Чао на всички!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чао на всички!!!
Вчера си продадох БМВ-то и смятам да ви напускам вече колеги! Вземах много хубави пари за красавицата,но вече никога няма да се кача на БМВ,от гледна точка,скъпа,ама адски скъпа подръжка!!!
Май ще карам джипка вече!
Аййй със здраве си останете!!

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега, ако това ти е било скъпо значи не си карал Ауди особено А8

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги зависи от гледната точка на колегата .Че си е скъпа ,скъпа си е .Средната заплата в Бг е около 700-800 лв, и че по-малко.А тези пари си е трудно,освен ако не си някой тийн да нямаш жена,дете сметки,кредити
и мама и тати да снасят
Иначе каско зависи от годината от 800 до 1500 лв на година ,винетка ,гражданска ,данък -то аре се плаща веднъж в годината .Но според мен поне 200-300 лв на месец за свясна поддръжка ,даже са и малко.Е как да стане при заплата 600 лв ,то може ама трябва да живея в бимата
Виж сега ако взимам 1500-2000 лв на месец е друго,Чао колега със здраве 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Аз понеже си записвам всеки един разход, който съм направил, реших сега заради колегата да тегля чертата. Значи равносметката след покупката на колата (6 месеца оттогава) съм дал едни допълнителни 8 хил. лв....
.... обаче махаме каското, газовата, щетите които са ми излатили по каското, регистрации в кат и други такива несвързани с ремонти по колата и остават едни пари грубо около 4 500 хил. лв. .... обаче тук влизат и гумите летни и зимни към 1500 лв .... и останаха към 3 хил. .... сега обаче направих една сметка, че заради некадърни майстори съм дал само за диагностики към 450 лв.
и отделно някакви други дреболии, около тях, които изобщо не е трябвало да се правят (пак заради некадърни майстори) да ги сложим общо с диагностиките около 1000 лв. и останаха 2 хил. в които имам пак едни 1 хил. които са за части които са ми били здрави и сега седят в багажника, но съм сменил за мое спокойствие и сигурност (клапан картерни газове, водна помпа, уплътнения, щипки разни, гумички, пружинки и какви ли не още дребни чаркове) и то какво остана за масла и наистина належащи ремонти съм дал не повече от 1000-1500 лв., което като разход по подръжката на този страхотен автомобил си е добре.
Ако не бях се вманиачавал чак толкова, примерно едни гуми и газовата(нея даже не я смятам защотото кажи речи се е избила вече), масла и ремъци и някакви по належащи неща, цифрата горе изобщо нямаше да изглежда така, обаче за сметка на това колата ми е в топ състояние (както пишат по обявите за колите
). Но мисля, че всеки тук или почти всеки гледа на Е39 с по особенно око, удоволствието да я имаш, върви с вманиачаването да е поддържана, от където идва и това заблуждение за скъпа подръжка, поне според мен. Като направя равносметка с предишни коли които съм имал, не съм давал по малко пари. Дори сега Деуто на жена ми....ами и в него от лятото досега хвърлих 1500 лв. за ремонти и неще да върви това дърво и неще, направо ми идва да го засиля в Искър и да не го мисля поне.
Всеки да си прави извода, но според мен Е39 не е чак толкова скъпа за подръжка, колкото я изкарват или поне не и за класата си.

Ако не бях се вманиачавал чак толкова, примерно едни гуми и газовата(нея даже не я смятам защотото кажи речи се е избила вече), масла и ремъци и някакви по належащи неща, цифрата горе изобщо нямаше да изглежда така, обаче за сметка на това колата ми е в топ състояние (както пишат по обявите за колите

Всеки да си прави извода, но според мен Е39 не е чак толкова скъпа за подръжка, колкото я изкарват или поне не и за класата си.
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
re
Смятам на нещо японско да се кача, цената за която я дадох е ,малко ме е срам да кажа ,ама ай от мен да мине-14 000 лв.Ca_Ma написа:не си сгрешил, аиде до скоро![]()
на ква джипка че слачакаме ?
след като вс е свършило, кви пари взе на е39та?

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Хм чао колега.
Аз не бях правил сметката - за почти две години средно малко над 300 лв.
на месец, като естествено това е без застраховки и гуми.
Като си имам винаги едни 2-3 хилки да давам за "облагородяване".
Че и малко отгоре
Аз не бях правил сметката - за почти две години средно малко над 300 лв.
на месец, като естествено това е без застраховки и гуми.
Като си имам винаги едни 2-3 хилки да давам за "облагородяване".
Че и малко отгоре

Re: re
е те за толква ко я дам моита баба и аз ще кажа чао на форумаBIKA_73 написа:Смятам на нещо японско да се кача, цената за която я дадох е ,малко ме е срам да кажа ,ама ай от мен да мине-14 000 лв.Ca_Ma написа:не си сгрешил, аиде до скоро![]()
на ква джипка че слачакаме ?
след като вс е свършило, кви пари взе на е39та?

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2