За или Против обръщане на волана

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 07 Яну 2009, 14:23

sash0 написа:Смешни били хората с десни волани вика
хахахаха
аби нашия ами ти като караш 10 години по-стара барака за същите пари не си ли по-смешния
Но нека не забравяме че не само парите са важни в случай мога с ръка на сърцето да кажа че немскиге и италиански коли са гола вода по качество в сравнение с английските

Смешния си ти защото се напъваш да караш нещо което явно не ти е по джоба и си готов да се туриш в него с цената на всякакви компромиси :mhihi: Аман от комплексари!
Аз карам това за което имам пари да си го купя и да си го храня с бенз и не бих го заменил за по-нова с десен волан или обръщана. Когато му дойде времето ще си купя истинска и вервай ми ще е по-читава от твоята и най-важното заводска!!!
А това за качеството как го измисли :help: Моята е излязла от Динголфинг,а от това по-добре накъде :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 07 Яну 2009, 14:49

NeoPrint написа:
хахахаха
аби нашия ами ти като караш 10 години по-стара барака за същите пари не си ли по-смешния
Но нека не забравяме че не само парите са важни в случай мога с ръка на сърцето да кажа че немскиге и италиански коли са гола вода по качество в сравнение с английските

Смешния си ти защото се напъваш да караш нещо което явно не ти е по джоба и си готов да се туриш в него с цената на всякакви компромиси :mhihi: Аман от комплексари!
Аз карам това за което имам пари да си го купя и да си го храня с бенз и не бих го заменил за по-нова с десен волан или обръщана. Когато му дойде времето ще си купя истинска и вервай ми ще е по-читава от твоята и най-важното заводска!!!
А това за качеството как го измисли :help: Моята е излязла от Динголфинг,а от това по-добре накъде :dummy:

:yes:
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sash0 » 07 Яну 2009, 15:01

Emilio написа:
NeoPrint написа:
хахахаха

А аз като карам с десен волан и нямам пари за бензин така ли?
комплексар ли е човек който си взима по-нова кола и няма проблем с десния волан ?
Като ти дойде времето за нова кола ми пиши пич, дотогава имаш едни мечти
Всеки си прави планове и не виждам смисъл да спорим за глупости тука
Решил съм да си взема по-нова кола с десен волан еми мой си проблем каквото искам това ще правя не мислиш ли
а да изкарваме такива като мен комплексари защото не можели сме да си купим същата но с ляв - еми какво да говорим пълна простотия според мен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 07 Яну 2009, 15:06

ай стига глупости де всеки си кара колата с къвто му е кеф волан ко имате макларън ф1 няма да се карате защото волана е по средата

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 07 Яну 2009, 16:02

Да ама ще кара по нашите улици и пътища и ще застрашава теб,мен и нашите деца,приятели и тнт. Ако си я кара на село в двора ако ще и пиян я да кара.
Аз не виждам как ще кара кола с десен волан в БГ и "няма проблем" с това. Айде да не си приказваме глупости!
Докато няма държава на място всякакви псевдо тарикати се мислят за много хитри и злоупотребяват с беззаконието което цари.

И да мисля,че е много вероятно щом нямаш пари за същата с ляв волан и пестиш с англичанка да нямаш пари и после за бензин и да я подкараш с алтернативки
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 07 Яну 2009, 16:04

Ми да ти кажа аз 1 месец ми се наложи да карам англичанка и не видях някаква опасност просто на двупосочно не изпеварвах и толкова само ако са 2 ленти в посока тогава

Предишна

Назад към E39