скърца ми волана-Решено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
предлагам щом това е толкова често срещано да отиде в детски болести!!! Модераторите нека решът!
Аз сега излизам да пробвам какво ще стане и после ще кажа!!!1
Аз сега излизам да пробвам какво ще стане и после ще кажа!!!1
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Убеден съм,че са пластмасите.При мен се оправи с WD-40 и нямам никакви грижи вече от около месец.По мои разсъждения е по добре да е с WD-40 ,защото е направен за търкане на метални елементи един в друг и е по мазнича течноста...а какво остава за пластамите.Весело посрещане на всички довечера
И умната с алкохола и шофирането !

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Не бе ,няма дилема бе човек...и двете ще ти свършат една и съща работа !Просто изказах това мнение за WD-40,защото аз го напръсках с това,но и силиконовия спрей ще свърши същата работа.Не драматизири чак толкова,това са просто едни пластмаси който се търкат една друга...ако искаш ги намажи и със свинска мас...резултатът ще е един и същ
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
не драМатизирМ попитах само с кое е по хубаво! Аз го направих с ВД и сега сичко е ток и жицааа мерси на вички и весело посрещане
- Vasiliok
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d Touring M package 2003
- Мечтае да кара: BMW X5
Здравейте, аз имам проблем близък до вашия, но все пак , различен. Когато карам ми тресе по дупките волана, дори и от най малките неравности. Чудя се от какво може да е? Някой да има идеи по въпроса?
Благодаря Ви предварително!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Колеги, и аз го имам този проблем. Моля, някой от решилите го да сподели къде точно се пръска със спрея! Мерси!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
вземаш си силиконов шпрей или ВД-40 все тая!!!!!!
след това разклащаш добре флакона и започваш да пръскаш точно зад волана напръскваш обилно и започваш да въртиш волана налво на дясно 10-тина пъти и си готов!!!!
Не забравяи да запалиш колата в противен случай юе ти се откъснат рачичките да въртиш без хидравлика

след това разклащаш добре флакона и започваш да пръскаш точно зад волана напръскваш обилно и започваш да въртиш волана налво на дясно 10-тина пъти и си готов!!!!
Не забравяи да запалиш колата в противен случай юе ти се откъснат рачичките да въртиш без хидравлика

- Vasiliok
- Потребител
-
Май нещо не се разбираме много, на мен не ми скърца, ами тропа, да кажем. Все пак е различно. Ще пробвам с тоя сииконов спрей или ВД 40 и ще видим. Макар че мисля че проблема се крие другаде.
Благодаря!
Благодаря!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Vasiliok написа:Здравейте, аз имам проблем близък до вашия, но все пак , различен. Когато карам ми тресе по дупките волана, дори и от най малките неравности. Чудя се от какво може да е? Някой да има идеи по въпроса?
И при мен е така от месец някъде, макар че от 10-на дена не го чувам, но е много дразнещо. Все едно нещо вътре едно нещо вътре се е разкачило. Ама проблема съм го оставил за по топлите месеци.
- Vasiliok
- Потребител
-
Аз пръсках с ВД-40 както ме посъветваха, малко понамаля звука, но в крайна сметка още го има. Като стане по топло май ще се поинтересувам пак какво става 

- Vasiliok
- Потребител
-
Щеше да е хубаво ако е така, но звука си го има още откакто еше топло. Съмнявам се да спре когато стане топло.....въпреки че съм пръскал с вд-40.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3