Каква кола бихте предпочели да карате в София
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
zlobicar написа:Ако си 140кила като мен друго ще приказваш.

Нямате идея ква подвижна комедия съм като карам колата на жената

П.П. Няма ли да им ги махнат тия шапки вече на емо-тата
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Голям СУВ (BMW X5,Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban, Range Rover, Toyota Land Cruiser)!
Здравина,щар по щар,РЕСПЕКТ!

Здравина,щар по щар,РЕСПЕКТ!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Определено един SUV би бил подходящ. Хем широко, хем от високо гледаш, а и може да се използва и за други цели. Единствено, според мен, като недостатък може да е проблем паркирането, но то като цяло в София си е проблем, независимо от големината на автомобила.
Но това пак зависи от много неща. Примерно на мен един SUV не може да ми е от никаква по-голяма полза, отколкото всяка друга кола...нито имам семейство, нито куче....сама си се возя. И от тази гледна точка, най-подходящата кола за мен би била Z4 или ТТ, но тук ще се видя в чудо.
Ще дам пример с един мой приятел, който по начало има страхотно БМВ, естествено има възможността за още по-стархотно, но...това е друга тема
...та той вика, че специално за София си е взел най-раздрънката количка, за да се придвижва. Това пак е идейно, щото ако някой те цапне отстрани...да не му мислиш много, много. 
Но това пак зависи от много неща. Примерно на мен един SUV не може да ми е от никаква по-голяма полза, отколкото всяка друга кола...нито имам семейство, нито куче....сама си се возя. И от тази гледна точка, най-подходящата кола за мен би била Z4 или ТТ, но тук ще се видя в чудо.

Ще дам пример с един мой приятел, който по начало има страхотно БМВ, естествено има възможността за още по-стархотно, но...това е друга тема

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Кара ми се голям ЗИЛ. Ако имам такъв, ще карам на 100% по правилата и ще се радвам на тези, които ме засичат, минават на червено и т.н.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами 3-ка БМВ въпреки, че не я считам за ГОЛЯМА семейна кола, както е написано в анкетата.
Всъщност зависи от доходите в момента, бих минал и на 5 и на Х5 за града, но реално бих ползвал телепорт пред "щастието" да карам сред българската сган.
Всъщност зависи от доходите в момента, бих минал и на 5 и на Х5 за града, но реално бих ползвал телепорт пред "щастието" да карам сред българската сган.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
G55 AMG мат черно с черни стъкла с поредни цифри номера и с черни очила независимо от времето,така наи ще ми правят място и като засичам няма да ми свирят 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Челните места в мойта класация се заемат от е31, е24, е38, е53 и разбира се Lincoln Navigator
аааа, може и некой друг грозен Escalade 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ако аз си плащам горивото 123 д Купе или 120д купе. Ако някой друг плаща тунджата 135и купе .. с М-пакет естествено покарах такова 1ца купе 120д 177 коня с м-пакет направо се влюбих. След това карах Е65 735и и незнам кое бих избрал, честно. Много ме грабна това единичката купе с тоя пакет.

E34, E38
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
MCar написа:Малък SUV, или иначе казано Х3. Ако имам избор за двигател - 3.0sd.
Невероятен автомобил, с прилична проходимост, страхотно поведение на пътя и не много голям за града. Наистина много комплексен автомобил.
+1

F**k them all!
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5