На колко километра да сменя съединителя на 525 tds ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
На колко километра да сменя съединителя на 525 tds ?
Колеги , здравейте. Искам да ви попитам на колко километра да сменя съединителя на 525 TDS и как мога да разбера дали е сменян? Благодаря предварително за информацията.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
колега добре дошъл , сменя се като се износи което силно зависи от стила на шофиране ,може и 300к да откара ако не се мъчи ... за сменянето - кутията оригинално е със залепени болтове ,малко зор се развиват .. качи я на канал ,като ги огледаш ще разбереш дали са развивани някога .. ако са развивани шанса да е сменян съединителя е доста голям щото кутия не се смъква често
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Добре дошъл, Бъки
Хубав въпрос, ама аз идея си няям от коли
Пък от Петици съвсем
Знам само, че Съединителя прави СИЛАТА
Обикновено такива теми с конкретни въпроси за конкретни модели се пускат в съответния подфорум... Виж - там има Е39 подфорум... Искрено те съветвам преди да пускаш тема да поразучиш форума - като структура, правила и прочие... И понеже това е много СТАР и ВЕЛИК форум, и понеже тук има, имало е и ще има много компетентни и услужливи колеги... повечете от техническите въпроси са се разисквали десетки пъти досега... Има едно бутонче "Търсене", горе в ляво... пробвай да намериш, нещо свързано с това, което питаш...
И почети повече, гарантирам ти, че и много ще се забавляваш тук!
Ама го докарах на Портиерка, аааа

Хубав въпрос, ама аз идея си няям от коли

Обикновено такива теми с конкретни въпроси за конкретни модели се пускат в съответния подфорум... Виж - там има Е39 подфорум... Искрено те съветвам преди да пускаш тема да поразучиш форума - като структура, правила и прочие... И понеже това е много СТАР и ВЕЛИК форум, и понеже тук има, имало е и ще има много компетентни и услужливи колеги... повечете от техническите въпроси са се разисквали десетки пъти досега... Има едно бутонче "Търсене", горе в ляво... пробвай да намериш, нещо свързано с това, което питаш...
И почети повече, гарантирам ти, че и много ще се забавляваш тук!

Ама го докарах на Портиерка, аааа

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, темата ти не е за Основния Форум. Местя я в Е39, където е по-вероятно да откриеш отговори на въпростите свързани с автомобила ти.

7 мнения
• Страница 1 от 1