате прав участък не ви ли се е случвало да пробвате да понастъпите газта, дори и да е за момент и дори и да не поддържате такива скорости постоянно?!?
Човека просто си е горд, че колата дори и на преклонна възраст се държи достойно
П.С. преди няколко дена приятеля, на който дадох да кара бавареца е направил подобно изпълнение - карал около 3-4км с над 200км/ч с 14 годишно 325TD. Малко му свих сърмите, щото колата все пак си е на възраст и е втора ръка...

Вие бихте ли се правили на 'спортисти' и да се гоните с 30годишна кола?!
Като имате прав участък не ви ли се е случвало да пробвате да понастъпите газта, дори и да е за момент и дори и да не поддържате такива скорости постоянно?!?
Човека просто си е горд, че колата дори и на преклонна възраст се държи достойно

П.С. преди няколко дена приятеля, на който дадох да кара бавареца е направил подобно изпълнение - карал около 3-4км с над 200км/ч с 14 годишно 325TD. Малко му свих сърмите, щото колата все пак си е на възраст и е втора ръка...
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
ТИ ЯВНО НИКОГА НЕ СИ СЕ КАЧВАЛ В ПАТФАЙНДЪР, но дано се качиш и дапокараш.... тогава да се качиш обратно в Е21-цата и да видиш как и падат шапките..
PATHFINDER-a ли е семеен сув бе, ти ли се обади с, гондолата...
, дигнал 180 и им скрил шапките, патфайндера на автопилот седи на 220 и вътре няма да усетиш, че те воза бе, ръгай си там четирите скорости и прави смешни коли за по 100000 лв. с твоя невероятен баварец...
Патфайндера е един уникален джип, на всичкото отгоре, като го превключиш само на задно, задницата му става палава като 3-ка...
PATHFINDER-a ли е семеен сув бе, ти ли се обади с, гондолата...

Патфайндера е един уникален джип, на всичкото отгоре, като го превключиш само на задно, задницата му става палава като 3-ка...

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3