Проблем със счупен фар
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- scorpioncho13
- Потребител
-
- Кара: E46
- Детайли за колата: 328ise
Проблем със счупен фар
Имам проблем с фара на късите светлини, стъклото ми се спука и сега карам така понеже обиколих целия Пловдив и не можах да открия на сносна цена , комплекти продават тия хора по 200 лв а аз кола не искам да купувам все пак , ако някой може да помогне да ме насочи някъде .Мерси предварително
Колега , пиши на Кирилица ! Георги Пенчев
Колега , пиши на Кирилица ! Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- scorpioncho13
- Потребител
-
- Кара: E46
- Детайли за колата: 328ise
Мнения, които не са на кирилица, ще се трият без предупреждение за стари потребители а за нови ще има само едно предупреждение след което същото!
Postman
Postman
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
bmwfena написа:и аз тогава за 68лвsote_1 написа:а аз за 70лв. давам ляв к-т (ел. управляем)![]()
![]()

ееее сега дънпинг на цени ли ша си праим

аз съм му по близо и ша има безплтен румсервиз
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
scorpioncho13 , до полето "заглавие" има бутон - вграден кирилизатор ,който трябва да ползваш ако искаш да пишеш във форума
[b]Правилата се изпълняват стриктно от всеки ,бъди така добър да ги спазваш и ти [/b]:!: Повече предупреждения няма да правиме ...
п.с. има подфорум "Продава" , в който има авточасти предостатъчно
Георги Пенчев

п.с. има подфорум "Продава" , в който има авточасти предостатъчно

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Жорка заключия че много взима да ме дразни вече кви олигофренични теми пускат ... Бати хората ...Четете кво пише бе... ИМА СИ РАЗДЕЛ КУПУВА ТАМ ОТИВАП ПУСКАШ ТЕ ХОРАТА КОИТО ПРОДАВАТ ТЕ НАЛАЗВАТ!!! КВО СИ ПУСНАЛ ТУКА ПРОБЛЕМ ИМАЛ...Аз карам от половин година и повече с пукнат дълъг фар...Ама не рева като жена...Просто нямам време да го оправя!!!
Аз направо предлагам на Явор и Жоро да трият без предупреждение такива олигофренични теми щото верно дразнят...
Аз направо предлагам на Явор и Жоро да трият без предупреждение такива олигофренични теми щото верно дразнят...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

SaSo написа:Жорка заключия че много взима да ме дразни вече кви олигофренични теми пускат ... Бати хората ...Четете кво пише бе... ИМА СИ РАЗДЕЛ КУПУВА ТАМ ОТИВАП ПУСКАШ ТЕ ХОРАТА КОИТО ПРОДАВАТ ТЕ НАЛАЗВАТ!!! КВО СИ ПУСНАЛ ТУКА ПРОБЛЕМ ИМАЛ...Аз карам от половин година и повече с пукнат дълъг фар...Ама не рева като жена...Просто нямам време да го оправя!!!
По-спокойно бе, човек.

E34, E38
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
justboy написа::OT:SaSo написа:Жорка заключия че много взима да ме дразни вече кви олигофренични теми пускат ... Бати хората ...Четете кво пише бе... ИМА СИ РАЗДЕЛ КУПУВА ТАМ ОТИВАП ПУСКАШ ТЕ ХОРАТА КОИТО ПРОДАВАТ ТЕ НАЛАЗВАТ!!! КВО СИ ПУСНАЛ ТУКА ПРОБЛЕМ ИМАЛ...Аз карам от половин година и повече с пукнат дълъг фар...Ама не рева като жена...Просто нямам време да го оправя!!!
По-спокойно бе, човек.
Приятелю не ми казвай колко да съм спокоен? Капиш ???
Айде са да не пускам нова тема... Обяснете ми за какво служи лампичката под таблото с едно човече дето играе волейбол ... Свети ми такава... Ако нямам течност за чистачки междувременно можели да ми прегрее мотора ?? А халогените от къде се включват? Това копче посредата до врътките за климатика ( който междувременно е ръчен климатроник

ПИСНА МИ ОТ КУХИ И ПРОСТИ ТЕМИ !!! ПОВЕЧЕТО СТАРИ ПОТРЕБИТЕЛИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ФОРУМА ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ... ВСЕКИ ВЛЯЗЪЛ И ПИТА..СА КВА КОЛА ДА СИ ВЗЕМА... КОЕ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ ДИЗЕЛА ИЛИ БЕНЗИНА... АРЕ МАЛКО ПОЧЕТЕТЕ КАТО НА ПЪРВО ВРЕМЕ И ТОГАВА ПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ....АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ...
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
SaSo написа:ПИСНА МИ ОТ КУХИ И ПРОСТИ ТЕМИ !!! ПОВЕЧЕТО СТАРИ ПОТРЕБИТЕЛИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ФОРУМА ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ... ВСЕКИ ВЛЯЗЪЛ И ПИТА..СА КВА КОЛА ДА СИ ВЗЕМА... КОЕ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ ДИЗЕЛА ИЛИ БЕНЗИНА... АРЕ МАЛКО ПОЧЕТЕТЕ КАТО НА ПЪРВО ВРЕМЕ И ТОГАВА ПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ....АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ...
друго нещо си е да си пусне човек темичка

защо да ползва търсачка...като трябва да чете няколко теми

...пък,ако ще форума да става на БОЗА

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- bmwfena
- БМВманиачения
-
не че ми пука много ама май доста станахме модове...а доколкото знам имамме си 2 ма-от други нема нужда
има си хора които да преценяват дали е спам или не-ние сме потребители на форума-това означава че наказанията трее да бъдат еднакви за всички.И ПРАВИЛАТА също

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2