Сервиз Варна? Помощ!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз Варна? Помощ!
Здравейте,
Имам странно чукане във волана (Е60), когато се върти наляво-надясно на едно място, и когато се завива, същото единично чукане се усеща.
БМВ Варна (Варна Карс) диагностицираха, че рейката е за смяна. Варна Мобил който не са оторизиран сервиз, дианостицираха че идва от амортисиорите.
Някои може ли да каже някои друг сервиз във Варна, където бих могал да получа 3-то мнение, защото все пак 2те са коренно различни?
Мерси!
Имам странно чукане във волана (Е60), когато се върти наляво-надясно на едно място, и когато се завива, същото единично чукане се усеща.
БМВ Варна (Варна Карс) диагностицираха, че рейката е за смяна. Варна Мобил който не са оторизиран сервиз, дианостицираха че идва от амортисиорите.
Някои може ли да каже някои друг сервиз във Варна, където бих могал да получа 3-то мнение, защото все пак 2те са коренно различни?
Мерси!
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
да използвам и аз темата, като завивам нещо ми скьрца неприятно в таблото покрай кормилото, кво да го правя доста дразни, малко те4ен силикон дали ще свьрши работа или да сложа онова БМВ масло смазващото, но каде то4но да го прьсна 

- bravo83
- Потребител
-
- Кара: 320td
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Compact 320td 150ps
има ли някакво развитие с рейката ?
и аз имам проблем с нея и се чудех някой колега от Варна дали е рециклирал рейка във Варна Мобил... пишат че са специализирани в това ама... то на сайта всичко могат да напишат
иначе от форума съм останал с впечатление че най-добре за рециклиране на рейка в МИ-то, София.
и аз имам проблем с нея и се чудех някой колега от Варна дали е рециклирал рейка във Варна Мобил... пишат че са специализирани в това ама... то на сайта всичко могат да напишат

иначе от форума съм останал с впечатление че най-добре за рециклиране на рейка в МИ-то, София.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
bravo83 написа:има ли някакво развитие с рейката ?
Колега, свържи се с Павката, гаранция ще останеш доволен.
Има стабилен човек, който рециклира рейки, цялата интервенция отнема макс 3 дни

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series