Отново снимка от КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Отново снимка от КАТ

Мнение от Christoff » 06 Яну 2009, 0:02

Колега от форума е получил призовка, защото неговата кола е била снимана с превишена скорост в Пловдивския регион(най-вероятно от цивилен радар). Стана ясно, че по време на снимката и според датата аз съм карал колата. Той е от София и колата е на негово име - сега аз трябва да ходя с него до Софийския КАТ и да се оправяме. Въпроса е, не може ли той да ми изпрати квото е получил и аз да си ходя в Пловдивския КАТ?

Не търся начин да се измъквам, ако трябва ще отида и квото има ще се плати, но все пак това не може ли да стане в Пловдив?
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 06 Яну 2009, 3:09

Колега да не те скършвам кефа, но съм почти сигурен, че ти лично трябва да си там. Дано греша.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 06 Яну 2009, 3:19

Ицо май ще се разхождаш до София ми се струва ..........и къде са тия камери из пловдивско ?Не че сега ми трябват да ги знам ама ще дойде време.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 06 Яну 2009, 9:15

За какво се занимаваш и глупости ...ако не отидеш снимката има давност ...след това нищо не става.Отидеш ли ще се гледаш как си минал и ще цакаш ...Поне така съм чувал от познати
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 06 Яну 2009, 10:18

Smoocki написа:За какво се занимаваш и глупости ...ако не отидеш снимката има давност ...след това нищо не става.Отидеш ли ще се гледаш как си минал и ще цакаш ...Поне така съм чувал от познати

Зависи колко време е тая давност, ако става така никои няма да ходи да си получава актовете! А ако е 2години давноста като при актовете няма измъкване. За 2год всеки прави нарушения!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 06 Яну 2009, 14:01

Жоро 320и написа:
Smoocki написа:За какво се занимаваш и глупости ...ако не отидеш снимката има давност ...след това нищо не става.Отидеш ли ще се гледаш как си минал и ще цакаш ...Поне така съм чувал от познати

Зависи колко време е тая давност, ако става така никои няма да ходи да си получава актовете! А ако е 2години давноста като при актовете няма измъкване. За 2год всеки прави нарушения!

Няма вече такова животно от 2007 насам. Ако са те гепили взели талона и не си платиш няма талон да видиш. Давността вече е отменена доколкото знам. Даже май има проектозакон за закъснелите повече от 2 месеца да им върви лихва :evil:

Доколкото до камерите някой знае ли каде има камери в Пловдив, освен в цивилните астри.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 06 Яну 2009, 15:17

Жоро 320и написа:

За 2 години си върнах точките от 13 или 14 :dunno: , на всичките 30 и .......! (Незнам колко са пълните точки?!)

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 06 Яну 2009, 15:24

DJJonny написа:
Жоро 320и написа:
Smoocki написа:...................

Доколкото до камерите някой знае ли каде има камери в Пловдив, освен в цивилните астри.

До колкото знам само в цивилните астри понеже радара се настройва на определена скорост и ако си над тази скорост радара пищи и тогава полицаите правят снимката.
За другите камери в града не знам дали правят снимки за превешена скорост.Иначе единствената камера за която аз знам е подлеза на централна поща.
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 06 Яну 2009, 18:55

DJJonny написа:
Жоро 320и написа:

Няма вече такова животно от 2007 насам. Ако са те гепили взели талона и не си платиш няма талон да видиш. Давността вече е отменена доколкото знам. Даже май има проектозакон за закъснелите повече от 2 месеца да им върви лихва :evil:

Ами просто не си даваш талона :lol: и ти пишат фиш ла 10лв.,и неходиш да се занимаваш с глупости :mhihi:
Питай ме от каде знам :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 06 Яну 2009, 19:14

AGT написа:Ицо май ще се разхождаш до София ми се струва ..........и къде са тия камери из пловдивско ?Не че сега ми трябват да ги знам ама ще дойде време.

Там не помня да има табелка за камера, най-вероятно е имало бяла астра без надписи. Доколкото разбрах по телефона снимката е направена някъде на Пазарджишко шосе, преди колелото в посока Пловдив. Утре ще стане ясно. Стискайте палци :confused:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 06 Яну 2009, 20:48

DJJonny написа:..колкото до камерите някой знае ли каде има камери в Пловдив, освен в цивилните астри.

Другаде няма.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 08 Яну 2009, 14:25

ТУРБО написа:
DJJonny написа:
Жоро 320и написа:

Ами просто не си даваш талона :lol: и ти пишат фиш ла 10лв.,и неходиш да се занимаваш с глупости :mhihi:
Питай ме от каде знам :mhihi:

Верно ли? Добре де после не те ли привикват пак?
Примерно ако си направил нарушение което е за вземане на талон ако кажеш че си го забравил какво се случва?
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Назад към Извън Темата