Увиснала престилка

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Увиснала престилка

Мнение от rado_rf » 04 Яну 2009, 14:29

Става въпрос за престилката на задната броня. Доста от колите са с увиснала такава и то близо до ауспуха. Малко е грозно и дразнещо. Моята се беше откачила от щипката до теглича (тоя с капачето). Сложих я но пак си е грозно. Та въпроса ми е това може ли да се оправи или си трябва нова броня?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Яну 2009, 15:08

нови щипки по скоро
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Яну 2009, 16:53

Какви щипки, къде се намират :uups:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Яну 2009, 21:05

Добре де, никой ли не може да ми каже къде се намират тези щипки??? Ако става въпрос за тези отстрани, ги знам :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Яну 2009, 21:09

дару камор вари
едва ли струват милиони
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Яну 2009, 22:08

Стоянчо ,кои са тези щипки :shock:
Там бронята се хваща единствено при теглича "мъжко" в "женско" за да не виси :roll:

След боядисването на мойта задна последния път ,не бяха я закачили там бояджиите , тя пък корава излезе ,защото не й личеше да не е закачена и на връщане от Хърватска лятото от море на влизане в България на Стрезимировци към Трън ,влязах в една дълга и дълбока локва покрай пътя с поне 140 км/ч и от хидравличния удар на водата в бронята ,направо се сцепи нечовешки точно там над ауспухната тръба ,леле като се сетя каква адска гръмотевична буря беше тогава :help: Ако беше закачена нямаше така да стане ...

Според мен няма друго :roll:

п.с. Скоро ще си имам зимен комплект брони за чупене по планините и летен боядисани без забележки :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 06 Яну 2009, 10:39

Жорка къде точно при теглича ве човек и мойта е виснала от страната на ауспуха и гледах ли гледах няма къде да се закача отдолу тая броня :roll:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Яну 2009, 11:12

dinozab написа:Жорка къде точно при теглича ве човек и мойта е виснала от страната на ауспуха и гледах ли гледах няма къде да се закача отдолу тая броня :roll:

Значи ,като свалиш капачето на бронята , което покрива теглича на колата (квадратното) ,ще забележиш точно под самата кука една стърчаща част ,която влиза много точно под теглича "мъжко в женско" .Ако тя не е нанизана ,ще трябва да откачиш бронята с втори човек за помощ и двамата да я нанижете внимателно ,като единия да гледа влязло ли е там където трябва :idea:

Това е някаква дребна подробност уж ,но може да стане като с мойта броня която от прясно боядисана се спраска брутално :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 06 Яну 2009, 17:20

Да, де! Точно там съм я закачил, но е на вълни.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Яну 2009, 19:27

Еее Радо , просто явно се е деформирала :(
Няма друго укрепване :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E34