съвет за Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от st_piskov » 09 Яну 2009, 23:39

hellbull написа:колега аз съм с тед 97-ма, карам го вече една година и съм доволен от колата. за вървенето ми дава това което искам, по магистралата со включвам авто пилота на 160 170 км, пробвъл съм я на два пъти колко ще вдигне и отива до 220 (за мен тези скорости са нормални понеже карам пистов мотор).
Както един колега беше споменал по-горе закарайте я първо на сервиз да я видят и ако е възможно я закачи на компютър да и проверят геометрията :)
успех :)
:
:yes: а как ти гори горе долу?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Яну 2009, 23:47

st_piskov написа:
///sasho написа:Имай на впредвид , че качествено подържани TDS-и В България има много малко , а още по-малко от тях се продават , да не кажа , че почти и не се продават. Тези , които се продават им се търси възможно най-високата цена на пазара и това е естествено , защото според мен всеки , който си е подържал качествено колата и знае , че му е перфектна ще и търси такава цена. Цените им са горе долу , колкото на най-евтиното 525d , но ако предпочетеш за тези пари най-евиното 525d пред най-скъпия 525 TDS според мен има голяма вероятност с това 525d да получиш качество горе долу като на най-евтините 525 TDS.
Моя съвет е ако на първо място търсиш цена , а не качествена кола да си търсиш 520i , защото мисля , че е по лесно да намериш много по читав екземпляр. :D

лошото е,че трудно можеш да разбереш,че мотора е подържан при нов внос на кола!запалих се по 525-цата от мой познат,доста ми хареса колата(говоря за 163коня мотора,мисля,че колата беше 2003 год)страшно ми хареса и возия и мощност,с две думи- за мен перфектен автомобил!но доста са и парите за такава кола,та затова се спрях на по евтиния вариант тдс мотора и по слаба година!пък и все пак всичко е и до късмет!

Колега , аз ти обяснявам , че в България читавите TDS-и са съвсем , малко и почти няма такива , които да се продават , камоли пък "нов внос".
За да вземеш много читава кола трябва преди всичко да търсиш на първо място кола , а след това цена. Аз продавам читав TDS , но чакам и да дойде читав купувач , който знае какво иска , и който ще я подържа по същия начин , по който е правено до сега , защото като идват да я гледат и като чувам какви планове си правят за колата и какви въпроси ми задават за нея и чесно да ти кажа се отказвам да я продавам. Човек трудно се решава да продаде кола , която знае , че е перфектна. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hellbull » 10 Яну 2009, 8:53

st_piskov значи извънградско като я карам само, както и да я настъпвам над 10 разход не ми дава, варира между 9 и 9,5.
това не е на борд а ти говоря като сипя бензин и карам сано извънградско и после пак като сипя :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 10 Яну 2009, 10:46

hellbull написа:st_piskov значи извънградско като я карам само, както и да я настъпвам над 10 разход не ми дава, варира между 9 и 9,5.
това не е на борд а ти говоря като сипя бензин и карам сано извънградско и после пак като сипя :)

знаех си аз че повечето ентусиасти с тдс си мислят вътрешно за Бензин :mhihi: :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hellbull » 10 Яну 2009, 14:54

хаха хубава щегичка :)
еми не знам мен си ме кефи дизелака и изобщо не си мисля за бензинка, е само от време на време ама за 525-ца :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 10 Яну 2009, 16:10

Ca_Ma написа:
hellbull написа:st_piskov значи извънградско като я карам само, както и да я настъпвам над 10 разход не ми дава, варира между 9 и 9,5.

знаех си аз че повечето ентусиасти с тдс си мислят вътрешно за Бензин :mhihi: :D
Еи няма да изспуснеш да го изядеш сега.
обичам BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 10 Яну 2009, 17:39

аз си мисля за 540 :roll: ;)

Предишна

Назад към E39