Най-гъзарската екстра
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Koliu написа:((:BuKcu:)) написа:Koliu написа:absix написа:((:BuKcu:)) написа:...сензора за дъжд.....
Това е серийно оборудване, не е екстра
Колега, бъркаш се нещо. Плаща се, но беше доста евтино...
Сутринта погледнах в каталога на е60 и там се води серийно оборудване.
Говоря за Е 90/1/2/3...
Така е, заплатил съм точно 237 лева за моя сензор

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Ако трябва да говорим точно по темата (както е уточнил авторът в поста си) мога да споделя моите впечатления, че "нежния пол" се впечатлява от доста по различни "екстри", от които се впечатляват "силния" пол...
В този ред намисли един ръмжащ Гоуф с пробито гърне прави мноооооого силно впечатление по простата теорема на двойките "ЩОМ МНОГО РЪМЖИ, ЗНАЧИ МНОГО ВЪРВИ"
Така, че щом си с кола, в която чистачките, фаровете и други работи се включват сами, всичко (вкл. и седалките) се мести с копче, фаровете светят синьо и имаш "телевизорче" правиш мнгого силно впечатление...
Но така или иначе да си с "БЙЕ ЙЕМ ВЙЕ" си е голяма работа за девойките
В този ред намисли един ръмжащ Гоуф с пробито гърне прави мноооооого силно впечатление по простата теорема на двойките "ЩОМ МНОГО РЪМЖИ, ЗНАЧИ МНОГО ВЪРВИ"

Така, че щом си с кола, в която чистачките, фаровете и други работи се включват сами, всичко (вкл. и седалките) се мести с копче, фаровете светят синьо и имаш "телевизорче" правиш мнгого силно впечатление...

Колегата направо ме размаза!!!

Па да земем да га дупньем гърнето на Бье Йем Вьето щом ша ръмжи и фърчи повечье!

ПС - И ПАЗЕТЕ ЗА НАЙ-НАКРАЯ ТАЙНАТА, ЧЕ ТАЛАВИЗОРОТ ВСЪЩНОСТ Е ЦВЕТЕН, А НЕ ЧЕРНО-БЯЛ - това ще е черешката на тортата, ама викайте веднага линейка щото ще има припаднали дИвойки

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Koliu написа:Ако трябва да говорим точно по темата (както е уточнил авторът в поста си) мога да споделя моите впечатления, че "нежния пол" се впечатлява от доста по различни "екстри", от които се впечатляват "силния" пол...
В този ред намисли един ръмжащ Гоуф с пробито гърне прави мноооооого силно впечатление по простата теорема на двойките "ЩОМ МНОГО РЪМЖИ, ЗНАЧИ МНОГО ВЪРВИ"![]()
Ако момата идва от някое село, дето Голф-а е ебаси колата, тогава - ДА.
Ама на мене некой с Голф и да ръмжи...дреме ми....само отнася епитети.

Ама айде да не разваляме гъзарската тема

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Къде па ги/ни намирате тея жени дето се впечатляват от коли
Повечето са толко залупени на темата, че чааккк...
Ние с колежката ((:ВиКси: )) сме музейни експонати
Гъзарска екстра е да се кара с шапка-тип-лимон, в кола със поне климатик

Ние с колежката ((:ВиКси: )) сме музейни експонати

Гъзарска екстра е да се кара с шапка-тип-лимон, в кола със поне климатик

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
((:BuKcu:)) написа:Koliu написа:Ако трябва да говорим точно по темата (както е уточнил авторът в поста си) мога да споделя моите впечатления, че "нежния пол" се впечатлява от доста по различни "екстри", от които се впечатляват "силния" пол...
В този ред намисли един ръмжащ Гоуф с пробито гърне прави мноооооого силно впечатление по простата теорема на двойките "ЩОМ МНОГО РЪМЖИ, ЗНАЧИ МНОГО ВЪРВИ"![]()
Ако момата идва от някое село, дето Голф-а е ебаси колата, тогава - ДА.
Ама на мене некой с Голф и да ръмжи...дреме ми....само отнася епитети.![]()
![]()
Ама айде да не разваляме гъзарската тема
Изглежда 99% от момите в София идват от село...
както написах вариантите са 2 -
Вариант 1 - впечатляват се гоуфа
Вариант 2 - впечатляват се от автом. и електр. екстри т.е. това след Гоуфа, което съм написал(което перифразира скъпа кола)
Така, че колежке, щом Вариант 1 не те впечатлява, значи Вариант 2 ще те впечатли.
Ако и той не те впечатлява си от този 1% моми, които разбират от коли - Проблема е, че към този 1% мъжете нямат интерес , щото в крайна сметка всеки мъж обича да си говории за коли с други мъже, а не с жени

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Koliu написа:Ако и той не те впечатлява си от този 1% моми, които разбират от коли - Проблема е, че към този 1% мъжете нямат интерес , щото в крайна сметка всеки мъж обича да си говории за коли с други мъже, а не с жени
Извинявам се че ви се вмъквам в разговора, ама...
Колега този 1% може да нямат мъжете интерес към него, ама първо не е задължително жената като разбира от коли да си говориш с нея за колите...Ти пак си говори с другите мъже

е тва вече си е екстра според мен

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Права си колежке! Обаче както всички знаем всеки говори за това, в което е силен и от което разбира. Тъпо е да работиш в автосервиз и в извънработно време да говориш за коли. Ама нали като покажеш по-задълбочени знания в областта на колите компанията на масата ще те гледа като по-голям авторитет и с повече уважение. Аз уважавам хора, които могат да устискат на изкушението да се хвалят, но общо взето рядко се намират.
Миналата година така избъзиках един приятел, който не знаеше, че имам Е90. На масата имаше дилър от официалния сервиз на БМВ. От някъде тръгна приказката и стигна до колко струва габаритна крушка за БМВ. Отговора беше 40 лева крушката и до 1 час труд по 60 лева. Хората разбира се почхана с изрази като "Вай, вай, вай", "Малиииии..." и т.н. Моето приятелче и той коментирайки общата тема ме погледна и вика "Ей на, купи си сега БМВ!!". Аз само се засмях, споделяйки общото мнение, че 40 лева може да струва габарит за космически кораб, но не и за кола. След 1 седмица се избъзиках се него - гледай викам кво си купих - е що такова - еми нали ти ми каза да си купя такова!
Съгласен съм, че е екстра една жена да знае какъв точно чай предлага колата като светне лампичката на таблото!
Не бих обаче нарекъл нежно създание жена, която може да прави основен ремонт на двигателя през ауспуха 
Миналата година така избъзиках един приятел, който не знаеше, че имам Е90. На масата имаше дилър от официалния сервиз на БМВ. От някъде тръгна приказката и стигна до колко струва габаритна крушка за БМВ. Отговора беше 40 лева крушката и до 1 час труд по 60 лева. Хората разбира се почхана с изрази като "Вай, вай, вай", "Малиииии..." и т.н. Моето приятелче и той коментирайки общата тема ме погледна и вика "Ей на, купи си сега БМВ!!". Аз само се засмях, споделяйки общото мнение, че 40 лева може да струва габарит за космически кораб, но не и за кола. След 1 седмица се избъзиках се него - гледай викам кво си купих - е що такова - еми нали ти ми каза да си купя такова!

Съгласен съм, че е екстра една жена да знае какъв точно чай предлага колата като светне лампичката на таблото!

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Re: Най-гъзарската екстра
flame написа:С коя екстра най-много се гордеете и обичате да демонстрирате (най-вече на представителите на другия пол)?
От изброените от теб екстри ги имам всички , ама путките много не ги боли кой кви екстри има в колата , парата и подаръците гледат , да ги еба...
Иначе най интересно им е що вратата са прибира сама , повечето не са виждали вакуум...
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series