CODE-Е 39 530D-ПРОБЛЕМ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: е39
31 написа:Това ще направя,но нали казваш,че ако не е ново не става да се прекодира
Не съм казал, че не става, а че нашите дилъри се плашат още от първата грешка, която им даде GT1 и започват да се правят на луди.Ако е чисто ново табло с "чисто" IKE, програмирането е много лесно, когато вече е програмирано за една кола и трябва да се препрограмира за друга, изисква мааалко повече познания.
Питай в Бова Кар, ако ти кажат, че не могат, ще измислим нещо

kode
Колата се оправи срещу 30лв.Навигацията се заключила,незнам какво означава,за няма и 5 мин. беше готово.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: kode
31 написа:Колата се оправи срещу 30лв.Навигацията се заключила,незнам какво означава,за няма и 5 мин. беше готово.
Я дай по-подробно, къде и какво направиха!?
CODE-Е 39 530D-ПРОБЛЕМ
Отидох до Бовакар,но там ми казаха най рано утре,за това реших да отида при един дето прави ключове(с чипове),обясних му за проблема и тои отначало реши че никой не може да ми помогне,дори и в бовата но след малко настояване извади лаптопа и я запали.Каза ми че навито се заключило и тои го отключил.А майсторчето е един арменец-Воскан,който е доста на ти с тия електроники.
Re: CODE-Е 39 530D-ПРОБЛЕМ
31 написа:Отидох до Бовакар,но там ми казаха най рано утре,за това реших да отида при един дето прави ключове(с чипове),обясних му за проблема и тои отначало реши че никой не може да ми помогне,дори и в бовата но след малко настояване извади лаптопа и я запали.Каза ми че навито се заключило и тои го отключил.А майсторчето е един арменец-Воскан,който е доста на ти с тия електроники.
А в бовата хакера ми каза,че със старият им компютъра щяло да стане но сега били с нов и не е сигурен,че ще стане.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2