Ламерски въпрос относно Alpine
Модератор: Icco
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ламерски въпрос относно Alpine
Сега ще си купувам нов плеър, че култувото ми NEO даде фира
Та хвърлил съм око на два модела Alpine 9880R i 9884R, но намерих няква оферта 2ра ръка за 9884, но без R. Та това R какво значи ?
Пак мсе извинявам за ламерския въпрос, ама в гугъл нищо не намерих нито в сайта на alpine

Та хвърлил съм око на два модела Alpine 9880R i 9884R, но намерих няква оферта 2ра ръка за 9884, но без R. Та това R какво значи ?

Пак мсе извинявам за ламерския въпрос, ама в гугъл нищо не намерих нито в сайта на alpine

Tux0 Ca !

В Европа модела е с R отзад, а в Америка е без. Може и в други държави да е така, но при нас има R.
Когато си купувах ги бях научил наизуст и бях решен за 9884-ката и като отидох да го взимам и го пробвахме се оказа, че когато 6-те копчета станат кехлибарени (цвета на БМВ), останалите са червени, което мен лично ме издразни
Когато си купувах ги бях научил наизуст и бях решен за 9884-ката и като отидох да го взимам и го пробвахме се оказа, че когато 6-те копчета станат кехлибарени (цвета на БМВ), останалите са червени, което мен лично ме издразни

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
а какви са разликите между европейската и американската версия ?
освен, че не може да хваща радио, ми казаха, че и бабелаза USB бил някакъв по-странен
освен, че не може да хваща радио, ми казаха, че и бабелаза USB бил някакъв по-странен

Tux0 Ca !

Ами ти сигурен ли си, че е от Америка, да не би просто да е изпуснато това R накрая. Иначе това, което видях набързо е, че американския изобщо не става кехлибарен, а само червен и син. USB и двата нямат. Американското няма да хваща някои радиостанции, но те са малко и това не дразни толкова, колкото, че няма RDS и не знаеш кое радио слушаш. Това е в общи линии..
http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=CDA-9884
http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=CDA-9884
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
забравих да обновя, че ми направиха оферта за9886 американско и до колкото видях пише Ready for USB mass storage devices, което би трябвало да значи, че си има кабел
Иначе събота ще ходя и ще го видя, ма просто да знам какво да очаквам, че продавачите нали знаете, че понякога казват всичко, за да ти продадат някоя стока

Иначе събота ще ходя и ще го видя, ма просто да знам какво да очаквам, че продавачите нали знаете, че понякога казват всичко, за да ти продадат някоя стока

Tux0 Ca !

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Американската версия трябва да има промяна от менюто на стъпката в KHz.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
AGT написа:Американската версия трябва да има промяна от менюто на стъпката в KHz.
Плюс липса на RDS

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Alpine 9880R свири достатъчно добре, става същия цвят като таблото красив има си USB и всичко е супер според мен избора е ясен
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
еми 99% съм го избрал и това ще е 9886 американска, дават ми го на 350 кинта и мисля по-добре такъв втора ръка отколкото нов 9880R 

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
няма да свети синьо, специално го питах и каза, че светело оранжево или червено забравих точно какво беше 

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:няма да свети синьо, специално го питах и каза, че светело оранжево или червено забравих точно какво беше
Ако можеш го виж преди това, защото от местата, където проверих 9886 правен за САЩ свети само синьо, а 9886R можеш да сменяш синьо/червено, значи ако свети червено, ще си имаш радио + RDS

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
ходих да го видя, всичко перфектно ама няма да му се сменя цвета и много ме е яд и явно ще ходя да си купя нов 9880R утре 

Tux0 Ca !

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2