Веселба на снега

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 09 Яну 2009, 3:13

преди 3-4 дена бях дал да кара на един приятел БМВ-то. Движим се по новия от Люлин към центъра и след Арена си хванахме зелената вълна. Времето беше като днеска - кишави улици, а някои отдолу бяха с лед. Та стигаме на кръстовището с бул. К. Величков и едната лента за направо свободна, а в дясната полицеиска кола. Намаилхме малко за да ни светне зелено и почти от летящ старт тръгнаме заедно с полицаите. Ама там понеже цялото платно се мести в дясно, куките с цялата си наглост се опитаха да ни засекат и да ни качат на бордюра. От там си продължихме и след малко както си и предположихме пуснаха сирените. Спира ме си и полицая започва с думите:
-Много вървят тея БМВ-та. Цял ден ви вадиме от преспите писна ни от вас. И защо сме били в секцията за ляв завои, а сме продължили направо.
От там разбира се получи голяма хранилка, как може така да ни засичат, дали знае правилата за движение и коя лента на къде е и тем подобни.
Бяхме си редовни, духна си човека на дрегера и ни пуснаха.
Но явно бая работа със БМВ-та са имали за да са така агресивни към нас.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 09 Яну 2009, 3:22

Azrail написа:Абе не знам кой, къде и какво кара...
Ама...
Един приятел вчера ми идва на гости с е такава :arrow: :twisted: усмивка и вика - Абе бастун, слизам от Витоша и гледам целия БМВ Клуб горе по преспите - кой със задницата, кой с предницата, кой целия... Да ви *** у дрифтърите :mhihi:
Кофти ми стана, някакси... Страхотен пример даваме и определено добро впечатление правим. Давайте в същия дух! Барем след 10 превзети преспи се научим да караме...

Дано, дано, ама надали...
край, който е влизал поне веднъж в преспите да си тегли коршума
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Яну 2009, 3:27

vicho написа:
Ама...
Един приятел вчера ми идва на гости с е такава :arrow: :twisted: усмивка и вика - Абе бастун, слизам от Витоша и гледам целия БМВ Клуб горе по преспите - кой със задницата, кой с предницата, кой целия... Да ви *** у дрифтърите :mhihi:
Кофти ми стана, някакси... Страхотен пример даваме и определено добро впечатление правим. Давайте в същия дух! Барем след 10 превзети преспи се научим да караме...

А какъв пример трябва да се дава? :roll:

И този твой авер е попрекалил ми се струва, ама хайде, важното е в приказка да се намираме. :mhihi:

Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що :mhihi: ... Качваме се на Копитото - и на горе и надолу много БМВ-та. И един в преспа (или някъде си другаде, забравих, ма се закопал както си трябва в снежеца).. и не може да излезе... Как пА 1 от ваще не се спря да му помогне, нали сте "колеги"... та ние с голфовете го вадихме..."

и те така те :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Яну 2009, 10:25

M2PR написа:Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що :mhihi: ... Качваме се на Копитото - и на горе и надолу много БМВ-та. И един в преспа (или някъде си другаде, забравих, ма се закопал както си трябва в снежеца).. и не може да излезе... Как пА 1 от ваще не се спря да му помогне, нали сте "колеги"... та ние с голфовете го вадихме..."

Не че искам да оправдавам някого, но ако подминаваш ситуацията с вратите напред, може само да отчетеш факта, че там някъде има кола, пък два завоя по-надолу, когато имаш възможност да спреш, вече съвсем си я забравил. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Яну 2009, 16:55

M2PR написа:
vicho написа:
Ама...

А какъв пример трябва да се дава? :roll:

И този твой авер е попрекалил ми се струва, ама хайде, важното е в приказка да се намираме. :mhihi:

Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що :mhihi: ... Качваме се на Копитото - и на горе и надолу много БМВ-та. И един в преспа (или някъде си другаде, забравих, ма се закопал както си трябва в снежеца).. и не може да излезе... Как пА 1 от ваще не се спря да му помогне, нали сте "колеги"... та ние с голфовете го вадихме..."

От триста кладенеца вода ще донесете, само и само да си подкрепите тъпата теория. Ми хубаво. Ние сме тъпаци и нищо не става от нас. Нито караме. Нито помагане. Нито нищо.

Доволни ли сте. :evil:
Баси хората :help:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 09 Яну 2009, 17:15

ходете и вие да карате и вие ше излизате в преспите и вие ше помагате :mhihi: :mhihi: то пред компютъра нема как да се забиеш в преспите и нема как да ти измъзнат ръцете :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Яну 2009, 17:22

Като познавам някаква малка част от колегите от форума, които дрифтят... МНОООГО силно се съмнявам горното да е вярно. Че при закъсали BMW-та, и то точно на Витоша, никой колега да не спре !!!
Някак ... хич не ми се връзва с атмосферата тук и със всичко изчетено и видяно като взаимоотношения и помощ между нас!
Е, все пак свидетелите на горните случки... дали случайно не ги разказват преувеличено и тенденциозно... нарочно... на хора, запалени фенове и прочие...
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 09 Яну 2009, 17:32

Абе може и да е преувеличил, ама като се ходи да се дрифти поне трябва да се знае малко или много как става. Да се има някаква идея доколко колата ти е подготвена за това нещо. Да се преценява според пътната обстановка как и с колко да влезнеш в завоя така, че да излезнеш... А не - юруш на маслините и аааайде у дерето...
Както и да е де, нали не е моя г*з на пангара, какво ли се обяснявам... Блъскайте си главите и колите по преспите, просто не искам да виждам повече тема "help, дрифтих и се ударих". Защото не злепоставяте само себе си по този начин.

П.П. Аз лично съм живял на Витоша 1 година и съм се нагледал на всякакви изпълнения точно от BMW-та, че някои даже и със стикери на форума...
Последна промяна Azrail на 09 Яну 2009, 17:35, променена общо 1 път
MORE BEER!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2009, 17:33

Абе незнам колко БМВ-та има по преспите ,ма аз като гледам повечето изтървани по витоша са коли с предно и жипки разни :mhihi:
Особенно много се кефя като видя жипка с летни гуми и да е закъсала :ahah: смешниците си мислят че като е 4х4 може да не купува гуми :ahah:
Последна промяна vld на 09 Яну 2009, 17:36, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 09 Яну 2009, 17:35

Ние сме най-зле :mhihi: аз само вчера влезнах 2 пъти в преспите но за сметка на това не съм заплашил никой колега с моето пързаляне за разлика от това, че на 2 пъти щеше да ме отнесе колега със СЕАТ ИБИЗА ...

който го е страх от мечки да не ходи в гората

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 10 Яну 2009, 1:42

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Още веднъж благодарско на групата от Плана :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Яну 2009, 11:26

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата